05-20-2013, 02:25 AM
با سلام
خیلی خوشحالم که این وب سایت رو دیدم و ثبت نام کردم
نمیدونم جای درستی تاپیک زدم یا نه زیاد با این قوانین آشنا نیستم
اگر اشتباه هست ممنون میشم مدیریت محترم اصلاح کنن
میرم سر اصل مطلب
من شغلم موسیقی هست
به دسته های گوناگونی تقسیم میشه :
آهنگسازی
تنظیم قطعات موسیقی
تدریس ویولون
تدریس موسیقی الکترونیک
میکس و پردازش صدا
و جدیدا هم به فکر راه اندازی وبلاگی برای فروش مجموعه های موسیقی نظیر " موسیقی های آرامش بخش " و " موسیقی عرفانی " و از این دست هستم .
مشکل من اینه با 14 سال سابقه در زمینه های گفته شده هنوز نمیدونم چطور باید از این استعداد خدادادی بهره ببرم . گاهی اوقات یا شاید اغلب تو مخارج روزانه خودم هم موندم
مکانی اجاره کردم که سر چهار ماه بدلیل ناتوانی در پرداخت اجاره وسایلم رو برداشتم و آوردم خونه . شاید اولین شکست کاری .
از لحاظ امکانات کاری مشکلی ندارم و هر چیزی که میخوام تونستم فراهم کنم حالا با وام و ... که البته بدهکار بانک هم شدم .
از دوستان و مدیریت محترم تقاضا دارم راهنماییم کنن بتونم از این شاخه ها درآمد کسب کنم و به زندگیم سر و سامونی بدم . سن من الان 30 سال هست . دریغ از یک حساب پس انداز ... . اینا رو نمیگم کسی دلش به حالم بسوزه . دنبال راهکارم چون عقیده دارم راه کسب درآمد و رک بگم پول درآوردن از کارهایی که ارزش زیادی داره و بهای زیادی بابتشون چه وقت چه انرژی چه مادی پرداختم براشون رو نمیدونم
فعالیت هایی که کردم
ارائه اولین آلبوم تکنو هاوس در ایران در سال 84 با مجوز ارشاد
دومین آلبوم بصورت با کلام از سال 85
سومین آلبوم در سبک موسیقی مدرن از سال 91
تبلیغات اینترنتی برای تدریس موسیقی در محل ، آهنگسازی و تنظیم و ...
تبلیغات به صورت تراکت در باجه های مطبوعات و پخش در سطح شهر
و ...
فکر کنید جای من هستید . من خدا رو شکر به تواناییم شک ندارم و هر روز دنبال یادگیری در زمینه کاریم هستم و تو اینمدت خیلی پیشرفت کردم ولی هر طور حساب میکنم میبینم چطور باید از این طریق برای خودم پولساز بشم و درآمد کسب کنم .
منتظر نظرات ، ایده ها راهنماییها یا معرفی کتاب یا مقالات یا هر نکته دیگه ای از دوستان عزیزم هستم . بی صبرانه
خیلی خوشحالم که در جمع شما هستم .
امیدوارم من رو به عنوان یک دوست کوچک پذیرا باشید .
خیلی خوشحالم که این وب سایت رو دیدم و ثبت نام کردم
نمیدونم جای درستی تاپیک زدم یا نه زیاد با این قوانین آشنا نیستم
اگر اشتباه هست ممنون میشم مدیریت محترم اصلاح کنن
میرم سر اصل مطلب
من شغلم موسیقی هست
به دسته های گوناگونی تقسیم میشه :
آهنگسازی
تنظیم قطعات موسیقی
تدریس ویولون
تدریس موسیقی الکترونیک
میکس و پردازش صدا
و جدیدا هم به فکر راه اندازی وبلاگی برای فروش مجموعه های موسیقی نظیر " موسیقی های آرامش بخش " و " موسیقی عرفانی " و از این دست هستم .
مشکل من اینه با 14 سال سابقه در زمینه های گفته شده هنوز نمیدونم چطور باید از این استعداد خدادادی بهره ببرم . گاهی اوقات یا شاید اغلب تو مخارج روزانه خودم هم موندم
مکانی اجاره کردم که سر چهار ماه بدلیل ناتوانی در پرداخت اجاره وسایلم رو برداشتم و آوردم خونه . شاید اولین شکست کاری .
از لحاظ امکانات کاری مشکلی ندارم و هر چیزی که میخوام تونستم فراهم کنم حالا با وام و ... که البته بدهکار بانک هم شدم .
از دوستان و مدیریت محترم تقاضا دارم راهنماییم کنن بتونم از این شاخه ها درآمد کسب کنم و به زندگیم سر و سامونی بدم . سن من الان 30 سال هست . دریغ از یک حساب پس انداز ... . اینا رو نمیگم کسی دلش به حالم بسوزه . دنبال راهکارم چون عقیده دارم راه کسب درآمد و رک بگم پول درآوردن از کارهایی که ارزش زیادی داره و بهای زیادی بابتشون چه وقت چه انرژی چه مادی پرداختم براشون رو نمیدونم
فعالیت هایی که کردم
ارائه اولین آلبوم تکنو هاوس در ایران در سال 84 با مجوز ارشاد
دومین آلبوم بصورت با کلام از سال 85
سومین آلبوم در سبک موسیقی مدرن از سال 91
تبلیغات اینترنتی برای تدریس موسیقی در محل ، آهنگسازی و تنظیم و ...
تبلیغات به صورت تراکت در باجه های مطبوعات و پخش در سطح شهر
و ...
فکر کنید جای من هستید . من خدا رو شکر به تواناییم شک ندارم و هر روز دنبال یادگیری در زمینه کاریم هستم و تو اینمدت خیلی پیشرفت کردم ولی هر طور حساب میکنم میبینم چطور باید از این طریق برای خودم پولساز بشم و درآمد کسب کنم .
منتظر نظرات ، ایده ها راهنماییها یا معرفی کتاب یا مقالات یا هر نکته دیگه ای از دوستان عزیزم هستم . بی صبرانه
خیلی خوشحالم که در جمع شما هستم .
امیدوارم من رو به عنوان یک دوست کوچک پذیرا باشید .