در روستای ما واقع در استان زنجان یه بنده خدائی هست که پنیر با کیفیت خیلی بهتر از لیقوان تولید میکنه من نمیخوام اسم این پنیرو خراب کنم ولی پنیر هائی که این بنده خدا تولید میکنه اینقدر بالاست که شما هر چقدر از این پنیر بخوری سیر نمیشی اتفاقا شدیدا یه مدت به ذهن بنده زده بود که پیش این بنده خدا برم و ازش بخوام تهیه شیر به عهده بنده باشه و تولیدش به عهده ایشون ولی به دلیل کمبود شیر گوسفند یه خورده از این کار سرد شدم اگر من محلی رو پیدا کنم که شیر گوسفند با کیفیت خیلی خوب میفروشن صد در صد به سراغ این بنده خدا خواهم رفت این آقا اینقدر مشتری داره که بعضی اوقات به دلیل تولید پائین به خیلی از مشتریها پنیر نمیده شاید دوستان بگن از لیقوان خوشمزه تر پنیری نیست ولی دوستان به جرات میتونم قسم بخورم این پنیر به حدی خوشمزست که مطمئنم در بازار های تهران و شهرستان ها حتما جا ی لیقوانم میتونه بگیره.
(05-16-2013 09:38 AM)ناصر صادقی نوشته شده توسط: [ -> ]در روستای ما واقع در استان زنجان یه بنده خدائی هست که پنیر با کیفیت خیلی بهتر از لیقوان تولید میکنه من نمیخوام اسم این پنیرو خراب کنم ولی پنیر هائی که این بنده خدا تولید میکنه اینقدر بالاست که شما هر چقدر از این پنیر بخوری سیر نمیشی اتفاقا شدیدا یه مدت به ذهن بنده زده بود که پیش این بنده خدا برم و ازش بخوام تهیه شیر به عهده بنده باشه و تولیدش به عهده ایشون ولی به دلیل کمبود شیر گوسفند یه خورده از این کار سرد شدم اگر من محلی رو پیدا کنم که شیر گوسفند با کیفیت خیلی خوب میفروشن صد در صد به سراغ این بنده خدا خواهم رفت این آقا اینقدر مشتری داره که بعضی اوقات به دلیل تولید پائین به خیلی از مشتریها پنیر نمیده شاید دوستان بگن از لیقوان خوشمزه تر پنیری نیست ولی دوستان به جرات میتونم قسم بخورم این پنیر به حدی خوشمزست که مطمئنم در بازار های تهران و شهرستان ها حتما جا ی لیقوانم میتونه بگیره.
سلام.من از نظر تامین شیر مشکلی ندارم(البته فقط در حد تامین نیازهای شهرستان خودمون)

آقا ناصر میشه یه جوری منو به این آقا وصل کنی!

سلام
يه سوال :
چرا توليد پنيرهاي فرانسوي كپك زده كه الان در تهران به قيمت هاي نجومي داره خريد و فروش ميشه رو ادامه نميدين؟
ما ده ها نوع پنير فرانسوي داريم كه اگر دوستان بتونن مراحل توليد اونو فرا بگيرن (كه اگر وقتشو داشته باشيد و بتونيد فرانسوي رو ترجمه كنيد) فكر ميكنم فروشش عالي باشه.ما كه يه ذره پنير كپك زده سيز ، اسمش يه چيز اجق وجق بود رو تووي رودرواسي خريديم 25 هزار تومان
(05-16-2013 10:56 AM)m-jalalvand نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
يه سوال :
چرا توليد پنيرهاي فرانسوي كپك زده كه الان در تهران به قيمت هاي نجومي داره خريد و فروش ميشه رو ادامه نميدين؟
ما ده ها نوع پنير فرانسوي داريم كه اگر دوستان بتونن مراحل توليد اونو فرا بگيرن (كه اگر وقتشو داشته باشيد و بتونيد فرانسوي رو ترجمه كنيد) فكر ميكنم فروشش عالي باشه.ما كه يه ذره پنير كپك زده سيز ، اسمش يه چيز اجق وجق بود رو تووي رودرواسي خريديم 25 هزار تومان
به امید خدای بزرگ در مراحل بعدی این کار رو هم خواهم کرد
(به قول یه نفر چـــــــــرا که نه!!!)
حتما باید شیر گوسفند باشه ؟
شیر گوسفند کمه
و کسانی هم که گوسفند داشته باشن
معمولا برای مصرفشخصی خودشون استفاده می کنن
سلام دوستان لازم به ذکر هستش که همونطوری که بعضی از دوستان فرمودن تولید پنیر لیقوان به این اندازه فعلی نیازمند شیر فراوان هستش و منطقه لیقوان شاید یک صدم اون شیر رو هم تولید نمیکنه . جهت اطلاع عرض کنم خدمتتون که در منطقه ما یعنی اردبیل در دشت مغان و دامنه سبلان از تبریز اومدن و کنار عشایر محلی چادر زدن و اقدام به خرید شیر میکنن ...
پس شما دوست عزیز از هر کجا که بتونین شیر خوب پیدا کنین میتونین اقدام به تولید پنیر با کیفیت کنین چون مهم ترین نکته تولید مهارت و فورمول اون هستش
بله
تنها مشکل منم نداشتن تجربه تولید پنیر هستش.خدایا کمکم کن
اگر دوستی هم میتونه تو این زمینه کمکم کنه خیلی خیلی ممنونش میشم و حتما جبران میکنم
دوست عزیز همانطور که خودتان هم اشاره داشتید متاسفانه در ابران صاحبان تجربه به آسانی تجربه خود را در اختیار دیگران قرار نمی دهند و شاید بعضی جاها به این راحتی ها هم نباشد و باید خود فرد تجربه کند البته کاش صاحبان تجربه راهنمایی کنند
من مشکلی از لحاظ اینکه شمارو به این بنده خدا بدم ندارم ولی اینم در نظر داشته باشید ایشون پنیر های تولیدی رو در زیر زمین مدفون میکنن و به همین دلیل طعم بسیار خوبی دارد و بی نهایت هم خوشمزه است.
ما که هر مقدار خرید میکنم به سال نمیکشه .