07-20-2013, 03:58 PM
صفحه ها: 1 2
07-20-2013, 04:13 PM
با آرزوي موفقيت براي شما لطفا امكاناتتون رو هم بفرماييد. به چه زمينه اي علاقه داريد؟ تخصصتون تو چه زمينه اي هست و كمي اطلاعات بيشتر 

07-20-2013, 04:16 PM
(07-20-2013 04:13 PM)ir_tanis نوشته شده توسط: [ -> ]با آرزوي موفقيت براي شما لطفا امكاناتتون رو هم بفرماييد. به چه زمينه اي علاقه داريد؟ تخصصتون تو چه زمينه اي هست و كمي اطلاعات بيشتر
می خواهم در زمینه ای کسب و کار راه اندازی نمایم که سودهی داشته باشد و کمتر کسی در آن زمینه وارد شده باشد
کسی درباره شرایط واگذاری زمین در شهرک های صنعتی اطلاعاتی نداره؟
07-20-2013, 04:23 PM
من كسب و كار بي رقيبي كه مد نظر خودم بود در زمينه كشاورزي بود اما فعلا سرمايه لازم رو در اختيار ندارم اگر قصد تهيه زمين داريد و به كشاورزي مدرن علاقه داريد ميتونم ايده رو در اختيار شما بذارم. در زمينه صنعتي هم بايد اطلاعات بيشتري بگيد تا بشه ايده اي بيان كرد.
07-20-2013, 05:00 PM
(07-20-2013 04:23 PM)ir_tanis نوشته شده توسط: [ -> ]من كسب و كار بي رقيبي كه مد نظر خودم بود در زمينه كشاورزي بود اما فعلا سرمايه لازم رو در اختيار ندارم اگر قصد تهيه زمين داريد و به كشاورزي مدرن علاقه داريد ميتونم ايده رو در اختيار شما بذارم. در زمينه صنعتي هم بايد اطلاعات بيشتري بگيد تا بشه ايده اي بيان كرد.
اگر امکان دارد ایده خودتان را توصیح دهید
07-20-2013, 05:12 PM
ايده من در زمينه محصولات خاص و نوين (حداقل در ايران نوين هستن) بود. يكيشون رو به عنوان مثال ميگم: گياهي كه چند برابر شيرين تر از شكر هست و ميشه پودرش رو به عنوان شيرين كننده به فروش رسوند چرا كه هم مقدار كمتري از شكر بايد ازش مصرف بشه (بدليل خاصيت شيرين كنندگي بيشترش) و همين اين كه مضرات قند رو نداره كه ميبينيم امروزه همه از مصرف قند و شكر فراري هستن!
چند نوع گياه خاص ديگه هم مد نظرم بود اما متاسفانه فعلا نميتونم وارد اين حيطه كاري بشم و ناچارم همچنان مشغول به كارهاي ديگه باشم!
اگر علاقه و تخصصتون رو بگيد راحت تر ميشه ايده اي در اون زمينه بيان كرد.
چند نوع گياه خاص ديگه هم مد نظرم بود اما متاسفانه فعلا نميتونم وارد اين حيطه كاري بشم و ناچارم همچنان مشغول به كارهاي ديگه باشم!
07-20-2013, 05:19 PM
(07-20-2013 05:12 PM)ir_tanis نوشته شده توسط: [ -> ]ايده من در زمينه محصولات خاص و نوين (حداقل در ايران نوين هستن) بود. يكيشون رو به عنوان مثال ميگم: گياهي كه چند برابر شيرين تر از شكر هست و ميشه پودرش رو به عنوان شيرين كننده به فروش رسوند چرا كه هم مقدار كمتري از شكر بايد ازش مصرف بشه (بدليل خاصيت شيرين كنندگي بيشترش) و همين اين كه مضرات قند رو نداره كه ميبينيم امروزه همه از مصرف قند و شكر فراري هستن!
