07-22-2013, 02:54 PM
07-23-2013, 03:25 PM
سلام
شما ميتونيد نمايندگي صنايع رباتيك آراد رو بگيريد البته اگر تا الان توي شهرتون نمايندگيش نباشه!
خيلي هم اين شركت تبليغ مي كنه معلوم نيست چه خبره!!!
شما ميتونيد نمايندگي صنايع رباتيك آراد رو بگيريد البته اگر تا الان توي شهرتون نمايندگيش نباشه!
خيلي هم اين شركت تبليغ مي كنه معلوم نيست چه خبره!!!
07-25-2013, 11:58 PM
نمایندگی رباتیک آراد رو من در جریانش بودم
بایستی آموزشگاه میزدین و مدرس استخدام میکردین و بعد هم به هنرجو ها پکیجهای شرکت رو میفروختین ( مینداختین!)
به نظر من کار پر دردسریه
بایستی آموزشگاه میزدین و مدرس استخدام میکردین و بعد هم به هنرجو ها پکیجهای شرکت رو میفروختین ( مینداختین!)
به نظر من کار پر دردسریه
07-26-2013, 01:09 AM
گرفتن نمایندگی صنایع رباتیک آراد به این شکله که 180 بابت نمایندگی میدی بعد با مراکز آموزشی صحبت میکنیو واسشون کلاس میذاری.هزینه آموزش مال خودته ولی محصولات شرکتو به دانش آموزا میفروشی.من خواستم اینکارو کنم ولی بقول دوستمون کار پر دردسریه.چندتا شرکت رباتیک دیگه هم هست که سیستمشون دقیقا به همین شکله.
07-26-2013, 11:05 AM
(07-26-2013 01:09 AM)MOHSEN625 نوشته شده توسط: [ -> ]گرفتن نمایندگی صنایع رباتیک آراد به این شکله که 180 بابت نمایندگی میدی بعد با مراکز آموزشی صحبت میکنیو واسشون کلاس میذاری.هزینه آموزش مال خودته ولی محصولات شرکتو به دانش آموزا میفروشی.من خواستم اینکارو کنم ولی بقول دوستمون کار پر دردسریه.چندتا شرکت رباتیک دیگه هم هست که سیستمشون دقیقا به همین شکله.
داداش نصف هزینه اموزش رو شرکت اراد برا خودش بر میداره !
07-28-2013, 10:15 PM
(07-22-2013 02:54 PM)patmatp نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.
من فوق لیسانس الکترونیک هستم می خواستم نمایندگی رباتیک را بگیرم. کسی اطلاعاتی در این رابطه دارد
یک فروشگاه + سایت قوی بزن و قطعات رباتیک بفروش ، از موتور گریبکس گرفته تا تسمه تایم و میکرو
تو ایران به جز چند تا سایت خیلی تو این زمینه کمبود داریم
در کنارش دوره های آموزشی مکاتبه ای و حضوری هم می توانید برگزار کنید
این شرکت هایی که می فرمایید می خواهید ازشون نمایندگی بگیرید اونقدر قوی نیستند که بتوانند شما را به جایی برسونند ، اصولا از شما به عنوان نردبان برای پرش خودشون استفاده می کنند. ، نمایندگی زمانی خوبه که شرکت معتبر و قوی باشه