سلام
من يك برنامه نويس آندرويدم
چند وقته كه به فكر نوشتن و فروش برنامه كردم
الآن هم ازتون راهنمايي ميخوام
من ميخوام يك برنامه به نام مكان ياب بنويسم.كه از اسمش معلومه چيكار ميكنه.
حالا موندم كه اين برنامه اي كه مينويسم فروشگاه ها رو نشون بده يا همه جا رو ( اعم از فروشگاه،رستوران،سينما و...)
يه مطلب هم خوندم كه تو لينك زير هست
http://karya.ir/news/single/272/%DA%86%D...9%88%D8%AF
نظرتون چيه؟
منظورش از ويژگي هاي متعدد چيه؟
ممنون
(07-21-2013 12:48 AM)alisajadi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من يك برنامه نويس آندرويدم
چند وقته كه به فكر نوشتن و فروش برنامه كردم
الآن هم ازتون راهنمايي ميخوام
من ميخوام يك برنامه به نام مكان ياب بنويسم.كه از اسمش معلومه چيكار ميكنه.
حالا موندم كه اين برنامه اي كه مينويسم فروشگاه ها رو نشون بده يا همه جا رو ( اعم از فروشگاه،رستوران،سينما و...)
يه مطلب هم خوندم كه تو لينك زير هست
http://karya.ir/news/single/272/%DA%86%D...9%88%D8%AF
نظرتون چيه؟
منظورش از ويژگي هاي متعدد چيه؟
ممنون
منظورش اینه که شما برنامه ایی که مینویسی به دنبال این نباش که هی بخوای توی امکانات با رقیبانت بجنگی و هی امکانات به برنامت اضافه کنی! این مسعله بعد از چند وقت برات یه مریضی میشه که باعث میشه به جای اینکه وقتت رو یه چیز بزاری وقتت رو چند تا چیز بزاری.
در کل منظورش اینه که اگه یه برنامه ایی بسازی که یه کار با کیفیت خیلی خیلی خیلی عالی انجام بده بهتز از اینه که یه برنامه بسازی که صد تا کار انجام بده ولی هیچ کدوم درست کار انجام نده.
به نظره من اول یه برنامه مکان یاب با کیفیت عالی بنویس بعد از اون توی آپدیت های بعدیت امکانات رو بهش عوض کن.
برنامه NDRIVE رو هم یه سری بهش بزن. فارسی هست شاید دیده باشی. یه بررسیش بکن و ایراداتش رو پیدا کن! سعی کن تو برنامه ایی که مینویسی اون ایرادات رو درست کنی و حداقل نسبت به نرم افزارهایه مشابه طرفدار بیشتری پیدا کنی.
کیفیت رو هیچ وقت فدای کمیت نکن.
یه چند تا پیشنهاد!
برنامه ایی بنویس که بتونه دکمه دیلیت رو توی گوشی از کار بندازه در همه قسمتها.
برنامه ایی بنویس که از اس ام اس ها و کال لیست به طور اتوماتیک توی یه فایل تکست به طور کامل ذخیره بشه!
یا یه برنامه خیلی جالبی که نمونه خارجیش رو توی مارکت بازار گزاشتن ولی کلی ایراد داشت اما استقبال زیادی ازش شد ولی بعد از اینکه همه فهمیدن ایراد داره فکر کنم پاکش کردن.
اون برنامه هم درست کردن شجره نامچه یه خانوادس. که به صورت درختی باید بیاد پایین. من خودم یکی از طرفدارایه این برنامه هستم اگه بسازیش.
و خیلی خیلی برنامه ها و ایده هایی هست که میتونی بسازیشون.
سلام
پيشنهاد هاي عالي اي بود فقط پيشنهاد اولي رو وفهميدم
لطفا بيشتر توضيح بدين
ممنون
منظورم اينه كه پيشنهاد اولي رو نفهميدم
سلام
خیلی دنبال یادگیری برنامه نویسی اندروید هستم .. لطفا راهنمایی کنید .. تو سایتها مطلب خیلی کاربردی پیدا نکردم ..