سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی کنید!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان همینطور که مطلع هستید من قبلا یه تاپیک در بخش خودرو زدم با عنوان خرید وانت و یه تاپیک هم در مورد کافی نت,
24 سال سنمه دیپلم مکانیک دارم و بخاطر کمک خرج خانواده مجبور به ترک تحصیل شدم و به شغل کاگری بنایی رو آوردم.اما حالا به دلایلی که ذکر میکنمSad کار سختیه به هیکلم نمیخوره, پولش کمه روزی 25 هزار و همیشه کار نیست, یه هفته هست یه هفته نیست!) می خواهم کارم رو عوض کنم,
در مورد کافی نت چون تخصص ندارم مخصوصا شبکه! و درامد انچنانی نداره و سرمایه بالا میخواد! ایقدر وام نمیدن ! منصرف شدم,
در مورد وانت هم فعلا نظری ندارم چون هیچ تجربه ای نداشتم از این کار!
تو رو خدا یه راهنمایی بکنید تا بتونیم یه نون حلال در بیاریم ,
ممنون
سلام دوست عزیز
به هیچ عنوان نا امید نباشید و مطمئن باشید شاید خداوند یک شغل پر درامد و پولساز براتون در نظر گرفته و منتظره که شما به سمت اون شغل فقط یک قدم نزدیک بشید تا تحولی شگرف در زندگیتون ایجاد بشه.
محل زندگیتون کدوم شهر هست شاید از دست گروه راهکار کاری بر بیاد .
(07-10-2013 06:00 AM)nader1095 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان همینطور که مطلع هستید من قبلا یه تاپیک در بخش خودرو زدم با عنوان خرید وانت و یه تاپیک هم در مورد کافی نت,
24 سال سنمه دیپلم مکانیک دارم و بخاطر کمک خرج خانواده مجبور به ترک تحصیل شدم و به شغل کاگری بنایی رو آوردم.اما حالا به دلایلی که ذکر میکنمSad کار سختیه به هیکلم نمیخوره, پولش کمه روزی 25 هزار و همیشه کار نیست, یه هفته هست یه هفته نیست!) می خواهم کارم رو عوض کنم,
در مورد کافی نت چون تخصص ندارم مخصوصا شبکه! و درامد انچنانی نداره و سرمایه بالا میخواد! ایقدر وام نمیدن ! منصرف شدم,
در مورد وانت هم فعلا نظری ندارم چون هیچ تجربه ای نداشتم از این کار!
تو رو خدا یه راهنمایی بکنید تا بتونیم یه نون حلال در بیاریم ,
ممنون
با سلام. دوست خوب من. شما که دیپلم مکانیک دارید.چرا دنبال شغل میکانیکی نمیروید؟ شما میتونید در یک دوره حداقل یک ساله جایی شاگردی کنید و تجربیاتی تئوری با تجربیات عملی که در دوران شاگردی بدست میاورید در هم امیخته و یک مهندس کامل شوید . و همیشه از این شعل پول در بیارید. مرسی موفق باشید.
لینک مرجع