07-06-2013, 07:14 PM
07-06-2013, 09:26 PM
نکاتی برای طراحی لوگو برای یک شرکت یا سازمان نیاز هست که بیان میکنم امیدوارم برای طراحی به شما کمک بکنه.
- لازم نيست يك لوگو بگويد كه آن سازمان چه كار مي كند.
-از مشتري خود كمك بگيريد.
-كاغذ را فراموش نكنيد.(حتما در کنار کامپیوتر انچه در ذهن دارید روی کاغذ پیاده کنید).
_مد را فراموش كنيد.
_ابتدا از رنگ سياه استفاده كنيد.
_طرح مناسب را انتخاب كنيد.
_يك لوگوي ساده بهتر در ذهن مي ماند.
_فقط يك چيز را بخاطر بياورند
لوگوي شما بايد به گونه اي طراحي شود كه فقط يك چيز را در ذهن بيننده تداعي كند آنهم يك سازمان است. پس اين لوگو بايد منحصر به فرد باشد تا در ميان تمام زرق و برق ها و جذابيت ها خود نمايي كند و فقط ياد آور آن چيزي باشد كه براي آن طراحي شده است.
- لازم نيست يك لوگو بگويد كه آن سازمان چه كار مي كند.
-از مشتري خود كمك بگيريد.
-كاغذ را فراموش نكنيد.(حتما در کنار کامپیوتر انچه در ذهن دارید روی کاغذ پیاده کنید).
_مد را فراموش كنيد.
_ابتدا از رنگ سياه استفاده كنيد.
_طرح مناسب را انتخاب كنيد.
_يك لوگوي ساده بهتر در ذهن مي ماند.
_فقط يك چيز را بخاطر بياورند
لوگوي شما بايد به گونه اي طراحي شود كه فقط يك چيز را در ذهن بيننده تداعي كند آنهم يك سازمان است. پس اين لوگو بايد منحصر به فرد باشد تا در ميان تمام زرق و برق ها و جذابيت ها خود نمايي كند و فقط ياد آور آن چيزي باشد كه براي آن طراحي شده است.
07-06-2013, 11:07 PM
صد البته که گفته های شما درسته
یکی دیگه از نکته ها اینه که نباید در لوگو شماره جمله و یا هرچیز اضافه دیگه ای وجود داشته باشد
حالا اگه دوستان نیاز به طراحی لوگو برای شرکتشون داشتند میتونید روی من حساب کنید.
اگه دوست داشتید من میتونم برای طراحی آرم در خدمتتون باشم
باید برای طراحی لوگو باید نحوه کارکردتون طرحی که تو ذهنتون هست و خیلی آیتم های دیگه مطرح بشه تا بشه طرحی ارائه داد.
این شماره منه اگه دوست داشتید تماس بگیرید
ویرایش شد(Poacher)
یکی دیگه از نکته ها اینه که نباید در لوگو شماره جمله و یا هرچیز اضافه دیگه ای وجود داشته باشد
حالا اگه دوستان نیاز به طراحی لوگو برای شرکتشون داشتند میتونید روی من حساب کنید.
(07-06-2013 07:14 PM)secret62 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام و درود به همه ی برو بچه های گل انجمن
فکر می کنید بهترین آرم و برند برای....شرکت پیشتازان عرصه برق بارثاوا......چی میتونه باشه؟؟؟؟
اگه دوست داشتید من میتونم برای طراحی آرم در خدمتتون باشم
باید برای طراحی لوگو باید نحوه کارکردتون طرحی که تو ذهنتون هست و خیلی آیتم های دیگه مطرح بشه تا بشه طرحی ارائه داد.
این شماره منه اگه دوست داشتید تماس بگیرید
ویرایش شد(Poacher)
07-07-2013, 12:48 AM
کاربر محترم Mehrdad.soltani
لطفاً از قرار دادن شماره تماس و دعوت از کاربران به تماس تلفنی خودداری فرمایید این کار خلاف قوانین انجمن است و در صورت تکرار باعث دریافت اخطار خواهد شد.
لطفاً قوانین را مطالعه کنید.
ماده 18: پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود.دعوت به پاسخگویی از طریق ایمیل،پیام خصوصی ،تلفن،قرار دادن لینک از سایتهای دیگر و غیره ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد.
لطفاً از قرار دادن شماره تماس و دعوت از کاربران به تماس تلفنی خودداری فرمایید این کار خلاف قوانین انجمن است و در صورت تکرار باعث دریافت اخطار خواهد شد.
لطفاً قوانین را مطالعه کنید.
ماده 18: پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود.دعوت به پاسخگویی از طریق ایمیل،پیام خصوصی ،تلفن،قرار دادن لینک از سایتهای دیگر و غیره ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد.
07-07-2013, 12:34 PM
دوست عزیز در صورت تمایل نام یک شرکت معتبر و بسیار خلاق که در این زمینه و در تهران فعالیت می کند را برایتان ارسال خواهم کرد.... موفق باشید

07-07-2013, 03:13 PM
سلام به دوست عزیز
نکاتی که جناب میرعباس فرمودید رو تکمیل تر میکنم
یک آرم باید بر حسب گذشت زمان تکراری نشه
آرم به سه دسته (تصویری ، نوشتاری ، تصویری+نوشتاری) تقسیم میشود. که بر حسب نیاز و جزییات نوع آن مشخص خواهد شد.
آرم ( یا همان لوگو ) باید چشم اندازی از هم خانواده های هم مسیر خودش داشته باشه تا بتونه یک طرح ماندگار بشه
هیچ وقت جذابیت ها و زرق و برق های لوگو های دیگر رو در نظر نگیرید ( البته بسته به موضوع ) بسا یک لوگو بسیار ساده میتواند بهتر هویت شما را نشان بده و ماندگارتر باشد.
آرم باید خاصیت این رو داشته باشه تا در تموم امور ( ثبت شرکت ، استفاده در اوراق اداری ، استفاده در وب سایت و.... ) قابل استفاده باشه
آرم در هر سایز و اندازه ای نباید کیفیت خودش رو از دست دهد
همه اینا + توانایی طراح مورد نظر ، دست به دست هم میده و یک آرم ماندگار و مناسب طراحی میشه
بنده در این مورد در خدمت هستم
تاپیک نمونه کارهای طراحی شده
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1893
موفق باشید
نکاتی که جناب میرعباس فرمودید رو تکمیل تر میکنم
یک آرم باید بر حسب گذشت زمان تکراری نشه
آرم به سه دسته (تصویری ، نوشتاری ، تصویری+نوشتاری) تقسیم میشود. که بر حسب نیاز و جزییات نوع آن مشخص خواهد شد.
آرم ( یا همان لوگو ) باید چشم اندازی از هم خانواده های هم مسیر خودش داشته باشه تا بتونه یک طرح ماندگار بشه
هیچ وقت جذابیت ها و زرق و برق های لوگو های دیگر رو در نظر نگیرید ( البته بسته به موضوع ) بسا یک لوگو بسیار ساده میتواند بهتر هویت شما را نشان بده و ماندگارتر باشد.
آرم باید خاصیت این رو داشته باشه تا در تموم امور ( ثبت شرکت ، استفاده در اوراق اداری ، استفاده در وب سایت و.... ) قابل استفاده باشه
آرم در هر سایز و اندازه ای نباید کیفیت خودش رو از دست دهد
همه اینا + توانایی طراح مورد نظر ، دست به دست هم میده و یک آرم ماندگار و مناسب طراحی میشه
بنده در این مورد در خدمت هستم
تاپیک نمونه کارهای طراحی شده
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1893
موفق باشید