(03-06-2014 01:39 PM)هومان هرمزدی محمد آبادی نوشته شده توسط: [ -> ]ببین این 900 درجه سانتیگراد لحظه ای هستش یا میتونه مداوم باشه؟ یه مثال برقی میزنم یه بانک خازنی رو در نظر بگیر با ولتاژ 400 ولت، برای چند ثانیه میتونه یک آمپر جریان بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید اگر ازش جریان نکشی به مدت یکماه400ولت باشه اما جریان بکشی در کمتر از یک دقیقه به صفر میرسه.
حالا این دستگاه چه حجم سیال رو میتونه به صورت مداوم به چه دمایی برسونه؟ برای کوره های خورشیدی جدولی میزنن به عنوان حجم/دما که یه محور دما هستش و یه محمور حجم سیال
الان در طالقان که مرکز تحقیقات انرژی نو هستش یه نمونه اجاق خورشیدی آلمانی دارن که در بهترین حالت میشه باهاش برای 4 نفر در دو ساعت آبگوشت پخت.
این مقدار گرمایی که میگم لحظه ای نیست . اولا برای رسیدن به این درجه حرارت نیاز نیست مدت زمانی صبر کنید یعنی در هر لحظه از زمان میشه ازش این مقدار گرما رو گرفت . اما خوب این این دما دمای یه نقطه هست .
گویا در هر متر مربع از انرژی خورشیدی میشه 1 وات انرژی گرفت . پس نمیشه در وسعت کم انتظار زیادی داشت .
سلام من درام در خصوص دستگاه تولید علوفه هیدرو پونیک تحقیق میکنم یک شرکت اصفهانی مدعی تولید روزانه یک تن علوفه هست که دستگاهی هم داره عرضه میکنه اما قیمت 140میلیون تومان شما اگه میتونی این دستگاه رو آنالیز کن و ارزونش رو به بازار عرضه کن اولین مشتریت هم قول میدم خودم بهت معرفی کنم به شرطی که کیفیت و کاربرد واقعی داشته باشه.
اینم سایتشون که در حال حاضر نسل چهارم محصول به قیمت بالا عرضه میشه .
http://meditech.ir/agriculture.products.....Fodder.fa
این دستگاه سالهای سال هست در کشورهای خارجی علی الخصوص آمریکا و استرلیا داره استفاده می شه از منابع انکلیسی استفاده کنید خیلی سریعتر به نتیجه می رسید.
یکی از افرادی که ماشین را داشت ، من برای کاری رفته بودم بازدید ، چند تا مشکل داشتند ، یکی بذر بود که جوی معمولی که به حیوان می دادند را نمی تونستند استفاده کنند و باید جوی بذری می گرفتند که می گفت هزینه خیلی بالاتری داره و دوم از قیمت بالای کود و نبودش در بازار گلگی داشت. مصرف برقش هم جای خود
در کل سیستم خوبی هست ولی بیشتر روی کیفیت شیر و کوشت تاثیر داره تا کمیت ، "چیزی که در ایران مهم نیست !!"
این دستگاه چی داره که 140 ت قیمتشه ؟
یک باکس استیل عایق هست ، با سیستم کنترل نور و حرارت و رطوبت
البته مهمترین قسمتش فکر کنم دستگاه کنترل هیدروپونیک باشه که میزان کود و املاح داخل آب را تنظیم می کنه
با سلام
دستگاهی دارم که پاشش مخمل میباشد یعنی پارچه یا مقوا یا پلاستیک را به آن داده و آن را به عرض یکمتر و هفتاد سانت مخمل میپاشد (مثل پارچه رومبلی یا ظرفهای قاشق چنگال و...)این دستگاه تولید اولیه هم داشته ولی بدلیل مشکلاتی که برای من بوجود آمد دستگاه خوابید میخواهم دوباره دستگاه را برای تولید چمن مصنوعی که فکر میکنم توجیه اقتصادی داشته باشد راه اندازی کنم آیا میتوانیددر این راه اندازی همکاری کنیدموفق باشید
همون دستگاه مخمل پاششی مگه چه مشکلی داره که می خواهید تغییر کاربریش بدید ؟!
با سلام
این دستگاه قابلیت پاشش مخمل را دارد که به آن به اصطلاح فلوک میگویند طول فلوک از نیم میلیمتر تا بالا میباشد وقتی از 6 میلیمتر به بالا باشد وتراکمش کمتر باشد شبیه چمن مصنوعی میشود کارکرد دستگاه را عوض نمیکنیم بلکه تولید را هدفمند میکنیم و سعی میکنیم چمن مصنوعی را با قیمت پاپین در بیآوریم موفق باشید
سلام اين دوست شما ميتونه موتوركشتى توليد كنه اگه ميتونه بهم يه خبر بدين تا تفاصيل روتوضيح بدم ومرسى بخاطر پيشنهادتون