سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظرسنجی : چه چیزی را می خرید؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
این نرم افزار همشمند رو خود ویندوز هم داره که با کمک صدای شما ویندوز رو کنترل میکنه

متاسفانه نیاز به دانش هوش مصنوعی داره

یکنفر هم در ایران این طرح رو اجرا کرده بود اما قیمت نرم افزارش بسیار بالاست

نرم افزار deragon یا همچین چیزی هم هستش
البته برا زبان الان نرم افزار Tell me more خیلی پیشرفته عمل کرده و میتونید باهاش مکالمه کنید و کلی امکانات دیگر
(10-12-2011 08:26 PM)Suma نوشته شده توسط: [ -> ]این نرم افزار همشمند رو خود ویندوز هم داره که با کمک صدای شما ویندوز رو کنترل میکنه

متاسفانه نیاز به دانش هوش مصنوعی داره

یکنفر هم در ایران این طرح رو اجرا کرده بود اما قیمت نرم افزارش بسیار بالاست

نرم افزار deragon یا همچین چیزی هم هستش
البته برا زبان الان نرم افزار Tell me more خیلی پیشرفته عمل کرده و میتونید باهاش مکالمه کنید و کلی امکانات دیگر

الان اپل 4s داره يه سيستمي داره كه ميشه باهاش گوشي رو كنترل كرد . ائودي و بنز و بي ام و پورشه هم از اين نرم افزار خيلي استفاده ميكنند . اگه بشه كاري كرد كه ما حرف بزنيم و نرم افزار جواب ما رو بنويسه ( به جاي حرف زدن ) فكر كنم نياز به دانش بالايي نباشه .
الان اپل 4s داره يه سيستمي داره كه ميشه باهاش گوشي رو كنترل كرد . ائودي و بنز و بي ام و پورشه هم از اين نرم افزار خيلي استفاده ميكنند . اگه بشه كاري كرد كه ما حرف بزنيم و نرم افزار جواب ما رو بنويسه ( به جاي حرف زدن ) فكر كنم نياز به دانش بالايي نباشه .

شنیدم که چنین نرم افزاری وجود دارد.
اگه نرم افزاری کاربردی برای اموزش بازاریابی پیشرفته بشه ارایه کردفکر کنم خوب باشه
من که خودم همیشه مشکل به کی وچطوربفروشمو دارم
تو خرید و فروش عمده
بورس و ....
سلام چرا برای انجمن برنامه اندروید نمی سازید
سلام اموزش ایده سازی و راههای عملی کردن ایده ها-اموزش افزایش خافظه کودکان واستفاده از هوششان
به نظرم هر چیزی که بتونه به من حس بهتری بده ارزش خریدن داره. مثلا در زمینه مواد غذایی من محصولات سلامتبخش رو خیلی دوست دارم.
مخصوصا اگه محصول جدید و جذاب باشه حتما برای یک بار هم که شده امتحانش می کنم!

مثلا دمنوش پروبیوتیک
http://*****.ir

یا آب غنی شده
http://*****.net
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع