سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: الحمد لله رب العالمین (شروع کردیم)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
(05-25-2013 08:15 AM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]چه زیباست: بسم الله الرحمن الرحیم
و حالا : الحمدالله رب العالمین

و سلام

اولا عیدتون مبارک
دوم تبریک به این عزم و اراده
سوما پیشنهاد میکنم برای تسریع در چرخه کسب و کار پخش راهکار و گروه هلسا از همین ابتدا بده بستان را شروع کنند.
با این احتساب در صورت موافقت دو گروه : اولین نقاط شبکه پخش انجمن عبارت خواهند بود از: راهکار (البرز و تهران) و هلسا (خراسان رضوی)
یعنی پخش راهکار همین الان میتواند روی پتانسیل هلسا حساب باز کند و آن را از خود بداند و هلسا نیز بالعکس میتواند با راهکار چنین مراودات تجاری داشته باشد.
با سلام
عید شما هم مبارک
محوریت کار هلسا، ارتباط و مراوده تجاری با صندوق های صبای استانهاست، و این شرکت متعلق به دوستان عزیزم در گروه راهکار نیز می باشد.
100 درصد اعلام آمادگی میکنم

شماره من: 09191781169

تمام تجربیات خویش را نثار انجمن و بچه های خوب میکنم

اگر عمری باقی بود تهران و اطراف تهران را ساپورت خواهم کرد...
(05-25-2013 11:53 AM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-25-2013 08:15 AM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]چه زیباست: بسم الله الرحمن الرحیم

و سلام

اولا عیدتون مبارک
سوما پیشنهاد میکنم برای تسریع در چرخه کسب و کار پخش راهکار و گروه هلسا از همین ابتدا بده بستان را شروع کنند.
با این احتساب در صورت موافقت دو گروه : اولین نقاط شبکه پخش انجمن عبارت خواهند بود از: راهکار (البرز و تهران) و هلسا (خراسان رضوی)
یعنی پخش راهکار همین الان میتواند روی پتانسیل هلسا حساب باز کند و آن را از خود بداند و هلسا نیز بالعکس میتواند با راهکار چنین مراودات تجاری داشته باشد.
با سلام
عید شما هم مبارک
محوریت کار هلسا، ارتباط و مراوده تجاری با صندوق های صبای استانهاست، و این شرکت متعلق به دوستان عزیزم در گروه راهکار نیز می باشد.

عالی است.
(05-25-2013 12:05 PM)m-jalalvand نوشته شده توسط: [ -> ]100 درصد اعلام آمادگی میکنم

شماره من: 09191781169

تمام تجربیات خویش را نثار انجمن و بچه های خوب میکنم

اگر عمری باقی بود تهران و اطراف تهران را ساپورت خواهم کرد...

با سپاس به خاطر این همه پخش انرژی مثبت، من که واقعاً لذت بردم.
در رابطه با شروع کارتان لطفاً با گروه راهکار هماهنگ فرمایید.
یا حق
دوستان مشهدی تبریک دوستانتان را از صندوق استانی آذربایجان شرقی پذیرا باشید به قول استاد قربانیان با هم موفق باشیم.
صندوق تبریز آماده هر گونه همکاری می باشد.

و سلام

اولا عیدتون مبارک
ممنونم جناب بابائی عزیز. همین امروز همکاری انجام گرفت و ضمن مشخص شدن راهکار کاری با جناب رضائی عزیز مدیریت محترم صندوق مشهد , سفارش نمونه جهت ارسال به استانها و شهرستانها داده شد. عزیزان درخواستهای خود را مستقیما به جناب مهدی گلمحمدی اعلام فرمایند.
با سپاس و ستایش پروردگار مهربان روزنگار فعالیت امروز گروه هلســـــــــا را به اطلاع دوستان می رسانم.

امروز در فضایی کاملاً کاری و جدی به تقسیم وظایف دوستان و آینده و مراحل گسترش کاری گذشت .

دوستان در زمینه طراحی و بسته بندی تمام تلاش خود را بکار بستند تا نمونه های اولیه با ظاهر اولیه عالی خدمت دوستان ارسال گردد.

مراحل اولیه کمی پر زحمت است تا روال کاری مشخص شود و انشاءالله در آینده ای نزدیک با همت دوستان مقادیر تولید و بسته بندی به میزان دلخواه خواهد رسید ، که الحمدلله میزان تولید بسیار عالی است .

با گروه راهکار و جناب قربانیان صحبت های مفصلی انجام شد و روال همکاری در قالب انجمن مشخص گردید .

اولین سفارش نمونه ها دریافت گردید که به سرعت ارسال خواهد شد .

روال کار و سفارش در ادامه عنوان خواهد شد .

شب همگی دوستان موفق انجمن خوش
بسیار خوشحال کننده است وقتی ایده های ساده به واقعیتی جدی و حقیقی تبدیل می شوند .

شاید سال قبل شروع حرکتهای دوستان در قالب انفرادی بسیار خوشحال کننده به نظر می رسید ،
اما با گذشت مدتی کوتاه فعالیت هایگروهی در حد استانی و کشوری و بین المللی
نوید آینده روشن را برای دوستان انجمن می دهد .

در وضعیت فعلی با گسترش گرو های کاری و شروع مراوده های مالی ،
جهش اقتصادی
در بین اعضا بدلیل همدلی و همکاری و مسیر کاری صحیح ، انتظار می رود .

گروه هلسا با پشتوانه انجمن میلیاردرهای ایران و از مسیر مراوده مالی بازارچه انجمن (راهکار )
آمادگی عرضه کلیه محصولات خود ، منجمله چیپس میوه و همچنین محصولات بسیار متنوعی که در آینده بسیار نزدیک به سبد محصولات خود اضافه خواهد کرد را داراست .

از کلیه اعضای انجمن که مشتاق خرید و بازاریابی محصولات ما از طریق انجمن می باشند ، می توانند از مبادی راهکار اقدام به خرید و فروش نمایند .

هر گونه پرسشی در رابطه با تنوع محصولات داشته باشید می توانید از مدیر بازاریابی جناب آقای سیدی زاده به شماره تماس ( 09159148829 ) سوال بفرمایید .

به امید گسترش شبکه فروش و بازاریابی انجمن در آینده نزدیک هستیم .

سلام بر همه دوستان گلم.تبریک میگم بهتون و امیدوارم بهترین و شادترین باشید و روز به روز موفقیت تون بیشتر بشه
میگم احیانا زیر چیپس میوه تون کارتون تبلت نیست 12_00212_00212_00212_002
آقای سیدی زاده عزیز؟مدیریت محترم بازاریابی من رو دریاب.خیلی وقته سفارش کردم برا چیپس میوه 353535
راحلهههههههههه جان مبارککککککککک باشه
گروه مشهد آقای رضائی و آقای ملک پرور و آقای سیدی زاده آفرین بر همت بلندتان
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8
لینک مرجع