سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بهرام رادان؛ تاجر موفق اقتصادي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بهرام رادان يك چهره چند رسانه‌اي است. فقط كافي است نگاهي به فعاليت‌هاي متفاوت او در چند سال اخير بيندازيد تا به شما هم ثابت شود توانايي‌هاي رادان تنها محدود به بازيگري نيست. او به‌شدت به كارهاي اقتصادي علاقه‌مند است و كارنامه كسب وكارش در تجارت، كم از كارنامه بازيگري‌اش ندارد.

بهرام رادان دانش‌آموخته مديريت بازرگاني است. او يك تيم اقتصادي قوي دارد كه به بازرگانان مختلف مشاوره مي‌دهند. رادان خوانندگي را هم تجربه كرده، سال گذشته آلبوم «روي ديگر» با صداي او روانه بازار شد. او قبل از آنكه تبليغات براي بازيگران ممنوع شود، براي برندهاي مختلف كار مدلينگ نيز مي‌كرد. اما اگر بيشتر مي‌خواهيد از رموز موفقيت او بدانيد و با زندگي پرتلاش و شخصيت كاري‌اش آشنا شويد مي‌توانيد با اين گزارش از زندگي اقتصادي رادان، همراه شويد.

تلفيق هنر و تجارت

رشته رادان در دبيرستان رياضي فيزيك بود اما او علاقه‌اي به اين رشته نداشت. سال سوم دبيرستان مهندسي كشاورزي كرمان قبول شد، سال چهارم هم رياضي محض لاهيجان اما او رفتن به سربازي را ترجيح داد! در دوران خدمت دروس رشته علوم‌انساني را خواند و در كنكور شركت كرد و در رشته مورد علاقه‌اش؛ مديريت بازرگاني در دانشگاه تهران جنوب قبول شد. او خودش را نه تاجر مي‌داند نه هنرمند، او دوست دارد هنر و تجارت را تلفيق كند چراكه معتقد است تاجر خوب هم به نوعي هنرمند است. او در گفت‌وگو با دنياي اقتصاد گفته: «هنرمندان بايد خودشان را از نظر اقتصادي قوي و قوي‌تر كنند تا هيچ‌وقت مجبور نشوند براي اينكه شكمشان را سير كنند هنرشان را بفروشند! باید اين‌قدر معيارهاي مالي را در زندگي جدي بگيرند كه بتوانند خيلي كار‌ها را كه دوست ندارند انجام بدهند، رد كنند.»

اهميت شراكت در كار

رادان به‌شدت با شراكت موافق است. او در اين باره گفته: «مي‌گويند اگر شراكت خوب بود، خدا هم براي خودش شريك مي‌گرفت، اما به نظر من اين جمله اشتباه است. اگر اين‌طوري باشد پس بايد بگوييم اگر زوج‌داشتن خوب بود، خب خدا هم بايد يك زوج مي‌گرفت و نتيجه بگيريم هيچ‌كس از فردا ازدواج نكند!» اما اكثر شراكت‌هاي كاري به مشكل مي‌خورند. راه‌حل رادان در موفقيت و ادامه داشتن شراكت‌ها سنجيدن همه جوانب در انتخاب شريك و قراردادهاى اوليه است. او معتقد است هر دو طرف به واسطه آن منفعتي كه دارند بايد سعي كنند حداكثر تلاش‌شان را براى رسيدن به هدفشان انجام بدهند.

بيزاري از شكست

رادان اهل ريسك‌كردن نيست، به ويژه در تجارت. البته به گفته خودش چندان هم آدم محتاطي نيست. از شكست هم بيزار است و براي اينكه گرفتار آن نشود از تيم مشاوره‌اي كه كنار خود دارد كمك مي‌گيرد: «من در كنارم يك تيم مشاوره‌اي دارم كه البته حرفشان، حرف پيغمبر نيست! چون آنها هم در شرايط فعلي ايران زندگي مي‌كنند و اطلاعات‌شان را از منابع موجود مي‌گيرند، ولي به دانش و آگاهي‌شان اطمينان دارم كه از نظر اقتصادي مي‌توانند مشاوره و برنامه‌ريزي اقتصادي بدهند.»

نامناسبي شرايط اقتصادي سينما

از آنجا كه شرايط اقتصادي كشور ثابت نيست نبايد تمام تخم مرغ‌ها را در يك سبد گذاشت تا همه با هم از بين نروند. از اين رو رادان در كنار ديگر فعاليت‌هاي اقتصادي‌اش، قصد تهيه‌كنندگي هم دارد، البته نمي‌توان به تهيه‌كنندگي او در سينما نگاهي صرفا اقتصادي داشت چراكه اين كار از علاقه‌مندي‌هاي شخصي‌اش نيز هست. او پيشتر اعلام كرده بود كه قصد تهيه يك فيلمنامه از «كيومرث پوراحمد» را داشته اما اين فيلمنامه مجوز نگرفت. او چند فيلمنامه ديگر را هم در نظر دارد اما معتقد است شرايط فعلي براي ورود به حوزه سرمايه‌گذاري در سينما مناسب نيست.
http://www.biznews.ir/vdcg.79urak9nnpr4a.html
راه‌حل رادان در موفقيت و ادامه داشتن شراكت‌ها سنجيدن همه جوانب در انتخاب شريك و قراردادهاى اوليه است. او معتقد است هر دو طرف به واسطه آن منفعتي كه دارند بايد سعي كنند حداكثر تلاش‌شان را براى رسيدن به هدفشان انجام بدهند.
لینک مرجع