سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولید پیاز خشک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
گروه برای خودش ساخته واستفاده میکند اگر شما هم بخواهید می توان ساخت دراندازه های مختلف مثلا برای خودمون ارتفاع دومتروطولوعرض حدودا یک متر دربیست طبق برق هم معمولی وبرق دویست وبیست ولت
ممنون. خب اگر کسی سفارش بده چه قیمتی بهش میفروشید؟ (مثلا همین اندازه رو که گفتید یا اندازه های کوچکتر که ارزونتر دربیاد)
این اندازه با قیمت فعلی قطعات حدودا شش تاهفت میلیونی میشه کوچکتر بله کمترهزینه میگیرد
سلام دوستان
می خواستم بدونم که به ازای چند کیلو پیاز تر یک کیلو پیاز خشک بدست میاد
با تشکر
این پیاز برای خودش عالمی داره ، بعضی فصل ها و سالها تا حد رایگان قیمتش میاد پایین ، و در برخی فصل ها با موز رقابت پایاپایی داره .
پیاز خشک منم تو عطاری ها دیدم ، خیلی سفید و خوشکل هم هست ولی گویا کاربرد زیادی نداره و استقبال زیادی ازش نشده

آشپزی ها تا اونجایی که من می دونم ، برای پیاز سرخ کرده نمی زارند پیاز خشک خشک بشه ، یکم که رطوبتش رفت و کمی نم داشت سرخش می کنند.
من بعداز مدتها تحقیق و بررسی(در حالیکه مشتری برای پیاز خشک داشتم و یک شرکت بسته بندی بود که ازآشنایان معرفی کرده بود و گفته بودبه بهترین قیمت هرچقدرتولیدکنی میخرم)
با فرمولهایی محاسبه زود و زیان و این حرفا و صحبت با تولید کننده دستگاه پیازخشک کنی و بازدید از دستگاه
مدت طولانی دبنال اجاره سوله بودم که خودش پروژه ای هست یک جایی رو اجاره کردیم و رفتیم برای قراردادخرید دستگاه که قیمت دستگاه افزایش داشت درحدی که فرمول ها رو بهم ریخت و با توجه به قیمت پیاز خشک دیگه اینکار توجیه اقتصادی نداشت.
ماهم خسارت فسخ قرارداد رو دادیم و برگشتیم سرخونه اول....
کسی پیاز خواست ما هستیم!
کشاورز نمونه اصفهان!
با سلام
بنده یک کارگاه خشک کن دارم که انواع سیزیجات و صیفی جات خشک میکنم از جمله پیاز. ولی در فروش مشکل دارم میخواستم ببینم از دوستان کسی میتونه بهمون کمک کنه تا بتونیم در بازارهای تهران.شیراز.اصفهان.مشهد.تبریز ودیگه استانها بازار یابی بکنیم.(البته باقید حق السهم. شامل درصدی از کل فروش محصول)
(05-10-2016 12:56 PM)محمد.سالار نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
بنده یک کارگاه خشک کن دارم که انواع سیزیجات و صیفی جات خشک میکنم از جمله پیاز. ولی در فروش مشکل دارم میخواستم ببینم از دوستان کسی میتونه بهمون کمک کنه تا بتونیم در بازارهای تهران.شیراز.اصفهان.مشهد.تبریز ودیگه استانها بازار یابی بکنیم.(البته باقید حق السهم. شامل درصدی از کل فروش محصول)
سلام
مشهدم
سرمایه ندارم
چه طوری می تونم همکاری کنم؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع