سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: برای سلامتی پدرم دعا کنید.
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سلام به دوستان قدیمی و جدید. من یوسفی هستم. پدرم حدود دو هفته پیش تصادف کرده و الان 16 روزه تو کماست. دکترا گفتند فقط معجزه می تونه پدر رو نجات بده. ازتون خواهش می کنم تو این ماه عزیز برای سلامتی پدرم و همه مریضا دعا کنید.
سلام اقای سعید یوسفی عزیز
خبر ناراحت کننده ای بود
امیدوارم به حق این ماه عزیز خداوند پدرتون رو شفا بده.
امین یارب العالمین
سلام
منم مادرم مريضه
التماس دعا داريم از همه دوستان
انشاء الله همه مريضا به خصوص پدر zinka به حق همين ماه عزيز شفا گرفته و همچنان سايشون بالا سر خونواده هاشون باشه
(07-19-2013 11:00 AM)zinka نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به دوستان قدیمی و جدید. من یوسفی هستم. پدرم حدود دو هفته پیش تصادف کرده و الان 16 روزه تو کماست. دکترا گفتند فقط معجزه می تونه پدر رو نجات بده. ازتون خواهش می کنم تو این ماه عزیز برای سلامتی پدرم و همه مریضا دعا کنید.

سعید جان همیشه دوستت داشتم و دارم . پدرت را به خدا بسپار و شفایش را از او بگیر . خداوند امانتدار خوبی است.ما که همه دعا برای بهبود ی پدر گرامیتان میکنیم..
انشا اله زودتر شفاء پیدا کنند
آقای یوسفی عزیز خداوند به بزرگی خودش انشالله پدر شما و تمام کسانی که بیمار هستند رو شفای عاجل عنایت خواهد کرد.
دعا گوی پدرتان و تمام بیماران در این شب های عزیز هستم.
(07-19-2013 11:44 AM)آقا محسن نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
منم مادرم مريضه
التماس دعا داريم از همه دوستان
انشاء الله همه مريضا به خصوص پدر zinka به حق همين ماه عزيز شفا گرفته و همچنان سايشون بالا سر خونواده هاشون باشه

محسن جان ما که دعاگو هستیم ولی مادر بزرگوارت را برای گرفتن سلامتی به خدا بسپار.
آقا سعید واقعا متاثر شدم
سر نماز صبح برای شفاشون دعا میکنم هر روز
ضمن نهایت تشکر از ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن , از این به بعد جناب یوسفی با همان نام کاربری (سعید یوسفی ) وارد انجمن خواهند شد.
من که به وجود این عزیز در انجمن افتخار میکنم.
از خداوند مهربان و به احترام این ماه پر برکت میخواهیم که به تمامی بیماران الاخصوص پدر گرامی اقای یوسفی و مادر گرامی اقا محسن شفا عاجل عنایت بفرمایید. آمین یا رب العالمین
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع