سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چاپ و توزیع نیازمندیها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
درود بر یکایک میلیاردرهای انجمن36

ایده:چاپ و توزیع نیازمندیها

منظور از نیازمندیها همین نیازمندیهایی هست که در سطح همه شهر ها شما با عناوین مختلف میبینیدو شامل موضوعاتی از قبیل خرید و فروش خانه،^اتومبیل ،استخدامی،آموزش ،فروش وسایل خانه و غیره میشود

چه چیزهایی نیاز هست؟

*اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد،

*یه مکان بعنوان دفتر نیازمندیها همراه با امکانات اداری

*نیروی انسانی اعم از کارمند و بازاریاب

روش کار:

با توجه به فراوانی این نیازمندیها در سطح شهر،این نیازمندی محدود و مختص به یک منطقه خاص میباشد جهت اطلاع رسانی امکانات اون منطقه به ساکنین

توزیع درب در خانه

ایجاد سایت اینترنتی

میخوام نظرتون رو راجع به این ایده یعنی چاپ و توزیع نیازمندیها بدونم

و اینکه اگه در این مورد ایده یا راهکاری دارین مرقوم بفرمایید

در ضمن اگه کسی تجربه این کار یا اطلاعاتی داره که مفید باشه ممنون میشم در اختیارم بزاره

با سپاس از همه10_004
مهمترین مشکل تامین نیروی بازاریابه بقیش قابل حله الان کسی نمیاد سمت بازاریابی حضوری حتی اگه حقوق ثابت بدی
ايده خوبي هست ولي اين يك طرح تكيملي هست

بيشتر اين كار با روزنامه ها درحال انجام شدن هست تا مردم بخاطر خريد روزنامه نيازمندي هارو هم هديه دريافت كنند
ولي خود نيازمندي ها جدا هزينه هاي توزيع روبسيار زياد مي كند

خود روزنامه مردم به دنبالش ميگردن وهزينه توزيع فقط رساند به محل هاي از قبل تعيين شده
دراين طرح هزينه توزيع تا درب منزل به عهده شما مي باشد

به اين روش صرفه اقتصادي ندارد
مشکلاتی از قبیل بازاریاب و هزینه قابل حله

بیشتر فکر و ذهن من رو یه ایده نو و خلاقیت جدید جهت چاپ و توزیع نیازمندیها به روش جدیده

من اول میخوام دون بپاشم بعد شکار کنم........
اگه تیم بازاریاب داری من مجوز و ایده خوب دارم میتونیم شریک شیم
سلام
جناب رضوانی طرح و ایده هاتون خیلی به من نزدیکه. کاش اون موقع که اصفهان بودم با هم آشنا میشدیم. (NGO و حالا نیازمندیها، فکر کنم همینطور پیش بری کم کم وارد قلمرو فعلی من هم میشی!)
من حدود 10-15 سال پیش که اونجا آموزشگاه داشتم در کنارش بصورت مقطعی پیک های تبلیغاتی می زدیم. به واسطه همون یکی از دوستان رو ترغیب کردم که رفت و مجوز کانون گرفت. چنین طرح خونه به خونه ای هم مدنظر داشتم که البته خیلی پر هزینه بود اما به قول معروف اگه آب دریا دوغ میشد چی میشد!
یادش بخیر هر روز که برمی گشتم خونه چیزی حدود ده تا نیازمندی همراهم بود. اینو هم مدنظر داشته باش که الان اصفهان حداقل 10-20 تا نیازمندی شهری داره که فقط با یه ایده خلاقانه میتونی سری توی سرها دربیاری.
برای مجوز هم ساده ترین کار اینه که از یه کانون تبلیغاتی درخواست کنی مجورز انتشار رو برات بگیره و بصورت درصدی یا اجاره بهش مبلغی بدی چون گرفتن مجوز علاوه بر اینکه نیاز به برخی مدارک داره خیلی زمانبر هست.
برای گرفتن مجوز انتشار هم باید شناسنامه اون آگهی نامه رو که شامل سایز و رنگ و تعداد و دوره انتشار و این چیزهاست بدی که بر همون اساس به کانون مربوطه حق بهره برداری رو میدن.
حالا اگه جدی تر شدی می تونیم بیشتر صحبت کنیم.
موفق باشی
(05-07-2013 03:48 PM)karafarin نوشته شده توسط: [ -> ]اگه تیم بازاریاب داری من مجوز و ایده خوب دارم میتونیم شریک شیم

درود بر شما

تیم بازاریاب ندارم ولی این مشکلات قابل حل هست

مشکل عمده من :ایده و فکر نو در این زمینه هست
(05-07-2013 04:03 PM)Andisheh نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
جناب رضوانی طرح و ایده هاتون خیلی به من نزدیکه. کاش اون موقع که اصفهان بودم با هم آشنا میشدیم. (NGO و حالا نیازمندیها، فکر کنم همینطور پیش بری کم کم وارد قلمرو فعلی من هم میشی!)
من حدود 10-15 سال پیش که اونجا آموزشگاه داشتم در کنارش بصورت مقطعی پیک های تبلیغاتی می زدیم. به واسطه همون یکی از دوستان رو ترغیب کردم که رفت و مجوز کانون گرفت. چنین طرح خونه به خونه ای هم مدنظر داشتم که البته خیلی پر هزینه بود اما به قول معروف اگه آب دریا دوغ میشد چی میشد!
یادش بخیر هر روز که برمی گشتم خونه چیزی حدود ده تا نیازمندی همراهم بود. اینو هم مدنظر داشته باش که الان اصفهان حداقل 10-20 تا نیازمندی شهری داره که فقط با یه ایده خلاقانه میتونی سری توی سرها دربیاری.
برای مجوز هم ساده ترین کار اینه که از یه کانون تبلیغاتی درخواست کنی مجورز انتشار رو برات بگیره و بصورت درصدی یا اجاره بهش مبلغی بدی چون گرفتن مجوز علاوه بر اینکه نیاز به برخی مدارک داره خیلی زمانبر هست.
برای گرفتن مجوز انتشار هم باید شناسنامه اون آگهی نامه رو که شامل سایز و رنگ و تعداد و دوره انتشار و این چیزهاست بدی که بر همون اساس به کانون مربوطه حق بهره برداری رو میدن.
حالا اگه جدی تر شدی می تونیم بیشتر صحبت کنیم.
موفق باشی

درود بر شما

بنظر من این انجمن فاصله ها رو حذف میکند12_002

من هم دنبال ایده جدیدی در این زمینه هستم

دیشب این ایده به ذهنم خورد

فعلا در حال مطالعه و بررسی است

در مورد ngo ها هم پیگیر هستم

ممنون از تجربیاتی که در اختیارم گذاشتین
نظرتون در مورد گرفتن مجوز کانون تبلیغاتی چیه؟
به نظر من طبق گفته دوستمون آقای اندیشه بهتره اول با مجوز یه کانون تبلیغاتی کار کنید و تو همون برهه اقدام به دریافت مجوز کانون تبلیغاتی خودتون کنید....چون الان گرفتن مجوز کانون تبلیغاتی یه پروسه 8 تا 12 ماه رو داره...و ارشاد خیلی سخت میگیره....

پخش خونه به خونه دیگه یه طرحه فوق العاده قدیمیه.....

من یه ایده دارم که خدمتتون عرض میکنم....ولی روشی که من میگم متفاوته....
ما باید بیایم یه احساس نیاز تو مردم ایجاد کنیم که با وجود این پیک ها برطرف بشه.....
یعنی چی یعنی اینکه وقتی این آگهی نامه ها تو خونه ها پخش میشه....حتما باید آگهی دهنده یه حس جذب مشتری داشته باشه...یعنی یه تخفیفی چیزی تو آگهیش لحاظ کنه....
این خیلی مهمه.....
یعنی ما باید یه جور بازار چه ایجاد کنیم با این آگهی نامه ها....
و صرفا آگهی خالی نباشه....
به قولی ما بیایم ایده سایت هایی مث نت برگ رو به صورت آگهی نامه در بیاریم(البته نه کل آگهی نامه رو)
یعنی ما یه تعداد آگهی بگیریم و یه تعداد رو هم خودمون درج کنیم تو آگهی ناممون...یعنی یه سری هارو رایگان چاپ کنیم و مشتری هارو خودمون جذب کنیم برای آگهی دهنده و سودمون رو از طریق همکاری با آگهی دهنده ببریم...
این ایده من بود ....
ولی در ابتدا نمیشه همچین ریسکی کرد...
اول باید یه تعداد آگهی چاپ بشه بعد
اگه درست متوجه شده باشم

منظور شما یه چیزی تو مایه های اینه:

با ارائه این آگهی از n درصد تخفیف برخوردار شوید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع