سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تخته سیاهی برای دعاها و آرزوهای اعضا انجمن در شب آرزوها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
دوستای گلم خیلی ها دوست دارن الان اونجا توی حرم صحن اسماعیل طلایی باشن ولی ما تونستیم با دلامون بریممممممم.
شماره حرم رو براتون می ذارم ا ارتباط را برقرار کنید که حس کنید الان تو حرمید وحرفای دلتون رو بزنید.
ارتباط که برقرار می شه دل آدم پر می کشه، صدای رفت وآمد زائر ها صدای نقاره ها...

05112003334

منو فراموش نکنید ملتمس دعا
السلام عليک يا علی بن موسی الرضا

تصـــــاوير حرم امام رضا عليه الســــلام زنده و مستقيــم از طريق سـايت رضوی پخش مي شود .

برای مشاهده از مرورگر اکسپلورر (Internet Explorer) استفاده کنید .

http://www.shiayan.ir/haram3.php

http://www.razavi.tv/index/
(05-16-2013 11:54 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستای گلم خیلی ها دوست دارن الان اونجا توی حرم صحن اسماعیل طلایی باشن ولی ما تونستیم با دلامون بریممممممم.
شماره حرم رو براتون می ذارم ا ارتباط را برقرار کنید که حس کنید الان تو حرمید وحرفای دلتون رو بزنید.

05112003334

خیلی ممنون مریم خانم
خیلی عالی بود
حس عجیبی بود ، یه لحظه واقعا احساس کردم تو صحن هستم
(05-17-2013 12:14 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-16-2013 11:54 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستای گلم خیلی ها دوست دارن الان اونجا توی حرم صحن اسماعیل طلایی باشن ولی ما تونستیم با دلامون بریممممممم.

05112003334

خیلی ممنون مریم خانم
خیلی عالی بود
حس عجیبی بود ، یه لحظه واقعا احساس کردم تو صحن هستم

محمد آقا وقتی منم زنگ زدم یه آن حس کردم همون روزای بهمنه که همگی با هم رفته بودیم حرمممممممم4yajuyo4yajuyo یادتون میاد؟؟؟
آره ، مگه میشه از یادم بره
جزئی از بهترین روزهای زندگیم بود
ایشالا دوباره قسمت بشه و همگی بریم.
سلام به همه ی عزیزانم
ما امشب نایب الزیاره ی همه تون بودیم، باور کنید تصویر تک تک عزیزانم که شماها هستین یک لحظه از جلوی چشمام دور نشد، من همیشه جلوی ضریح می رم یک جای کنج پیدا می کنم و با آقا درد دل می کنم، وای که چه حالی میده، اصلاً فکر میکنی بهشته، خداییش امشب همه تون اونجا بودید.
دوستتون دارم؛ محمد دادا، مریم آبجی، مهدی جان، مهیار و همه و همه رو یاد کردم.
مشتاق دیدارتان
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع