سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بر سر دوراهی آجیل عمده یا وب سایت فروش.لطفا کمک کنید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(07-05-2013 08:10 PM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-02-2013 09:10 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-02-2013 05:43 PM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-02-2013 09:53 AM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]اگر به نتیجه رسیدید که وارد کار خشکبار بشوید حتما مطالعه و تحقیق رو از کسانی که در این کارند در کرج فراموش نکنید.
در کرج پخشهای خشکبار بزرگی هستند که کار کردن در کنار انها مستلزم اینست که مزیتی نسبت به انها (قیمت،کیفیت و....)داشته باشید.
کار خشکبار اگر اصولی و با بینش واردش بشوید و سرمایه کافی برای جور کردن جنسهاتون داشته باشید میتونه زندگیتون رو متحول کنه.
برای شروع حتما یک نام به عنوان برند انتخاب کنید و فقط فقط روی جنس درجه یک کار کنید.
در اوایل کار با شور کاریهایی که در سطح شهر هستند قرارداد ببندید ولی با رشد کارتون حتما خودتون شورکاری بزنید تا به سلیقه خودتون جنسها رو بو بدید.


خوب اگه بخواهیم محصول رو بوداده کنیم و فقط بسته بندی کنیم وتوزیع کنیم همدر تهران کرج و هم در شهرستانها.با تبلیغات و برندخوب .کاری که کیفیت مطلوبی داشته باشه.به نظرتون موفق میشیم؟
برای راه اندازی کارگاه چقدر باید هزینه کرد؟ حداقل سفارش که میتونم بصورت خام تهیه کنم باید چقدر باشه.به قول دوستمون تنی باشه یا کمتر هم میشه شروع کرد؟
اگر در بسته بندی دقت داشته باشید و جنس خوب رو با طعمهای متفاوت از خشکبار موجود در بازار ارائه دهید از بقیه پیشتازترید.
خیلی از شرکتهای بسته بندی مثل برتر ،گلستان،خشکپاک و...خشکبار نیز بسته بندی میکنند .حتما باید نسبت به انها مزیت ویژه ای داشته باشید وگرنه جنس انها چون جور هست(هم خشکبار ،هم ادویه جات وهم حبوبات) اکثر مشتریها را میگیرند.
در شروع کار کارگاه شورکاری نزنید چون خیلی کارگاهها هست که براتون مزدی کار انجام میدن(اگر خواستید در کرج و تهران به شما معرفی میکنم)
شما حداقل برای اینکه قیمت عمده به شما بدهند میتونید از یک کیسه که حدود 60 کیلو میباشد به بالا تهیه کنید(برای تهیه بار نیز کمکی از دستم بر اومد کمکتون میکنم چه در تهران و چه در کرج)
یک توصیه :اگر خواستید شروع کنید برای شروع کار خشکبار را بصورت بسته بندی 5 کیلویی و در سوپر مارکتهای شهر و عمده فروشها شروع کنید و کم کم بسته بندی کوچک نیز انجام دهید .
آقای میرعباس من تازه متوجه شدم که جنابعالی در کار خشکبار هستید .اولا اگه میشه آدرس فروشگاهتون رو تو بازار بدید من گاهی اوقات گذرم به اونجا میخوره.
راستی به نظر شما عمده آجیل بهتر است یا خرده.چون اول سرمایه کم دارم.
خرده بسته بندی بشه با بسته های شکیل ویه نام تجاری بهتر نیست؟
مشتری هارو چطور پیدا کنیم؟
اگه میشه درباره دردسرهای این کار و مجوز هایی که حتما در ابتدا لازم هست برام بگید
بنظرتون چه محصولاتی رو بسته بندی کنم؟دستگاههایی رو هم که لازم هستش بفرمائید
ببخشید زیاد سوال کردم بقیشم وقتی یادم افتاد میگم10_003 ممنون
ادرس :انتهای بازار اهنگران سرای حاج نادعلی پ 18
اگر سرمایه کم دارید خرده فروشی باعث میشود تو دستتون همیشه پول نقد باشه و قدرت خرید و مانورتون بره بالا ولی حتما در کنار خرده فروشی روی فروش عمده یک جنس خاص که میتوانید از مرکز تولید ان را تهیه کنید تمرکز کنید .
برای خرده فروشی حتما جنستون باید باز باشه (فله) تا مشتری جنس رو روئیت کنه .اگر خرید کرد همانجا داخل سلفون مخصوص خودتون با برند میریزید و پرس میکنید.
برای بسته بندی تمام مجوزهای لازم را باید بگیرید .البته بستگی دارد در چه سطحی بخواهید کار کنید.
موفق باشید
(07-05-2013 08:50 PM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-05-2013 08:10 PM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-02-2013 09:10 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-02-2013 05:43 PM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-02-2013 09:53 AM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]اگر به نتیجه رسیدید که وارد کار خشکبار بشوید حتما مطالعه و تحقیق رو از کسانی که در این کارند در کرج فراموش نکنید.
در کرج پخشهای خشکبار بزرگی هستند که کار کردن در کنار انها مستلزم اینست که مزیتی نسبت به انها (قیمت،کیفیت و....)داشته باشید.
کار خشکبار اگر اصولی و با بینش واردش بشوید و سرمایه کافی برای جور کردن جنسهاتون داشته باشید میتونه زندگیتون رو متحول کنه.
برای شروع حتما یک نام به عنوان برند انتخاب کنید و فقط فقط روی جنس درجه یک کار کنید.
در اوایل کار با شور کاریهایی که در سطح شهر هستند قرارداد ببندید ولی با رشد کارتون حتما خودتون شورکاری بزنید تا به سلیقه خودتون جنسها رو بو بدید.




