سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 40 میلیون تومن دارم چیکار کنم ؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
من از قم سوهان درجه یک یک میتونم جور کنم وسوغات یزد و کاشان رو
یعنی میشه
با سرمایه 100 الی 200 میلیون میشه چه کاری کرد که درامدش خوب باشه.من مدرکم فوق لیسانس فیزیک هست .خانم هستم.از کارایی مثل مغازه داری با خرید وفروش خوشم نمیاد.الان به صورت حق التدریس تو دانشگاه تدریس میکنم.دلم میخواد یه تولیدی بزنم.در یکی از شهرهای استان کرمان زندگی میکنم .لطفا راهنماییم کنید.
چند روز پیش در اداره مان دوره ای برگزار شد به نام مهارت های ارتباط با مشتری!
کاری به مطالبی که گفتیم و شنیدیم ندارم فقط می خواهم به این جمله اشاره کنم.
گفت شخصی را می شناسم که پول کمی داشت و دنبال کسی می گشت که می خواهد زمین بخرد اما کمی کسری دارد. بالاخره شخص مورد نظر را پیدا کرد و 20 متر زمین را با او شریک شد. الان 4 واحد خانه دارد!!!
شاید برای شما هم راه حل خوبی باشد.
(04-10-2014 03:36 PM)9032631008 نوشته شده توسط: [ -> ]با سرمایه 100 الی 200 میلیون میشه چه کاری کرد که درامدش خوب باشه.من مدرکم فوق لیسانس فیزیک هست .خانم هستم.از کارایی مثل مغازه داری با خرید وفروش خوشم نمیاد.الان به صورت حق التدریس تو دانشگاه تدریس میکنم.دلم میخواد یه تولیدی بزنم.در یکی از شهرهای استان کرمان زندگی میکنم .لطفا راهنماییم کنید.

سلام
با این سرمایه میتونید یه کارگاه تولیدی راه بیاندازید و سود خوبی ببرید و همچنین کارآفرینی برای افراد متخصص و بیکار باشید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع