(06-03-2013 06:40 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان ما خودمون کرجیم و یه آپارتمان داریم تو رشت دست مستاجره با فروش اون و جمع و جور کردن 100 تومن میشه.
به نظرتون بفروشیمش تو کرج جایی میتونیم مغازه بخریم بدیم اجاره یا یه کاری راه بندازیم؟
شما چنین کاری رو توصیه میکنید؟/
ممنون از راهنمایی دوستان

.gif)
سلام
مغازه تو کرج با 100 تومن به سختی میشه پیدا کرد ،اگر هم پیدا بشه جایی هست که اجاره خوبی نمیدن.
اگر کار پر درامدی مد نظر دارید میتونید این پول رو در گردش بندازید و انرا چند برابر کنید که البته ریسکهای کار را هم باید بپذیرید.
باز هم در هر کاری بهترین تصمیم گیرنده خودتون میتونید باشید و شرایط شما رو شاید ما درک نکنیم.
موفق باشید

توی شهر ما ( کاشان ) با 150 میلیون خونه متوسط به بالا پیدا میشه که اجاره اون ماهی 250-300 باشه ولی مغازه با 150 میلیون کرایش ماهی 100 تا 150 تومان هست .
تو منطقه ای که من مغازه دارم اجاره ماهی 1 میلیون به بالاست و مغازه (سر قفلی ) متری 20 میلیون .
تو کرج هم فکر نکنم باشه
(06-03-2013 09:52 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ] (06-03-2013 06:40 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان ما خودمون کرجیم و یه آپارتمان داریم تو رشت دست مستاجره با فروش اون و جمع و جور کردن 100 تومن میشه.
به نظرتون بفروشیمش تو کرج جایی میتونیم مغازه بخریم بدیم اجاره یا یه کاری راه بندازیم؟
شما چنین کاری رو توصیه میکنید؟/
ممنون از راهنمایی دوستان

.gif)
سلام
مغازه تو کرج با 100 تومن به سختی میشه پیدا کرد ،اگر هم پیدا بشه جایی هست که اجاره خوبی نمیدن.
اگر کار پر درامدی مد نظر دارید میتونید این پول رو در گردش بندازید و انرا چند برابر کنید که البته ریسکهای کار را هم باید بپذیرید.
باز هم در هر کاری بهترین تصمیم گیرنده خودتون میتونید باشید و شرایط شما رو شاید ما درک نکنیم.
موفق باشید
ممنون از راهنمایی
اما این خونه مال مادرمه و ایشون میخوان با کمترین ریسک سود ببرن منم گفتم تو انجمن مطرح کنم ببینم دوستان چه نظری دارن
پول برا خودم نیست وگرنه ریسک میکردم.
بازم دوستان ایده ای دارن که خوب باشه راهنمایی کنن ممنون میشم.
اینم در نظربگیرید که ماهی 250 تا300 اجاره خونست و پول پیش.

کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