دوست عزیر این نظرات دوستانی که ظاهرا کتاب را تهیه کرده اند:
1)
سلام به همه ی دوستان.
راستش من این کتاب رو خریدم.
فرمت این کتاب exe هست و برای ورود یه کد مخصوص می خواد که فقط تو یه کامپیوتر کارمیکنه و در کامپیوترهای دیگه قابل استفاده نیست. پس تو فکر خرید اشتراکی و ... نباشید. چون حتی قابلیت کپی کردن هم نداره.
اما در مورد این که این کتاب ارزش خریدن داره یا نه ، باید بگم که به نظر من این کتابو نخرید. چون مطالبی که در این کتاب گفته شده فقط به صورت کلی گوییه و اصلا وارد جزییات نشده. البته شاید بعدا جزییات اون توی کتاب اورده بشه چون بعد از 2 ماه که من کتاب رو خریدم یه بار این کتاب آپدیت شده.
و همچنین هنوز این کتاب و کتاب های دیگری که همراه اون داده میشه کامل کامل نشده و هنوز در حال آماده سازیه..
پس به نظر من به هیچ وجه این کتاب رو نخرید ولی باز نظر خودتونه.
2)این کتاب بی محتوی ترین کتاب تجارت اینترنت هست که من دیدم و البته فقط میتونه برای صاحبش درآمد داشته باشه. من بیش از سه سال است که تو تجارت اینترنت فعال هستم. سقف درآمد ماهیانه از ادسنس هم بود 6000 دلار. البته من برای شروع از کتاب خانم مریم مازندرانی استفاده کرده بودم که الان تو بازار نیست و تو اینترنت هم نیست. در هر حال کنجکاو شده بودم که کتاب خانم افشار رو هم بخرم .... باید اقرار کنم بعد از سه سال اولین کلاهی که در اینترنت بسرم رفت خرید این کتاب بود. این کتاب برای تازه کارها نه تنها محتوی نداره تازه پس از مدتی باعث سرخوردگی هم میشه. کل کتاب بیست و چند صفحه است و تنها دو یا سه صفحه در مورد گوگل ادسنس به صورت میتدیانه توضیح داده.... من کتاب خانم مازندرانی رو سیصد تا تک تومنی خریدم در حالی که این رو بیست دلار! مواظب باشید هر چی گرونتره بهتر نیست.
این خانم هم با خانم لشکری برای خودشون کاسبی راه انداختن. اول اومدن با جند تا سایت مثل سایت مجله ایرانیان مالزی نزدیک شدن تا بتونن معروف بشن الان هم با استفاده از همون معروفیت یک کتاب بسیار سطح پایین رو دادن برای فروش... متاسفم برای این افراد که دارن از نیاز جوانها سو استفاده میکنن! ایشون حتی تو کتابش چند جا اشتباهات بسیار فاحشی داره . امیدوارم که به زودی کتابهای مفیدی داشته باشیم.
3)این دختره که تازه پاش رسیده به خارج ظاهرا فکر کرده مردم ایران تازه با تجارت الکترونیک آشنا شدن. کتابیکه خریدم اونقدر بی ارزش است که باور کنید حتی ارزش نداره براتون پی دی اف کنم. اما توجه کنید با پاسخهای این خانم نامحترم و کلاهبردار....
1- شما باید بیایید خارج و پول خود را بگیرید
2- آدرس دوستاتون رو بدید که در خارج زندگی میکنند برای تائید
3- یکی از مسخره ترین چرت و پرتها: برای اینکه تبلیغ گوگل در سایت شما نشون بده دور و بر تبلیغ رو انگلیسی بنیسید
دوستان خیلی راحت بگم ایشون و چند تا از دوستاش که تو مالزی هستند یک باند کلاهبرداری اینترنت هستند و بس! اگر بیست دلار به گدا بدید بیشتر سود کردید تا وقت خودتو رو برای خوندن این جزوه 25 صفحه ای تلف کنید. کل مطالبش در مورد گوگل یک صفحه و نیم است و اگر تو همین فروم سرچ کنید مطالبی چند صد برابر با ارزش تر از اون رو پیدا میکنید
منبع:
http://forum.persiantools.com/t150161-page2.html
ظاهرا کسانی که خریدند در ایران از 5 هزارتومن تا هزارتومن نسخع عکس گرفته شده!! از متن را میفروشند که فایل زیر نیز نیاز به پسور داره از آن جمله است.
دانلود فایل پسورد دار که پسورد آنرا باید از سایت ها بخرید!!
http://www.persiangig.com/pages/download...20rooz.rar