(07-08-2013 10:42 AM)رز سفید نوشته شده توسط: [ -> ] (07-07-2013 05:17 PM)hadi_bnd نوشته شده توسط: [ -> ]جسارت نباشه
اما من یه طرح زدم
دوست داشتین از این قالب استفاده کنید
نظر شخصه ی بنده چون سایتتون از طراحی ساده و خاکستری برخورداره
بهتره که تبلیغایی که توی سایت گذاشته میشن همخونی داشته باشن با کل وب
نظر شخص بنده بود
با آرزوی بهترین ها برای شما
موفق موفق موفقتر باشید
http://s1.picofile.com/file/7835001284/Untitled_1.jpg
یک دنیا ممنون حالا متوجه شدم
چشم اعمالش میکنم میکه یکی دیگه هم برام طراحی کنید؟ اینم بگم که هدف من قرار دادن تبلیغ ها مثل دکمه ها ی شیشه ای بود
حتما خانم
خوشحال میشیم در خدمت بچه های انجمن و روند پیشرفتشون باشم
برام پ.خ توضیح بدید که چگونه تبلیغی میخواین تا در اسرع وقت براتون طراحیش کنم
با آرزوی بهترین ها
موفق موفق موفق موفقتر باشید
سلام امیدوارم که موفق باشید
وب سایتون یه رنگ و لعابی میخواد یه کم ناجوره حتما روانشناسی رنگ ها را بخونید و روی وب سایت اعمال کنید اگه خودتون را جای یه بیننده در نظر بگیرید چه انتظاراتی از وب سایت دارید به این سوال جواب بدید.یه کم هم شلوغه خلوت ترش کنید.یه کم هم از نمونه کارهای انجام شده را قرار بدید تا مشتری نمونه کار را ببینه و تمیزی و حرفه ایی بودن شما را متوجه شود.به نظر من سایتون خیلی به هم ریخته و اون ارامشی که باید باشه را نداره حتما پیگیری شود که با این وب سایت مشتری های خوب را از دست میدید.نمیدونم تونستم منظورم را برسونم یا نه رنگ رخساره نشان میدهد از سر درون
با این رنگ و لعاب وب مشتری های حرفه ایی میگن دستکار خوبی نداری ببخشید اگه رک گفتم با امید موفقیت برای شما
سلام به دوستان عزیز
من در مطالب قبلی که میخوندم هدفم طراحی سایت بود در زمینه دکوراسیون داخلی حالا بعد از 2 سال میخوام نتایج و تجربیات خودم رو در اون زمینه در اختیارتون بگذارم
من یک دامنه و هاست معتبر خریداری کردم
سایت را در وردپرس طراحی کردم چون چندان آشنایی با وردپرس نداشتم شبانه روز مطالعه کردم یادگرفتم و سایت رو طراحی کردم از سایت تقریبا راضی بودم مطالبی رو که خودم نوشته و یا ترجمه کرده بودم داخل سایت قرار دادم بخشهای دانلود مطالب و عکسهای آزاد دکوراسیون و مشاوره آنلاین رو به سایت اضافه کردم در سایتهای فروش لینک سایتم رو معرفی کردم و پیج رنکش رو به 1 رسوندم
ولی چند مورد باعث شد که دلسرد بشم اول اینکه دست تنها بودم و کسی رو نداشتم که در تهیه مطالب و بروزرسانی سایت بهم کمک کنه همه کارهای سایت برگردن خودم افتاد و این هم حجم کار رو بالا برد هم اینکه خیلی خسته کننده شد
در این زمان فوق لیسانس معماری قبول شدم هر دو مرحله تئوری و عملی شبانه تهران ولی همزمان خدا بهمون یک فرشته کوچولوی دختر اهدا کرد و در کل سایت از اولویت فکری من خارج شد و بیشتر تمرکزم بر روی کودک نوپای خودم قرار گرفت
بازهم فعالیت خودم رو کامل متوقف نکردم و یک پیج در اینستاگرام راه انداختم و کلیه گنجینه عکس های دکوراسیون داخلی خودم رو به اونجا منتقل کردم الان 2000 نفر فالور دارم......