سلام به همه دوستان
کسی از دوستان هست که در شمال تو کار تهیه غذای ماهی گرمابی باشد؟
ما نیاز به غذای ماهی سفید/کپور ... داریم ،لطفاً اگر کسی می تونه برام تهیه کنه،البته با نرخ مناسب ! به من پیام بزنه.
ممنون از پیگیریتون
(05-11-2013 04:37 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان
ما نیاز به غذای ماهی سفید/کپور ... داریم ،لطفاً اگر کسی می تونه برام تهیه کنه،البته با نرخ مناسب ! به من پیام بزنه.
ممنون از پیگیریتون
تناژ درخواستی شما چقدره؟
(05-11-2013 04:47 PM)m-jalalvand نوشته شده توسط: [ -> ] (05-11-2013 04:37 PM)mahdi77 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان
ممنون از پیگیریتون
تناژ درخواستی شما چقدره؟
ممنون از شما
ما برای این دوره فعلاً 1 تن می خواهیم.
سلام چه نوع غذایی میخوایید؟
تا چه قیمتی برای هر کیلو غذا مد نظر دارید؟
(05-11-2013 05:38 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام چه نوع غذایی میخوایید؟
تا چه قیمتی برای هر کیلو غذا مد نظر دارید؟
گندم/کنستانتره/سبوس/نان خشک
دوست عزیز ما یک غذای ارگانیک داریم که در دریای خزر تولید میکنیم و جزو اصلی از غذای ماهی رو تشکیل میده وشما با مخلوط کردن آن با غذاهایی که ذکر کردید باعث رشد چند برابر ماهی میشوید ومهمتر از آن به دلیل ارگانیک بودن این محصول و خشک بودن آن هیچ گونه بیماری ندارد و همچنین روی اصلی ترین فاکتور ماهی یعنی رنگ گوشت آن تاثیر بسزایی دارد که از
مهمترین علائم ظاهری به شمار می رود.
برای ایجاد رنگ های طبیعی در ماهیان پرورش دو راه به نظر می رسد.
1- استفاده از منابع بیولوژیک و غذای طبیعی در رژیم غذایی
2- استفاده از منابع و مواد شیمیایی و سنتیک در رژیم غذایی
استفاده از مواد شیمیایی و سنتیک و تهیه آنهاخود هزینه و انرژی بالایی را می طلبد و به اندازه محصولات ارگانیک روی ماهی تاثیر ندارد.
ممنوم از توجه شما
09353472420
ببخشید من میدونم نظرم غیر مرتبطه ولی ممنون میشم,کمکم کنید من میخوام در منزل پرورش ماهی زینتی راه بیندازم ایا شما عزیزان میتونید کمکم کنید
دوستان شمالی من کسی تو شهر بابل کنار یا قائم شهر هستش که بتونیم ازش 300کیلو نان خشک بخرم برای غذای ماهی؟
گندم هم لازم داریم قیمتش مهمه!
دوستان شمالی نمی تونن برای ما این چیزایی که گفتیم را تهیه کنند؟
در قالب صندوق برای ماجنس تهیه کنید ما هم از شما می خریم!
نان خشک
گندم
سبوس برنج
منتظرم باید برای ماهی ها غذا ببرم اگه نه راهم نمی دن!