سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظرتون چیه : بسته بندی ادویه جات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
راستی یه خواهشی داشتم ازتون . در مورد ثبت شرکت و نحوه ی کسب مجوز یه توضیحی بدید
در مورد جعبه ی شانسی و خشکبار
فقط باید یک شرکت ثبت کرد ؟؟؟ کلا یه توضیحی بدید
سلام دوست عزیز
برای بسته بندی باید اول گواهینامه بهداشتی و پروانه کسب داشته باشید.
ادویه جات و خشکبار در ثبت برند و ثبت شرکت طبقه بندی شده است.
یک جستجو در سایت گوگل کنید انواع شرکتهای ثبت برند و .. هستند و حتی تو شبکه های تلویزیونی هم تبلیغ میکنند و همچنین روزنامه های همشهری بصورت رایگان شما رو راهنمایی میکنند.
شاید باشید.
آیا برای بسته های شانسی هم پروانه بهداشت نیاز هست ؟ یا پخش ذغال ... میشه ذغال و شانسی رو با یک برند و یک اسم پخش کرد ؟؟
در مورد بسته بندی چای هم یه توضیح بدید چون تو دسته ی خشک بار نیست ممنون
دوست عزیز کلا" بخوای ثبت برند یا ثبت شرکت کنید باید گواهینامه بهداشتی و مجوز داشته باشین مجوز هم خیلی هست که خود اون شرکت ثبت شرکت براتون انجام میدن
به شرکت ثبت فردا و ثبت ملاصدرا مراجعه کنید لینک سایتش در گوگل هست !
تو به بحث خشکبار نمیدونم کجا به صورت فله لپه ،نخود یا تخمه آفتاب گردان و ... رو تهیه کنم .. اگر بتونم در بیارم چطوری خرید کنم برام به صرفه تر هست و میرم دنبال خشکبار. با چند تا ویزیتور هم صحبت میکنم که کنار کار خودشون برا منم ویزیت کنن و در عوض سودم رو باهاشون نصف کنم .
میشه یه کمکی تو این قضیه بهم بکنید یعنی اینکه خشکبار رو چطور تهیه کنم . من رشت هستم قیمت رشت و تهران چه قدر با هم فرق داره؟
دوست عزیز من خودم شخصا ادویه فروش هستم و این کار شغل اجدادی ما بوده و هست .
ادویه فروشی سود خوبی داره ولی برای پخش در سو|ر مارکت نیاز به پروان بهداشت داره .

منم از این رو به صورت محدود به سو|ر ها توزیع می کنم و بیشتر فروشم از سایت که راه اندازی کزدم .
فروشگاه ادویه جات ایران ادویه
و همچنین
ادویه فوشی

و همون جواز کسب کافی هست .

ولی یه راه دیگه هم هست که می تونید ادویه جاتتونو بدید کارخونه ای که مجوز بسته بندی داره و با برند شما بسته بندی کنه و درصدشو بهش بدید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع