سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نقد داستانهای کوتاه من
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
بعضی وقتا بعضی کارا یا حرفا رو بعضی کسا (افراد منظورمه) بعضی اثرای مهم میذاره که باعث میشه تو مسیره زندگیشون بعضی تغییرای بعضاٌ مهم پیش بیاد
در رانندگی با سرعت مخصوص و صدای موتور مخصوصی که راننده ماهر متوجه می شود ,می توان دنده را بدون گرفتن کلاج عوض کرد.
در زندگی هم باید یک فرد چنان مهارتی کسب کند که بتواند زمان تشخیص حرفهایش را در فرد دیگری متوجه شود تا بتواند او را متحول کند.
آقا اجازه ما سر کلاس نبودیم نفهمیدیم؟

مریم خانوم آقای قربانیان ببخشید اما نگرفتم موضوع چیه؟شرمنده Undecided
(09-27-2011 05:27 PM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]آقا اجازه ما سر کلاس نبودیم نفهمیدیم؟

منظور نحوه حرکت خوب شما بود. موضوع بیان بسیار شیوای شما بود که توانست چنین اثری را بگذارد که همه عزیزان از حرکت خوب شما لذت بردند.

زنگ تفریح:
آقا اجازه بیشتر توضیح بدیم ؟
نه بفرمائید. خوب بیان کردی.

(09-27-2011 07:06 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-27-2011 05:27 PM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]آقا اجازه ما سر کلاس نبودیم نفهمیدیم؟

منظور نحوه حرکت خوب شما بود. موضوع بیان بسیار شیوای شما بود که توانست چنین اثری را بگذارد که همه عزیزان از حرکت خوب شما لذت بردند.

زنگ تفریح:
آقا اجازه بیشتر توضیح بدیم ؟
نه بفرمائید. خوب بیان کردی.

ممنون
بزارید یک کمی داستان خودم رو نقد کنم.داستان در ظاهر قسمتی از یک زندگیِ اون هم با بیانی بسیار تلخ ، اما کمی که عمیق تر بشیم داستان زندگی آدمهاییِ که سالها تو کما بودن و الان یکهو به هوش میان .همه ما یک روز فهمیدیم که قبل از این خواب بودیم و کلی از زندگی گذشتهِ و حالا داریم همه سعی مون رو می کنیم که از نکرده های عذر بخوایم و با تمام تلاشمون به سمت اهدافمون بریم.
محتوی داستان به صورت کاملا غیر مستقیم بیداری و تولد دوباره همه ماست.همه مایی که تو این انجمنیم روزی این بیداری رو تجربه کردیم.احساسی از خوشحالی بیدار شدن ،غم از دست دادن زمانی زیاد و گیجی از تجربه های جدید ابهام و ترس از اینکه آیا می تونم زمان از دست داده رو جبران کنم.
شاید دوستان تحت تاثیر این داستان قرار گرفتن برای اینکه این داستان ما رو میبره به ناخوداگاهمون که زمانی این بیداری از کما رو تجربه کرده.
و به همه شما تبریک میگم چون هستن آدمایی که هیچ وقت از کمای ذهنی در نمی یان.
موفقیت شما حتمی است.
این داستان ما رو میبره به ناخوداگاهمون که زمانی این بیداری از کما رو تجربه کرده.
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع