09-30-2014, 03:07 PM
سلام خدمت دوستان
بابت غیبت چند ماهه ای که داشتم از دوستان عذرخواهی می کنم به امید خدا از این به بعد آماده پاسخگویی به سوالات عزیزان در زمینه رستوران و فست فود در این تاپیک هستم
در رستوران بطور معمول سود خالص 50% است که البته بستگی به موارد زیادی دارد و ممکن است بین 20 تا 80 درصد نوسان کند.
در فست فودها همیشه سود بیشتر از رستوران است.
به نظر من تخمین سود یک کسب و کار و نگاه منفعتی محض به آن کار اشتباهی است و ممکن است عاقبت خوشایندی نداشته باشد چون برخی کارها مانند رستوران داری نوعی هنر است که باید با ذوق، شوق، ظرافت و عشق انجام داد آن وقت سود واقعی و غیر منتظره ای عایدمان می کند.
مهمترین مسئله ایده هایی است که ما می توانیم به عنوان یک فرد خلاق و کارآفرین در یک فعالیت پیاده کنیم این هنر ماست حالا باید ببینیم در چه کاری می توانیم خلاقیت به خرج دهیم و آن را بال و پر دهیم.
یک فرد خلاق و با انگیزه می تواند از یک رستوران نیمه فعال و در حال ورشکستگی یک رستوران معروف و پردرآمد با سود بالا بسازد و غذا را با سود بیش از 50 درصد بفروشد در حالی که مدیریت ضعیف ممکن است توانایی کسب سود 10 درصدی هم نداشته باشد!
متریال اصلی سود و سودرسانی خودمان هستیم...
بابت غیبت چند ماهه ای که داشتم از دوستان عذرخواهی می کنم به امید خدا از این به بعد آماده پاسخگویی به سوالات عزیزان در زمینه رستوران و فست فود در این تاپیک هستم
(11-17-2013 03:05 PM)mohajer88 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام با توجه به جاذبه پیتزا فروشی و کار در زمینه فست فود امیدوارم اساتید امر توجه بیشتری به این قسمت داشته باشند
به عنوان اولین سوال
در پیتزا فروشی هایی که به قیمت متعارف ارائه خدمات میکنند سود کارشان چقدر است
یعنی اگر مثلا شبی 3 میلیون دخل بگیرند و در نظر بگیریم حداقل ماهی 15 میلیون اجاره بدهند و صد متر مساحت مغازه باشد میتوان سود 50 درصدی در نظر گرفت؟
یعنی شبی یک و نیم میلیون سود؟
در رستوران بطور معمول سود خالص 50% است که البته بستگی به موارد زیادی دارد و ممکن است بین 20 تا 80 درصد نوسان کند.
در فست فودها همیشه سود بیشتر از رستوران است.
به نظر من تخمین سود یک کسب و کار و نگاه منفعتی محض به آن کار اشتباهی است و ممکن است عاقبت خوشایندی نداشته باشد چون برخی کارها مانند رستوران داری نوعی هنر است که باید با ذوق، شوق، ظرافت و عشق انجام داد آن وقت سود واقعی و غیر منتظره ای عایدمان می کند.
مهمترین مسئله ایده هایی است که ما می توانیم به عنوان یک فرد خلاق و کارآفرین در یک فعالیت پیاده کنیم این هنر ماست حالا باید ببینیم در چه کاری می توانیم خلاقیت به خرج دهیم و آن را بال و پر دهیم.
یک فرد خلاق و با انگیزه می تواند از یک رستوران نیمه فعال و در حال ورشکستگی یک رستوران معروف و پردرآمد با سود بالا بسازد و غذا را با سود بیش از 50 درصد بفروشد در حالی که مدیریت ضعیف ممکن است توانایی کسب سود 10 درصدی هم نداشته باشد!
متریال اصلی سود و سودرسانی خودمان هستیم...