سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: صنایع دستی چوبی و فانتزی (نظرتان را بگویید)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت همه دوستان .

من یک سری ایده در مورد صنایع دستی دارم ، در واقع میخواستم یه سری قطعات تزئینی و فانتزی رو با چوب درست کنم .ابتدای امر این هست که به این کار علاقه دارم . همچنین کارهای خاص رو میپسندم که این کار جز کارهای خاص هست در طبقه بندی شخصی خودم.

و اما سوالی که از همه اعضای انجمن دارم این هست که :

این کار آیا میتونه درآمد قابل توجه ای داشته باشه ؟
چطور میتونم کارهام رو به معرض فروش بگذارم ؟ ( خودم ایده ام بساط کردن هست )
آیا این کار قابلیت گسترش و بزرگ شدن در ابعاد وسیع رو داره ؟

و به طور کلی هر نظری دیگری که دارید .

نظر تک تک اعضا مهم و سازنده هست ، لطفا نظر خودتون هر چند که فکر میکنید ایده خاصی ندارید را مطرح کنید .
سلام دوست عزیز اگه بتونید چند نمونه کارهایی که مدنظرتون هست را بگید بهتر میشه کمک کرد. و من در زمینه برش لیزر فعالیت میکنم و طرح های فانتزی هم کار میکنم شاید بتونم کمکمتون کنم.
کاسب عزیز طرح مد نظر من توسط اره مویی برقی صورت میگیره . مثلاً حیوون های چوبی ، تابلوهای فانتزی و ...
طرح های من درآوردی .
کلاً هر چیز خوشکلی که بشه با چوب درست کرد .
ممنون از نظرت
به صنایع دستی استانتون مراجعه کنید.
فکرکنم تو فروش کمکتون کنن.
منظورتون فکر کنم منبت و معرق کاری باشه.
سلام خدمت شما دوست گرامی!
من در این زمینه تخصصی ندارم اما فکر می کنم اگه شما کارهای فانتزی چوبی رو، روی وسایل کاربردی مثل میز تلفن، تخت حتی چیزهای کوچک مثل آینه، گلدان رومیزی جامدادی آرایشی، و غیره اجرا کنید با استقبال بیشتری مواجه خواهید شد!
سلام
دوست عزیز به نظر من اگه بتونی نمایشگاهی بزنی، بتونی هم خودتو خوب معرفی کنی و هم اینکه شاید سرمایه گذاری پیدا شد و بتونی باهاش همکاری کنی.
نظر دیگه ای ندارید؟ شرکت کنید دوستان
دوست عزیز ، چنین کار هنری ، وقتی روی وسیله خاصی پیاده بشه ، میتونه جلوه خودش و کاربردش رو نشون بده
مخصوصا روی لوازمی که میدونید در بین خانم ها طرفدار داره.

انشالا وقتی در کار پیشرفت بکنید ، سعی کنید که سرمایه گذار جذب کنید
متاسفانه در کشور خودمون صنایع دستی رونق خودش رو کمی از دست داده ، ولی در کشورهای دیگه ، میتونید فعالیتتون رو گسترش بدید
کشورهای دیگه دید خیلی بهتری نسبت به صنایع دستی و هنری ایران دارند
که با پیشرفت در کار، میتونید این مورد رو عملی کنید.
دوست عزیز
سعی کنید رنج قیمتی محصولات رو طوری برنامه ریزی کنید که محدودیت برای فروش نداشته باشید

نمونه کار هاتون رو توی انجمن بگذارید

امیدوارم که موفق باشید.
ایده این جور کارهای هنری دارای درامد خوبیه ولی متولیان این امر ببخشید خیلی ...... هستند در شهر ما که جایی به نام صنایع دستی وجود دارد و یک بار یکی از خواهران من همراه همسرشون مراجعه کردند به صنایع دستی تهران اصلا راهنمایی انجام نداده بودند تنها کاری که در بجث صنایع دستی خوب انجام شده بجث قالیبافی است که فعلا خوب دارن با بیمه و بازنشستگی از تولید کنندگان حمایت میکنند ولی سایر رشته ها؟؟؟؟؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع