سلام و خسته نباشید .
همون طور که می دونین سایت های آگهی تو اینترنت ایران جزو سود ده ترین سایت ها هستن و البته به این دلیل تعدادشون خیلی خیلی زیاد شده .
می خواستم ازتون بپرسم به نظرتون ایجاد سایت آگهی تو این شرایط کار درستی هست؟
می خوام از سیستم osclass استفاده کنم که اخیرا فارسی هم شده
دمو:
http://www.faosclass.com/demo
ممنونم و منتظر نظراتتون هستم .
نینوس عزیز اگه پشت کار داشته باشی و انتظار درامد رو از ماه اول نداشته باشی و وسط راه دلسرد نشی از ادامه روی یک موضوع خاص دقت کن روی یک موضوع نه این که هر موضوعی متمرکز بشی خوب هست و درامد هم داره و بعد از چند وقت میتونی کارت رو کسترده تر و قوی تر کنی.
موفق و پیروز باشی
سلام دوست عزیز
اگه از من بپرسی میگم این کارو نکن.
انقدر ایده های جدید و سایتهای جدید هست که نیازی نیست روی سینه ی طرح های 10 سال پیش زده بشه.
مورد بعدی اکثر سایت نیازمندیها که معروف شدن با هزینه های میلیونی بوده و خودشون مجله هم انتشار میکنن.
مورد بعدی االگریتم های گوگل هرچی جدید تر شد و آپدیت شد به خیلی از سایتهای نیازمندی گیر داد چون کلا با روش های اسپم خودشونو میکشن بالا ( اکثرا )
اگر قصدت شروع فعالیت در اینترنته پیشنهاد میکنم وقتتو صرف ادامه دادن طرح ها و ایده های قدیمی نکنی. سعی کن کار جدید بکنی که بعد از چند وقت پشیمون نشی از انتخابت
موفق باشید
انجام نده . من تجربه ش رو دارم .
فکر و هزینه ت رو بزار روی یه چیز دیگه .
انجام نده من هم تجربه کردم وقت تلف کردن هست چون هم خیلی زیاد شده هم فقط چندتای اولی اعتبار دارن سعی کنید ایده از سایت های انگلیسی زبان بگیری و بومی کنی ایده رو والا اگر بخوای سایت آگهی بزنی و یا تفریحی زیاده خیلیم زیاده البته تفریحی یکم بهتره
با سلام،
من هم پیشنهاد میکنم سمتش نری. مگر اینکه ایده ی واقعا خاص و حساب شده ای در کنارش داشته باشی.
سایت هایی مثل ایستگاه و شنیدن خبر درآمدشون، بدجور آدمو وسوسه میکنه! فکر کنم هر وبمستری یه سایت ایستگاه زده و بعدش جمع کرده
بازم پیشنهاد میکنم که سمتش نری.
موفق باشی.
از همه ی دوستان بی نهایت سپاسگذارم .
پس فکر می کنم همتون رو این اتفاق نظر دارین که بدون ایده ای خاص طرح به شکست می انجامه؟
ممنون .
(05-30-2013 12:55 AM)ninos نوشته شده توسط: [ -> ]از همه ی دوستان بی نهایت سپاسگذارم .
پس فکر می کنم همتون رو این اتفاق نظر دارین که بدون ایده ای خاص طرح به شکست می انجامه؟
ممنون .
سلام خدمت شما
اصل کسب کار موفق هر سایت در اینترنت ترافیک و رنک بالا اون سایت در موتورها جستجو هست حالا هر سایت با هر موضوعی باشه و این ۲ شرایط را داشته باشه سوده خودشو میده.
موفق باشید.