سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: آکواریوم دارها بیان تو
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان هر کس که آکواریوم ماهی داره میتونه اطلاعاتی در باره غذایی که به ماهیاش میده و هزینه اون و اینکه این غذا مال کدوم کشوره و ...
به من بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون میشم از شرکت دوستانBudo4fvgdaq_thA00 (109)
آقا علیرضا من میخوام در منزل پرورش ماهی زینتی راه بیندازم ایا شما که اکواریوم داری میتونی منو کمکم کنی?
سلام دویت عزیز من بیشتر تو کار تولید غذای ماهی هستم و یاد از ماهیای زینتی سر رشته ندارم ولی یه مدت خودمم دنبالش بودم یه سرچی تو گوگل بکن ببین چیز بدرد بخوری پیدا میکنی؟
خبرشو به منم بده تا دو تایی دست بکار بشیم.
البته اگه شما مارو قابل بدونی.
سوال دیگه اینکه اول شما باید مشتری اینکارو داشته باشی .داری؟
سلام
دوستان عزيزم
يه سر به اين سايت بزنين
كليه اطلاعات در مورد ماهي و حيوانات خانگي را داره
http://raazebaghaa.ir/
سلام
من آکواریوم آب شور دارم...غذایی که به ماهی میدم ocean nutrition .
البته این غذا دو فرمول داره که فرمول 1 گیاهی و فرمول 2 پروتئین . من از فرمول 2 استفاده میکنم با این فرمول رشد ماهی سریعتر از غذای گیاهی میشه. واسه ریف هم ( گیاهان دریایی انوام مرجان شقایق ستاره دریایی و ...) koralle -vm استفاده میکنم ...غذای ماهی بسته 200 گرمی 80000 تومنه البته این غذا واسه 3 ماهی میشه(برای 11 تا ماهی متوسط ) غذای ریف هم 35000 تومن غذا هم تولید تایلند
[/quote]

این مقدار غذا واسه 3 ماه کافیه
سلام
من آکواریوم آب شور دارم...غذایی که به ماهی میدم ocean nutrition .
البته این غذا دو فرمول داره که فرمول 1 گیاهی و فرمول 2 پروتئین . من از فرمول 2 استفاده میکنم با این فرمول رشد ماهی سریعتر از غذای گیاهی میشه. واسه ریف هم ( گیاهان دریایی انوام مرجان شقایق ستاره دریایی و ...) koralle -vm استفاده میکنم ...غذای ماهی بسته 200 گرمی 80000 تومنه البته این غذا واسه 3 ماهی میشه(برای 11 تا ماهی متوسط ) غذای ریف هم 35000 تومن غذا هم تولید تایلند
[/quote]

این مقدار غذا واسه 3 ماه کافیه
[/quote]
میدونید غذای پروتئینشون از چی تشکیل شده؟
اگه یه چنین غذایی حتی با کیفیت بالاتر و قیمت کمتر (منظورم پروتئینه) تو کشور خودمون تولید و عرضه بشه ازش استقبال میکنن؟؟؟؟؟؟
لینک مرجع