منظور دوست عزیز ما جنانجه اشاره ای داشته برعکس است.
یعنی فردی که میخواهد ماشین بخرد ضیط را هم ممکن است بخرد.
دوست عزیز اگر نمایشگاهی بخواهد چنین کاری بکند (آبشن بفروشد ) اتحادیه مانع می شود.
با عرض سلام و ادب خدمت دوستان
تمام نظرات خوبتون روخوندم غرض هم همین بود که با این ایده ای که تو یه کتاب روانشناسی خوندم بیشتر آشناتون کنم و ایده ها و نظراتتون رو بگیرم تا ببینیم میشه یه روش معقول و مناسب ازش درآورد یا نه؟
در هر صورت از جواب های روشنگرانه و منطقی تون ممنونم

(05-16-2013 07:39 AM)امیدواربه خدا نوشته شده توسط: [ -> ]من سه سال مغزه داشتم و روسری میفروختم
میگفتن میتونی مشتری طوری جذب کنی که هر طور شده ازت خرید کنه
ولی هیچ دوست نداشتم. وقتی یک مشتری میومد و ازم روسری قرمز میخواست، فقط میگفتم شرمنده ندارم.
ولی خیلی ها بهم میگفتن که میتونم با زبان بازی مشتری را وادار به خرید روسری آبی بکنم.
از حرفهایی مانند الان آبی مده. چقده بهتون میاد. خودم ازش دارم و راضی هستم.....
ولی این کار رو کلاه برداری میدونستم
هیچی دیگه ورشکست شدم رفت!
عزیزم شما هم که مثل من صاف و ساده و صادقی،(هیچی دیگه ورشکست شدم رفت!)

واقعا از این حرف شما به خنده افتادم ببخشید.
این کار کلاهبرداری نیست فقط وقتی شما رنگ دیگری رو پیشنهاد می کنید به خریدار یادآوری می کنید که خریدار یادش میفته مثلا این رنگ برای فلان لباس مناسبه آنوقت اگر نیاز داشت میگیره اگر هم که نیاز نداشت نمی گیره.
انشاءالله در کارهای دیگرتون موفق باشید
ممنون از لطف و راهنمایتون.
دوستان اطلاعات خودتونا در زمينه كاريتون افزايش بدين
اين امكاناتي را براتون فراهم ميكنه كه مشاوره فروش خوبي بدين
زماني كه تو فروشگاه مبل بودم
به مشتريم كه مبل با تم قرمز ميخاست مبل سبز زيتوني فروختم
مشتريا با دانش دكوراسيون و اطلاع از روانشناسي رنگ به رنگ سبز تمايل دادم
با اينكه سالهاست از اينكار اومدم بيرون
باز هم هر وقت اتفاقي ميبينمشون از مبلمانشون راضي هستند
و حتي برا خريد مجدد به فروشگاه مراجعه كرده بودند
و سراغ منا گرفته بودند
سلام خدمت دوستان عزیز
ما تو مغازه از روشی مشابه به مثال دوست عزیزمون استفاده می کنیم
مثلا دو تا جنس متفاوت داریم که میشه اونها رو با هم ست کرد.
سلام
امروز برای خرید به مغازه ای رفته بودم که خانمی از فروشنده پرسید کدام جا شمعی را بخرد ایشان فقط نگاه کرد... با خانم جوان سر صحبت را باز کردم و چون جا شمعی ها چینی بود برایش از معانی که درج شده بود توضیح دادم و تصمیم گرفت خرید مجدد نماید و برای خرید بعدی هم جنس دیگری را پسندید. موقع برگشتن از فروشنده خواستم اوقات فراغتش را درخصوص محصولاتش مطالعه کند تا فروش بالاتری داشته باشد و ایشان باتعجب خیره خیره نگاه کردند؟!!! منظور این است که اگر فروشنده جنسی هستید درخصوص جنستان اطلاعات جدید و به روز تهیه کنید یکی از دوستان دلیل موفقیتش و ثروتش را در کارکردن برای اقایی میدانست که هیچچیز از کارش به ایشان که شاگردشان بوده یاد نمی داده و ایشان برعکس بقیه شاگردهای بازار باید از طریق مطالعه و تحقیق و پرس و جو متوجه همه چیز میشدند. مشتری های مغازه ایشان فکر می کنند جنس اینجا بهتر از بغلی است درحالیکه ایشان کاتالوگ را کامل به مشتری توضیح می دهند ولی بقیه هر چیزی که شنیده اند را منتقل می کنند.
آیا با فروش تاپ، تیشرت، ساپورت، روسری و شال، جوراب مردانه و ... در فروشگاه خانگی، می توانیم ماهی 2 میلیون تومان سود داشته باشیم؟
لطفا راهنمایی کنید.