سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یه راهنمایی . معرفی چندتا اموزشگاه تعمیرات موبایل و کامپیوتر در تهران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
واقعیتش اینه که میخوام با یکی از دوستام تعمیرات کامپیوتر و موبایل (سخت افزار و نرم افزار) رو یاد بگیریم البته یه چیزایی بلدیم ولی میخوایم به صورت اصولی و با مدرک معتبر فنی یاد بگیریم
من خودم تهران نیستم و واقعا نمیدونستم چجوری باید اسم وشماره ای از این اموزشگاه ها بدست بیارم به همین جهت اومدم تو انجمن تا از شما دوستان عزیز کمک بخوام
اگه کسی اموزشگاه معتبر و خوبی رو میشناسه لطف کن شماره بزار برام تا من باهاشون تماس بگیریم
تعمیرات موبایل(سخت افزار و نرمافزار)
تعمیرات کامپیوتر(سخت افزار و نرمافزار)
برنامه نویسی کامپیوتر (طراحی وب )
البته دو گزینه بالا برام مهمتره
پیشاپیش از تمامی دوستان تشکر میکنم
نمیدونستم کجا تایپیک بزنم به همین خاطر تو همین بخش اموزش زدم
با تشکر
بهترین آموزشگاه برای آموزش سخت افزار و تعمیرات موبایل آموزشگاه پل هست که کتابهای پرتقال را آموزش می ده.
آدرس: تهران – خیابان انقلاب – بین میدان فردوسی و خیابان ویلا – روبروی بانک ملی – پلاک 816 طبقه چهارم
برای آموزش طراحی سایت هم بهترین مجتمع فنی تهران البته شعبه سعادت آبادشه
دوستان اموزشگا ديگ اي نيست
دوست عزیز اگر از اصول الکترونیک چیزی بدانی نیازی به هیچ اموزش برای تعمیرات سخت افزاری نداری.اگرم ندانی باید برای اموزش اوصولی اول الکترونیک یاد بگیری.
آموزشگاه پل یکی از بهترین آموزشگاههای تعمیرات موبایله
من خودم اونجا یاد گرفتم تعمیزاتو
بهتره مبانی الکترونیک رو بلد باشید بعد دنبال تعمیرات برید چون تعمیرات پیش نیازش اصول الکترونیک و مدارهای الکترونیک هست
(05-21-2013 05:37 PM)mohammad.b نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان اموزشگا ديگ اي نيست

سلام من انفورماتیک پارسه ثبت نام کردم راضی بودم http://www.123parseh.com این آدرس سایتشه.موفق باشید
سلام دوست عزیز من در شرکت رایاتل دوره تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ رو گذروندم . خیلی راضی هستم . مخصوصا روی چیپ زدن کلی مهارت به دست آوردم . دوره تعمیرات پرینتر و فتوکپی هم دارند . پشتیبانی خوبی دارند و کلا نیازهای من رو بر طرف می کنند. آدرس سایتشون http://www.rayatell.ir . انشالله توضیحاتم به شما کمک کنه .
لینک مرجع