[/code]سلام دوستان
من می خوام در مورد شغل کافی نت بدونم تا اگر در توانم هست با توکل به خدا راهش بندازم.
1-سرمایه مورد نیاز بدون اجاره مغازه حداقل 6 یا 4 سیستم
2-چه تخصی هایی لازم هست تو این کار؟ (از نرم افزار تا سخت افزار)
3-ماهیانه حدودا چقدر درامد ثابت داره؟
سلام دوست عزیز
کافی نت یکی از شغل هایی هست که مکان اون خیلی مهمه
به نظر من این مکان بهتره نزدیک یک دانشگاه باشه
یا نزدیک یکسری مجتمع مسکونی که شلوغ باشه و البته بهتره اونجا کافی نتی جز شما هم نباشه
باز هم اولویت رو نزدیک به دانشگاه میذارم
تخصص هم ، از شبکه گرفته تا نرم افزار ( که شامل نصب ویندوز و نصب برنامه ای مختلف میشه ) و تعمیرات سخت افزار
بهتره در مورد شبکه تخصص بیشتری داشته باشید تا تمامی کارهای کافی نت و اتصال سیستم ها رو بتونید خودتون انجام بدید
درآمد هم باز بستگی به مکان داره و از همه مهمتر نوع برخورد شما با مشتریان
باز هم روی اینکار تحقیق کنید و شرایطتون رو بسنجید
یک مدت وقت بذارید و تاپیک های بخش روانشناسی و مطالب استاد گرامی جناب قربانیان و دیگر اساتید عزیز رو مطالعه کنید
تا با دیدی بازتر و بهتر کسب و کار خودتون رو شروع کنید
موفق تر از همیشه باشید دوست عزیز
من کافی نت داشتم 6 سال ...خوب 100درصد اولش شاگردی کردم یاد گرفتم البته رشتمم کامپیوتر بود و خودمم خیلی چیزا رو یاد داشتم
سرمایه بگذریم شما هزینه الان رو در نظر بگیر 6 تا 8 میلیون در نظر بگیر البته من فتوکپی حساب کردم که خیلی چیز مهمی هستش
شبکه کردن سیستم و چاپگر و .... نصب انواع نرم افزارها مخصوصا اونهایی که دانشجویان باهاشون سر وکار دارن /نصب ویندوز/
تایپت خوب باشه چون الان همه خونشون اینترنت دارن و از استفاده اینترنتی زیاد پول زیادی در نمیاد باس چندتا تایپیست خوش قیمت و حرفه ایی پیدا کنی و خودتم سرعتت تایپت خوب باشه که بتونی خودتم کار انجام بدی /تا تایپهای عجله ای رو همون جا به مشتری تحویل بدید
مترجم هم نیاز داری . باید ثبت نام تو بیشتر سایت ها رو تجربه داشته باشی.
اگه حوصله این کار رو دارید برید تو این کار چون وقتتون رو کامل باید بزارید روی این کار اگه جایی باشید که ادارات دولتی و رفت امد مردم زیاد باشه و دانشگاه ها و مدارس نزدیکتون باشه ماهی 500 تا 1میلیون تومان متغیر سودتون میشه
و اقا محمد بسیار نکات فوق تخصصی رو براتون مشخص کردن که بسیار مهم هستن اما اگر ایده تو این شغل داشتید وقتی کارتون راه افتاد فقط خبرم کنید تا ایده هامو براتون بگم