سلام دوستان . . .
ميخواستم با استفاده از سند خونه پدرم وام بگيرم . . .
1 - كدوم بانك بايد برم ؟
2 - چقدر و چه مدت پول بايد تو حساب باشه ؟
3 - ميشه بدون اينكه پول تو حساب باشه وام گرفت با استفاده از سند ؟
اگه دوستان و اساتيد محترم كمك كنن ممنون ميشم . . .
با تشكر
دوست من این اطلاعاتی که شما می خواهی کارمند بانک هم می تونه بهت بده
در مورد راهی که می خواهی سرمایه گذاری کنی و انشالله میلیاردر بشی بهتره از اساتید انجمن استفاده کنی
سپاس
سلام من از روی سند ملکی از بانک ملت وام گرفتم اما با سود 24 درصد مبلغ 15 میلیون بدون نگه داشتن پول در بانک , یکماه طول کشید البته بانکهای خصوصی با سود 26 درصد البته اگه جواز کسب هم با سند باشه تا 70 درصد قیمت ملک رو میتونین وام بگیرین
دروووود
من و پدرم با هم میخوایم یه وام بگیریم با بهره 4%. خیلی وقت بود تو نوبت بودیم یهو بهمون زنگ زدن...
حالا گفتن اگه سند روستایی بیارین 20میلیون و اگه سند شهری بیارین 40میلیون وام میدیم!!! هم ما به 40میلیون نیاز داریم!!
از طرفی هم چون ساکن روستاییم و سند شهری نداریم برا 40میلیونی !!!تا حالا به چند نفر مراجعه کردیم که موفق نشدیم. فرصتمون هم خیلی کمه.
بنظرتون هیچ راحه حله دیگه ای وجود نداره به یه طریقی سند شهری جور کنیم تا به اونا تحویل بدیم؟؟؟!!!
نمیشه دوتا سند روستایی ببرید ؟!
(11-20-2013 01:21 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]نمیشه دوتا سند روستایی ببرید ؟!
نه نمیشه!!!
الته اینم بگم که اقساطش 10ساله هست.
اگه سند شهری جور نشه مجبوریم همون سند روستایی با وامه 20میلیونی بگیرم
که برای کارمون پولمون کمه و ما به هدفمون نمیرسیم.
کسی فکری به ذهنش نمیرسه اینجا بگه؟؟؟
مگه نباید سند به نام خودتون باشه ؟
اصلا سند را برای چی می خوان ، آیا سند می ره تو رهن بانک ؟
کوروش جان، نگاه کار خاصی که نمی شه کرد ، اگر سند می ره توی رهن ، یعنی سند به عنوان ضمانت هست
دوحالت داره ، یا قانون هست که ماکس سند روستایی 20 میل وام هست ، که در اون صورت مطمئن باش با راضی کردن رئیس شعبه یا مسئول می تونی با دوتا سند روستایی وامه را بگیری ، مطمئن مطمئن باش راه داره ، فقط باید از راهش وارد بشی
اگر هم قانونی در این زمینه وجود نداشته باشه ، کار خیلی راحت تر هست ، ارزش ملک اگه بالا باشه ، باز با راضی کردن رئیس شعبه کار حل می شه
اگر 1 درصد موارد بالا حل نشد ، چاره اش اجاره سند هست که سند خودتون را می زارید در رهن شخصی که سند شهری داری و اون سندش را می زاره تو رهن بانک
که هر هزینه های ثبت و ... زیادی داره و خود صاحب سند هم اجارش را می خواد که برای وام 30 40 میلیونی برای هیچ کس به صرفه نیست
پس بگرد دنبال کسایی که با سند روستایی 40 تومن را گرفتند و چم و خم راه را ازشون بپرس
یعنی الان بانک با سند شهری وام 4% میده؟ کدوم بانک؟
بانك ملت
در صورتي كه سند به نام خودتون باشه يا پدر يا مادر....
سقف وام ٤٠ ميليون بازپرداخت ٤٨ ماهه
اگه ارزش خونه زياد باشه تا ٣ برابر سقف يعني ١٢٠ ميليون وام ميدن
حداكثر زمان ١ ماه ، نيازي به سپرده گذاري نداره
مراجعه كنيد به نزديكترين بانك ملت به محل سكونت
الان ارزش ملک تقریبا 300 تا 350 میلیون هست. میتونم حدود 60 تومن با سود 4% بگیرم؟
حساب جاری نیاز داره؟
من الان شدیدا دنبال وام هستم. چند تا بانک سوال کردم با سند واقعا درصد و قسط هاش کمرشکنه . کارآفرین که ماهی سه درصد سود میگیره سر سه ماه هم باید پولو برگردونی کامل مگر اینکه سودشو بدی باز سه ماه تمدید کنی. برا صد میلیون باید سر سه ماه نه میلیون بدی:|