لطفا طرح خودتان را بری من بفرستید
07-20-2013, 05:33 PM
درباره راه اندازی گلخانه های میوه و سبزیجات اطلاعاتی دارید راهنمایی نمایید
بازار فروش؟
میزان هزینه راه اندازی؟
مجوزها؟
مشکلات؟
مزیت ها؟
لطفا اطلاعات خویش را در این زمینه ها برای من بیان نمایید
بازار فروش؟
میزان هزینه راه اندازی؟
مجوزها؟
مشکلات؟
مزیت ها؟
لطفا اطلاعات خویش را در این زمینه ها برای من بیان نمایید
07-20-2013, 05:44 PM
اتفاقا قبلش دنبال گلخانه هم بودم. مجوز از جهاد كشاورزي بايد بگيريد. هزينه ها هم بستگي به متراژ زمينتون داره كمترين متراژ بايد 2000 متر باشه و البته به تجهيزات هم بستگي داره و نوع گلخانه. كمترين و خوشبينانه ترين هزينه 400 ميليون هست. اگر به فكر وام هم هستيد بله جهاد وام ميده اما بايد ضمانت بانكي يا سند داشته باشيد كه بانك كشاورزي تاييد كنه و البته به ضامن معتبر هم نياز داريد. اما از موانع پيش رو اگر بگذريم گلخانه با كار اصولي درآمد خوبي هم داره البته بايد بازاريابي محصولاتتون هم قوي باشه. نميدونم چرا همه فقط از گلخانه به ميوه و سبزي فكر ميكنن در حاليكه گلهاي زينتي درآمدش بيشتره البته فروشش بازاريابي قويتري هم ميطلبه. مثلا اگر شما سرمايه كافي داشته باشيد و بتونيد گلخانه آيروپونيك بزنيد (گلخانه هاي رايج معمولا هيدروپونيك هستند) و رز مادر هلندي پرورش بديد فقط يك استان هم پوشش بديد با فروشتون كلي درآمد داره چون اين محصول وارداتي از هلند هست. اين يه مثال بود محصولات پر فروش زيادي هستن اما خب اين كار جديت زيادي ميخواد و سرمايه اوليه!
07-20-2013, 06:42 PM
(07-20-2013 05:44 PM)ir_tanis نوشته شده توسط: [ -> ]اتفاقا قبلش دنبال گلخانه هم بودم. مجوز از جهاد كشاورزي بايد بگيريد. هزينه ها هم بستگي به متراژ زمينتون داره كمترين متراژ بايد 2000 متر باشه و البته به تجهيزات هم بستگي داره و نوع گلخانه. كمترين و خوشبينانه ترين هزينه 400 ميليون هست. اگر به فكر وام هم هستيد بله جهاد وام ميده اما بايد ضمانت بانكي يا سند داشته باشيد كه بانك كشاورزي تاييد كنه و البته به ضامن معتبر هم نياز داريد. اما از موانع پيش رو اگر بگذريم گلخانه با كار اصولي درآمد خوبي هم داره البته بايد بازاريابي محصولاتتون هم قوي باشه. نميدونم چرا همه فقط از گلخانه به ميوه و سبزي فكر ميكنن در حاليكه گلهاي زينتي درآمدش بيشتره البته فروشش بازاريابي قويتري هم ميطلبه. مثلا اگر شما سرمايه كافي داشته باشيد و بتونيد گلخانه آيروپونيك بزنيد (گلخانه هاي رايج معمولا هيدروپونيك هستند) و رز مادر هلندي پرورش بديد فقط يك استان هم پوشش بديد با فروشتون كلي درآمد داره چون اين محصول وارداتي از هلند هست. اين يه مثال بود محصولات پر فروش زيادي هستن اما خب اين كار جديت زيادي ميخواد و سرمايه اوليه!
متشکرم از راهنمایی شما
صفحه ها: 1 2