دوستان سلام . بیایید اینبار از یک زاویه دیگر به بحث چگونه میلیاردر شویم نگاه کنیم. چجوری ؟
تو این پست نظراتتون رو راجع به موضوعی که مطرح می کنم اعلام بفرمایید تا با هم به یک جمعبندی نهایی برسیم . ولی اصل ایده :
فکر کنید شما محصولی رو دارید یا می توانید تولید کنید که در 100 مغازه ( مثلا سوپر مارکت ) اونو به صورت شرایطی ( اگر فروشنده اون جنس رو فروخت پول شما رو بدهد ) قرار بدهید حال اگر فرض کنید هر کدام از مغازه ها روزی تنها 10 هزار تومان به شما سود برسانند شما روزی یک میلیون تومان درآمد خواهید داشت . و اگر تنها پنج روز در هفته را حساب کنیم درآمد شما در پایان ماه 20 میلیون تومان خواهد بود . باور کنید این کار شدنی است منتها به یک ایده و یا یک محصول جالب که مورد استفاده خانواده هاست احتیاج دارد .
لطفا نظرات خود را در زمینه انتخاب این محصول بیان بفرمایید.
سلام
جالب بود
میتونم خواهش کنم یک تعریف یک خطی از مهندسی معکوس بگید؟
این مثال شما چگونه نمودی از معکوس بودن داشت؟
(05-04-2013 05:23 PM)ksaadat نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام . بیایید اینبار از یک زاویه دیگر به بحث چگونه میلیاردر شویم نگاه کنیم. چجوری ؟
تو این پست نظراتتون رو راجع به موضوعی که مطرح می کنم اعلام بفرمایید تا با هم به یک جمعبندی نهایی برسیم . ولی اصل ایده :
فکر کنید شما محصولی رو دارید یا می توانید تولید کنید که در 100 مغازه ( مثلا سوپر مارکت ) اونو به صورت شرایطی ( اگر فروشنده اون جنس رو فروخت پول شما رو بدهد ) قرار بدهید حال اگر فرض کنید هر کدام از مغازه ها روزی تنها 10 هزار تومان به شما سود برسانند شما روزی یک میلیون تومان درآمد خواهید داشت . و اگر تنها پنج روز در هفته را حساب کنیم درآمد شما در پایان ماه 20 میلیون تومان خواهد بود . باور کنید این کار شدنی است منتها به یک ایده و یا یک محصول جالب که مورد استفاده خانواده هاست احتیاج دارد .
لطفا نظرات خود را در زمینه انتخاب این محصول بیان بفرمایید.
دوست عزیز
مبحثی که بیان کردین ارتباطی با مهندسی معکوس ندارد
ضمن تشکر از پیشنهاد خوب شما.
برای تهیه این مقدار که بخواهد امانت به فروشگاهها تحویل شود سرمایه معادل حداقل 80 درصد سود دارد.اکر به 10فروشگاه جنس سپرده شود رقم بالائی را باید در نظر گرفت.
این رقم سرمایه می تواند در کاری سرمایه گذاری شود که همان زمان بتوان پول نقد گرفت و نیازی هم به ریسک نفروختن نیست.
مثال : مواد خوراکی و غذائی.
بهترین راه عرضه محصول چه تولید خودمان باشد چه وارداتی یا از هر راهی تهیه کرده باشیم نفوذ به شبکه های پخش و عمده فروشان است.
شما 100 مغازه را مثال زده اید؛ اگر کسی بتواند محصول خود را به دو عمده فروش عرضه کند می تواند مطمئن باشد که به بیش از 100 مغازه دست یافته است در حالی که حساب و کتاب و زحمت پخش و غیره را برایش نخواهد داشت. حالا اگر هم عمده فروش به قیمت مغازه دار نخرد باز هم با توجه به حذف شدن هزینه های پخش به مغازه ها به صرفه خواهد بود.
با این شرایطی که شما میفرمایید روزانه 10 هزار تومان هر مغازه به شما سود برساند مشخص هست جنستون باید طلا باشد یا ارزشی معادل طلا داشته باشد که ارزان بفروشد و اینچنین فروشی داشته باشد وگرنه هیچ مغازه ای اینقدر فروش ندارد که سود شما 10 تومن بشه .
اگر اینچنین جنسی داشته باشید که دیگر مغازه ها از شما امانت نمیگیرند بلکه روی هوا جنستون رو میزنند چون سود انها در قبل شما 40 هزار تومان و یا بیشتر خواهد شد.
(05-04-2013 06:15 PM)mallarme نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
جالب بود
میتونم خواهش کنم یک تعریف یک خطی از مهندسی معکوس بگید؟
این مثال شما چگونه نمودی از معکوس بودن داشت؟
ببینید منظور این بود که ما همیشه جنسی رو داریم و راههای فروش یا عرضشو پیدا نمی کنیم حالا در اینجا ما معادله فروش راداریم اما جنسشو نداریم که عرضه کنیم و این دقیقا معکوس حالت اول است . شاید اسمش کمی قلمبه سلمبه باشه اما منظور همین بود که گفتم

(05-04-2013 08:15 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]با این شرایطی که شما میفرمایید روزانه 10 هزار تومان هر مغازه به شما سود برساند مشخص هست جنستون باید طلا باشد یا ارزشی معادل طلا داشته باشد که ارزان بفروشد و اینچنین فروشی داشته باشد وگرنه هیچ مغازه ای اینقدر فروش ندارد که سود شما 10 تومن بشه .
اگر اینچنین جنسی داشته باشید که دیگر مغازه ها از شما امانت نمیگیرند بلکه روی هوا جنستون رو میزنند چون سود انها در قبل شما 40 هزار تومان و یا بیشتر خواهد شد.
با تشکر از جواب شما . اما من متوجه نشدم شما چجوری حساب و کتاب کردید که سود مغازه دار 40 هزار تومان شد .
اما دوست عزیز منظور من یک جنس واحد نبود که به شما سود 10 هزار تومانی رو بده شاید بشه با ده جنس به این سود رسید
(05-05-2013 02:52 PM)ksaadat نوشته شده توسط: [ -> ] (05-04-2013 08:15 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]با این شرایطی که شما میفرمایید روزانه 10 هزار تومان هر مغازه به شما سود برساند مشخص هست جنستون باید طلا باشد یا ارزشی معادل طلا داشته باشد که ارزان بفروشد و اینچنین فروشی داشته باشد وگرنه هیچ مغازه ای اینقدر فروش ندارد که سود شما 10 تومن بشه .
با تشکر از جواب شما . اما من متوجه نشدم شما چجوری حساب و کتاب کردید که سود مغازه دار 40 هزار تومان شد .
اما دوست عزیز منظور من یک جنس واحد نبود که به شما سود 10 هزار تومانی رو بده شاید بشه با ده جنس به این سود رسید
معمولا سود عمده فروشها و شرکتهای پخش حدود 5 درصد هست و سود مغازه دار حدود 25 درصد من روی این فرمول خدمتتان عرض کردم.
ولی در کل ایده خوبیه در صورتی که بشه از اجناس مختلفی استفاده کرد.