سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سئوال درباره دستگاه چاپ روی لباس، نایلون و غیره
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
متاسفانه من لینکش را پیدا نکردم.از عزیزان انجمن خواهش میکنم لینک مربوط به سئوال آقا محمد عزیز را در این تایپیک قرار دهید.
فکر کنم اون تاپیکی که جناب قربانیان می فرمایند،همین تاپیک باشه.
همچنان در انتظار راهنمایی من توی نت میچرخم ولی چیز بدر بخوری گیرمنیومده تا حالا
آقا محمد برای انواع نایلون خام و همچنین قیمت های چاپ و غیره میتوانید به آدرس زیر مراجعه کنید:
اهواز- خیابان کاوه شرقی حد فاصل خیابان شریعتی و ادهم
مراکز فروش نایلون و ظروف یک بار مصرف و قبول سفارشات چاپی در آنجا هست فکر میکنم اگر سری بزنید اطلاعات خوبی بدست میارید.
موفق باشید.
(09-23-2012 12:01 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]بتوچه عزیز در صورت امکان در این انجمن اسم کاربریتان را بصورتی بنویس که بتوانیم جوابگو باشیم. من الان فکر میکنم اگر جواب این سئوالات را بنویسم ناحودآگاه می فرمائید بتو چه؟
این انجمن تنها انجمن کارآفرینی است که عزیزان عضو تمام تجربیات خود را در طبق اخلاص میگذارند.
بیشتر عزیزان نام واقعی خود را پائین اسم کاربری می نویسند که هم باعث آشنائی بیشتر می شود و هم اعتماد و دوستی.

اما سئوال اول:
دستگاه نایلکس حدود 8میلیون که قیمت دو رنگ و تک رنگ تفاوت قیمت دارند.دستگاه برش خوب حدود 5 میلیون .
مسئله مهم تهیه گرانول است که قیمت زیادی دارد و قبلا پتروشیمی این گرانول را در اختیار تولیدکنندگاه قرار می داد و الان باید آزاد تهیه فرمائید.اگر بخواهی خودت گرانول تهیه کنید هم پر خرج است و هم پر هزینه.
خلاصه : من داشتم و ضرر کردم.
موفقتر باشی.

دستگاه دست ساز ایرانی و گرانول را می توانی در باقرآباد تهران تهیه کنید که مرکز چنین دستگاهی است.

درود بر شما

بزرگوار لطفا توضیح دهید چرا متضرر شدید من در شهری هستم با حدود 80 هزار نفر جمعیت که نایلون درش تولید نمیشه و از جای دیگه میارن بنظر شما ایا به صرفه هست من دنبالشو بگیرم من منظورم کیسه دسته دار و کیسه زباله و....... و چاپ روی کیسه منظورم نیست
دوستان عزیز من یه دستگاه سیلک 100 در 70 دارم که اگر بدردتون میخوره میتونید ببرید استفاده کنید....
(همه ی لوازم برای شروع هم هست)

قیمت:400 هزار تومن.
سلام دوستان و اساتید گرامی بنده یه چندوقتی هست عضو شدم واین اولین ارسالیم هستش بعد خوندن و جستجو سایت گفتم بد نیست اشما عزیزان کمک و راهنمایی بگیرم در رابطه با دستگاه چاپ بر روی تیشرت رنگی و خوبش دوستان این دستگاه هاچطورن اگه تو چه قیمتهایی هستن امکاناتشون کسی هست تا به حال استفاده کرده باشه...راهنماییم کنه میخوام بگیرم و باهاش کار کنم میخوام بزنم توی این کارا راهنماییم کنید
سلام تبریک میگم ورود شما رو به انجمن

دستگاه چاپ رو تیشرت وقتی خوب است که شما اول مشتری خاص خود راداشته باشید و طرح منتخب و اختصاصی ای داشته باشید

در غیر این صورت اینترنت پره از کسایی که این دستگاه ها رو خریدن و نتونستن باهاشون کار کنن

اگر ایده و مشتری خود را دارید با بررسی های لازم دست به اقدام بزنید و انگاه خواهید دید با پشتکار از راه شگفت خدا موفق خواهید شد
ممنونم از شما اقای محمدی راستی در مورد طرح اختصاصی میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون اینه که خودم طراح یه چاپ به خصوص بشم
ببینید من تی شرت میفروشم توی خونه و یه مغازه لباس فروشی هم داریم اما من جدا کار میکنم میخوام تیشرت خام بگیرم خودم چاپ بزنم بعد به صورت تک فروشی یا عمده بفروشم یه سری مشتری خاص رو هم دارم که از خرید میکنن و همه جون هستن و دنبال مدلهای تخیلی میگردن عایا به نظر شما میشه سود کرد با خرجهای چاپ و اون رنگهایی که استفاده میشه ؟
با سلام

تاپیک مطالعه شد

دستگاه که هم برای چاپ روی تیشرت و هم نایلون باشه در بازار هست؟

و اینکه هزینه مواد خام پرینترهای چاپ مستقیم چقدر در میاد؟

و سوال اخر در اصفهان جایی برای فروش این دستگاهها سراغ دارین؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع