درود به همه دوستان عزیز و کاربران سایت.
در شبکه اجتماعی ف/ی/س/ب/و/ک گروهی به نام "از آفرینندگان خوشی های کوچک تشکر میکنم " فعالیت میکنند.
من هرچه در سایت جستجو کردم مطلبی در این باره پیدا نکردم.خواستم ما هم از این موضوع استفاده کنیم.
فقط مطالب باید از خودتون باشند و از جایی کپی برداری نشده باشند.همینطور باید حس مثبت بودن جملات و حرفهای شما نمایان باشه.
"مدیران محترم اگر مطلب تکراری بود یا در جای مناسب نبود،زحمت حذف یا انتقالش برای شماست"

از خودم و دوستام که همیشه از شخصیت های کلاه قرمزی تقلید میکنیم و حسابی میخندیم ..

سلام
لطفا بیشتر توضیح دهید
سلام .چشم حتما.
ببینید بعضی از اتفاقها در زندگی هستند که خوشی های کوچکی برای ما دارند مثلا یک لباس جدید،غذای خوشمزه،دیداری غیر منتظره و غیره
هدف از طرح این موضوع این هست که بیشتر و بهتر اطراف رو زیر نظر داشته باشیم و از کمترین خوشی های موجود استفاده کنیم.
مثلا :
از غذای خوشمزه ای که خوردم متشکرم..
از جملات تاکیدی که باعث شدن روحیه ام عوض بشه متشکرم..
از کلاسی که دو روز در هفته میرم و خیلی بهم خوش میگره ...
و
....
امیدوارم خوب توضیح داده باشم!
از مهمانی که امشب دعوت بودم و خیلی بهم خوش گذشت

از صبح ساعت 8 و نیم س ر کار رفتن و الان ساعت 11و نیم شب برگشتن...
خدایا شکر این خوش بزرگه
با آرزوی بهترین ها
از شب های احیا و شب نشینی در مسجد.
من یک ساعت پیش رفتم در رابطه با خدمتم پرسیدم که گفتن احتمال زیاد اموزشی زاهدانم (داخل استان) خیلی خوشحال شدم و خدا رو شکر کردم.
صبح که مغازه رو باز کردم،دوباره سریع بستم رفتم بانک ... یکی از دوستام که دیده بود من مغازه رو دوباره بسته نگران شده بود و برام زنگ زد پرسید که اتفاقی افتاده؟
که براش توضیح دادم.خدایا بابت چنین دوستانی شکرت
مهسا!
بهترين دوست دوران راهنماييم يه دختر خاص،پايه ي تمام ماجراجويي هاي 3سال راهنمايي،دوران دبيرستان و پيش دانشگاهي کمي رابطمون کم شد چون مدرسه هامون عوض شد.وقتي هم که کنکور قبول شديم با اينکه هردومون توي خوزستانيم.اون پزشکي من مهندسي اما تقريبا ميشه گفت رابطمون قطع شده بود فقط عيد به عيد حال همو ميپرسيديم.
تقريبا دوهفته پيش بهم زنگ زد.
خدا شکرت بخاطر اين ارتباط.
من هم بارها ميخواستم باهاش تماس بگيرم اما... نميدونم چرا..يه حسي بهم ميگفت اون بايد بهم زنگ بزنه!
(07-27-2013 11:18 AM)Elixir نوشته شده توسط: [ -> ]من هم بارها ميخواستم باهاش تماس بگيرم اما... نميدونم چرا..يه حسي بهم ميگفت اون بايد بهم زنگ بزنه!
حداقل بهش اس بدید
اس میدادیم ولی اونم خیلی کم در حد 3ماهی یه اس..