سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نحوه ی خشک کردن انجیر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
از دوستان کسی اطلاع داره که انجیر رو به صورت سنتی چطوری خشک کنم تا بهترین کیفیت حاصل بشه؟
منظور از سنتی همان خشک کردن در هوای ازاد است. (شهری هم که انجیر در اون باید خشک بشه دارای اب و هوای مرطوب است)
خشك كردن توسط پهن كردن زير نور مستقيم خورشيد بدون هيچگونه ماده اي يا فرايندي باعث از بين رفتن آب درون انجير وبسيار خشك مي شود
اكثرا در دوره هاي زماني مقداري آب مي پاشند تا نمناك خشك شود محيط شماهم كه مرطوب چه بهتر

ولي براي عرضه انجير به اين روش به بازار فكر نكنم ديگر كسي مشتري شما بشود

بهتر هست روش ديگري رو انتخاب كنيد

ضمنا انجير تنوع محصول دارد وهمه نوع محصول را نمي شود خشك كرد
لینک مرجع