خوب اگه بخواهیم محصول رو بوداده کنیم و فقط بسته بندی کنیم وتوزیع کنیم همدر تهران کرج و هم در شهرستانها.با تبلیغات و برندخوب .کاری که کیفیت مطلوبی داشته باشه.به نظرتون موفق میشیم؟
برای راه اندازی کارگاه چقدر باید هزینه کرد؟ حداقل سفارش که میتونم بصورت خام تهیه کنم باید چقدر باشه.به قول دوستمون تنی باشه یا کمتر هم میشه شروع کرد؟
اگر در بسته بندی دقت داشته باشید و جنس خوب رو با طعمهای متفاوت از خشکبار موجود در بازار ارائه دهید از بقیه پیشتازترید.
خیلی از شرکتهای بسته بندی مثل برتر ،گلستان،خشکپاک و...خشکبار نیز بسته بندی میکنند .حتما باید نسبت به انها مزیت ویژه ای داشته باشید وگرنه جنس انها چون جور هست(هم خشکبار ،هم ادویه جات وهم حبوبات) اکثر مشتریها را میگیرند.
در شروع کار کارگاه شورکاری نزنید چون خیلی کارگاهها هست که براتون مزدی کار انجام میدن(اگر خواستید در کرج و تهران به شما معرفی میکنم)
شما حداقل برای اینکه قیمت عمده به شما بدهند میتونید از یک کیسه که حدود 60 کیلو میباشد به بالا تهیه کنید(برای تهیه بار نیز کمکی از دستم بر اومد کمکتون میکنم چه در تهران و چه در کرج)
یک توصیه :اگر خواستید شروع کنید برای شروع کار خشکبار را بصورت بسته بندی 5 کیلویی و در سوپر مارکتهای شهر و عمده فروشها شروع کنید و کم کم بسته بندی کوچک نیز انجام دهید .
آقای میرعباس من تازه متوجه شدم که جنابعالی در کار خشکبار هستید .اولا اگه میشه آدرس فروشگاهتون رو تو بازار بدید من گاهی اوقات گذرم به اونجا میخوره.
راستی به نظر شما عمده آجیل بهتر است یا خرده.چون اول سرمایه کم دارم.
خرده بسته بندی بشه با بسته های شکیل ویه نام تجاری بهتر نیست؟
مشتری هارو چطور پیدا کنیم؟
اگه میشه درباره دردسرهای این کار و مجوز هایی که حتما در ابتدا لازم هست برام بگید
بنظرتون چه محصولاتی رو بسته بندی کنم؟دستگاههایی رو هم که لازم هستش بفرمائید
ببخشید زیاد سوال کردم بقیشم وقتی یادم افتاد میگم10_003 ممنون


