سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کسب درآمد میلیونی از حمل و نقل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

من توی یه شهر بندری زندگی میکنم . (بندر امام خمینی -ره- )
با توجه به بندری بودن شهرمون تعداد بسیار زیادی وسیله نقلیه سنگین ( انواع کامیون - تریلر و ...) برای باربری و ترانزیت و حمل کالا همه روزه وارد و خارج میشن به طوری که اگه به مدت 10 دقیقه ( فقط 10 دقیقه ) جلوی پلیس راه شهر بایستید بیش از 50الی 100 تا ماشین جابه جا میشه..
خودروهای باربری از این منقه تجاری ( بندرامام ) به سایر نقاط کشور کالا ها رو حمل میکنن.
خوب این میتونه یه ظرفیت خوب محسوب بشه.
نظر من اینه که اگه بشه از هر خودرو (ماشین سنگین) به ازای ارائه یه خدمت هزینه ثابتی دریافت کرد میتونه درآمد قابل توجهی داشته باشه..

این خدمات میتونه خدمات تبلیغاتی ویا خدمات مربوط به حمل ونقل باشه .

متاسفانه من هنوز ایده ای (خدمتی) نتونستم بیابم ولی حتما میشه از این راه درآمد کسب کرد..
خواهش میکنم نظرات خودتون رو ارائه بدید...
دادا من اطلاعی ندارم که ماشینهای باری بزرگ هم مثل خودروهای سواری کارواش میرند ؟ اگه اینطور باشه میتونی روش فکر کنی
سلام
با قشر راننده زیاد برخورد داشتم چون اینجا هم به خاطر کارخانه ذوب آهن و سیمان راننده زیاد هست

به شکم احترام زیادی میزارن پس بهترین چیز براشون یه رستوران کوچک یا کافه مانند با غذاهایی مثل دیزی و خلاصه غذاهای اصیل هستش
اگرم بشه در کنارش قلیان بهشون داد که خب بهتر
(05-28-2013 03:02 PM)jujushow نوشته شده توسط: [ -> ]دادا من اطلاعی ندارم که ماشینهای باری بزرگ هم مثل خودروهای سواری کارواش میرند ؟ اگه اینطور باشه میتونی روش فکر کنی

کارواش تریلی
لینک مرجع