سلام
دوستان با تجربه در امر مانتو و شال و روسری راهنمایی کنند...به نظرتون حداقل سرمایه چقدر میخواد؟ غیر از رهنو اجاره مغازه منظورمه.
از کجا میشه مانتوهایه شیک و تک و باکلاسی اوورد؟
از کجا میشه روسری و شال شیک و با کلاس اوورد؟
در ضمن من مشهد هستم.اگر مشهدی هستید جاهایی که فکر میکنید بازدهی بهتری داره رو معرفی کنید.
ممنونم.
در رابطه با کیف و کفش بیشتر مایلم کار کنم.
سلام کار من شال و روسری است من از تهران بازار بزرگ خرید می کنم البته مشهد هم چند تا عمده فروشی هست ولی اگر میخوای هم قیمت و هم تنوع زیاد داشته باشی هیچ جا تهران نمیشه .
امیدوارم موفق باشید
در حال حاضر قیمت ها از چند شروع میشه؟ کار مارک و تک از کجا میشه گیر اوورد؟
در رابطه با کیف و کفش هم تجربه ای داری ؟
بهترین جا تهرانه ! البته مشهد هم که دیگه خودش تولیدی زیاد داره!!
من خودم واسه مغازه ام از شیراز خرید می کنم به دلیل کی بعد مسافت !
در مورد کیف و کفش هم دیدم یه شرکت هست که نمایندگی می ده فک کنم اسمش کنزو بود!
سلام
شیراز خوبه
ولی آستارا و تهران اگه امکانش براتون هست خیلی عالیه.
فقط شال و روسری که سرمایه زیادی نمیخواد. با 3 الی 4 تومان هم میشه کار کرد. و پایینتر.
(07-02-2013 08:50 AM)maya-vpn نوشته شده توسط: [ -> ]در حال حاضر قیمت ها از چند شروع میشه؟ کار مارک و تک از کجا میشه گیر اوورد؟
در رابطه با کیف و کفش هم تجربه ای داری ؟
سلام. براتون آرزوی موفقیت میکنم
من تجربه ای ندارم که بتونم کمکتون کنم. اما به عنوان یه خانم نظر شخصیم اینه که اگه کار مارک بیارید یه سری مشتری ها رو قطعا از دست خواهید داد. چون به نظرم قشر خاصی از افراد تو شرایط امروز جامعه قدرت خرید لباسهای مارک رو دارن.....
البته ابنو هم نمیشه در نظر گرفت اگه جنسهاتون مارکهای خوب و طرحهای تک باشن قطعا مشتریهای دائمی خواهید داشت
بعد چند روز تصمیم بیشتر میخوام روی این 3 تا چیز کار کنم..شلوار مانتو و کیف زنانه.مارک هم نبود ایرادی نداره بیشتر به فکر اینم که جنس خوب با سود خوب بدم.
در امر شلوار و مانتو میتونم بهتون این دو محصول را با قیمت خوب و عمده برسونم
البته تاپ و دامن پیراهن زنانه هم با قیمت عمده میتونم براتون اماده کنم عزیز
موفق باشید
ممنون اقا مهران.براتون پیغام خصوصی گذاشتم.در امر شال و روسری هم تخصص دارید؟