راستی اگر مواد اولیه از کرج تهیه بشه به صرفه تر هست یا اگر از شهرستان هایی که تولید دارن؟
چقدر تفاوت قیمت هست میصرفه بریم از تولید کنندهتهیه کنیم؟
شما آشنای تولید کننده داری؟
خیلی مواقع جنس در تهران از شهرستانها مناسبتر میشه خرید و اگر انچنان تخصصی روی خشکبار ندارید تهران بهتره چون معمولا میشه اطمینان کرد که جنس مغایر به شما نمیدهند.
یک توصیه :اگر خواستید شروع کنید برای شروع کار خشکبار را بصورت بسته بندی 5 کیلویی و در سوپر مارکتهای شهر و عمده فروشها شروع کنید و کم کم بسته بندی کوچک نیز انجام دهید .



[/quote]
سوال اقای سلطانی (((خوب اگه بخواهیم محصول رو بوداده کنیم و فقط بسته بندی کنیم وتوزیع کنیم همدر تهران کرج و هم در شهرستانها.با تبلیغات و برندخوب .کاری که کیفیت مطلوبی داشته باشه.به نظرتون موفق میشیم؟
برای راه اندازی کارگاه چقدر باید هزینه کرد؟ حداقل سفارش که میتونم بصورت خام تهیه کنم باید چقدر باشه.به قول دوستمون تنی باشه یا کمتر هم میشه شروع کرد؟)))

یک سوال جناب میرعباس عزیز...
دلیل اینکه توصیه میکنید ابتدا از عمده فروشی و بسته بندی با وزن بالا شروع کنید چیه ؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدید لطفا...من.ن
[/quote]
من این جمله را با توجه به شرایط اقای سلطانی گفتم و این نسخه رو برای همه کس نمیشه پیچید.
به نطر من شما میتونید هسته تلخ ارزون بخرید بعد شیرین کنید و بفروشید قیمتشم بد نیست خوبه
یا پسته در بسته بخری مغز کنی که وارد باشی
(07-02-2013 12:43 AM)mehrdad.soltani نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستانو بزرگواران.من شغلم طراح گرافیک و تبلیغات هست.اما میخوام یه شغل دیگه هم داشته باشم.بنظر شما یک وب سایت فروش راه بندازم بهتره یا یک مرکز پخش عمده و جزئی آجیل(منظور پسته و بادام و . . . ) وخشکبار؟ بنظرتون ایده دومم تو این بازار میگیره؟
یک مغازه در اطراف کرج پدرم داره که در اختیارم بزاره درحقیقت میشه ازش به عنوان انبار و دفتر استفاده کرد چون تو بورس خرید و فروش نیست.حالا ازتون خواهش میکنم یه راهنمایی بدید مخصوصا دوستایی که تجربه دارنHuh

راستی هرکدوم ازدوستان کاری در زمینه چاپ و تبلیغات داشت برای فروشگاه یا شرکتش با بهترین کیفیت و طراحی درخدمتیم36
09128650895

باسلام
برای تهیه پسته ( مه ولات خراسان : فیض آباد ) و تخمه آفتابگردان و گردو من در خدمتم .
شماره تماس من هم 09120901191
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع