سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولید فیلم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
امروزه در همه سوپرمارکتها انواع و اقسام فیلمهایی را مشاهده می کنیم که با عنوان پخش خانگی با قیمتهایی بسیار پایین در اختیار مشتریها قرار می گیرد . قصد من از عنوان این موضوع این نیست که بگوییم این کار کار پردرآمدی است که البته هم هست اما با توجه به هزینه های بالای ساخت فیلم سینمایی و مشکلات دیگر شاید خیلی به صرفه نباشه که آدم پولشو تو این راه سرمایه گذاری کنه ، بلکه می خواهم بگم با توجه به استقبالی که از این نوع کار میشه و توزیع تقریبا صد هزار نسخه ای در سطح کشور شاید تولید فیلمهای آموزشی و یا مستند های جالب که با هزینه های بسیار کمتری تولید می شن شاید سرمایه گذاری مناسبی باشه .
خوشحال خواهم شد که راهنمایی بفرمایید چه موضوعاتی می تواند در غالب این فیلمها تولید شود که برای خانواده ها فراگیر و جالب باشد .
سلام دوست عزیز بنده هم یه مدت تو فکر این کار بودم ولی با این شرایط کپی رایت تو ایران میخوای چیکار بکنی؟؟؟؟؟؟
خیلی طرح تو این زمینه زیاده .یکی که به نظر من میتونه خیلی پر فروش بشه آموزش زبانه ،به صورت کاملا تصویری و به یک تخته وایت برد و یه دوربین و زبان نیازه بلد باشی.اگرم در حد کم بلدی پ خ بده تا راهنمایید کنم برای فول شدن.
لینک مرجع