سلام دوستان
عرض شود خدمت دوستان گلم که بنده بالاخره پس از دوندگی های فراوان توانستم برای عصر بازار خیابان هدایت مشهد(پارک حجاب) مجوز بگیرم ( البته هنوز روند اداریش کاملا تمام نشده) برای شروع کار با توجه به اینکه سرمایه پولی زیادی نداشتم(حدود 1میلیون تومان) با یکی از دوستان هم خدمتی شریک شدم تا با هم دو نفری کار رو شروع کنیم
این بازاری که خدمتتون عرض می کنم عصر بازار هستش (از 5 عصر تا 10 شب) و می شه گفت از لحاظ گذری موقعیت خوبی داره البته تقریبا می شه گفت برای قشر متوسط و متوسط رو به ضعیف مناسب هستش
از دوستان و اساتید محترم تقاضایی دارم
با توجه به اینکه قراره عرضه لباس فصل زنانه رو اونجا انجام بدیم(اگه بالاخره عمرمون کفاف بده مجوز رو بگیریم!) و از طرفی تو این بازارجنسها اکثرا معمولی و حتی می شه گفت ضعیف(بنجل) هستش می خواستم لطفا منو راهنمایی کنید چون من می خوام از تهران جنس بیارم که کارای بهتری رو با قیمت مناسب تر ارایه بدم از چه جاهایی می تونم از تهران جنس مناسب (هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ جنس) پیدا کنم؟
اگه لطف کنید به این سوالم جواب بدید مجدادا سوالهای دیگه ای که دارمو از حضورتون می پرسم تا بتونم کاری خاص و متفاوت ارایه بدم
پیشاپیش سپاس منو بپذیرید
(05-02-2013 11:46 AM)mortizmortiz نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا منو راهنمایی کنید چون من می خوام از تهران جنس بیارم که کارای بهتری رو با قیمت مناسب تر ارایه بدم از چه جاهایی می تونم از تهران جنس مناسب (هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ جنس) پیدا کنم؟
سلام
ابتدا که امیدوارم موفق باشید
تا جایی که من میدونم بازار بزرگ تهران (نزدیک بازار رضا) شما میتونید جنس مناسب از لحاظ کیفیت و قیمت پیدا کنید!
اومدی تهران ....
یه زنگ بزن بیام ببرمت کل زنانه فروش های تهران بچرخونمت با قیمت های فوق العاده
چون یه جا نیستند......من نمیتونم دونه دونه بهت آدرس بدم......
(قبلش هماهنگ کن)
(05-02-2013 12:04 PM)مجتبی سلطانی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دست عزیز
من مطالعه این تاپیک را به شما پیشنهاد میکنم
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=7936&page=1
اگه تمایل داشتید من درخدمتم
دوست من
تاپیک خوبتونو قبلا مطالعه کردم
اما متاسفانه این جایی که من قراره کارو شروع کنم چون پشت پارکیه که مخصوص خانم هاست(پارک حجاب) جمعیت مملو از خانومه ولی معمولا اقا زیاد گذر نداره لذا جنس مردونه گمون نمی کنم فروش خوبی داشته باشه البته شدیدا مایلم با شما همکاری داشته باشم انشالله یکم سرمایه بیشتر جمع کردم حتما خوشحال می شم با هم همکاری کنیم
سپاس مجدد از شما
(05-02-2013 12:19 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]اومدی تهران ....
یه زنگ بزن بیام ببرمت کل زنانه فروش های تهران بچرخونمت با قیمت های فوق العاده
چون یه جا نیستند......من نمیتونم دونه دونه بهت آدرس بدم......
(قبلش هماهنگ کن)
اینجوری که من خیلی شرمنده می شم چطوری جبرانش کنم؟
چشم به محض اینکه مجوز صددرصد اوکی شد هماهنگ می کنم باهاتون
خیلی سپاس
این حرفا چیه عاقا
ما برای دوستان از جونمون هم مایه میزاریم.
شما بیا ما در خدمتتون هستیم....
من کل بازار لباس زنانه فروش ها رو میشناسم.....
همه رو میبرم میگردونمت...
بازار بزرگ تهران راسته های مختلف دارد.
راسته لباس زیر فروشها،راسته جوراب فروشها ،راسته لباس زنانه فروشها و.....
اگر بازار تهران تشریف بیارید از هرکسی راهنمایی بخواهید راهنماییتون میکنند.
فقط به محض رسیدن خرید نکنید و از جاههای مختلف قیمت بگیرید و با پیشفرض اینکه تهران هست پس ارزونه به همه اعتماد نکنید.
با تشکر از همه دوستان مخصوصا اقا مهدی گل
می خواستم نظرتونو راجع به ارایه کارهایی مثل کش و گل سر و تل و خلاصه ایینجور خنزل پنزل ها(نمی دونم این عبارت مشهدیه یا همه جا استفاده میشه؟ اگه معنیشو نمی دونین یعنی کارای کوچولو و فانتزی از گیره و گل سر و کش و...) بدونم.
چند وقت پیش که رفته بودم بازار مولوی مشهد(کلی فروشها) اینجور جنسا رو داشت اما مدلاش مثل هم بود بیشتر هم دمده و قدیمی در واقع می شه گفت بازارای پوشاک و اینجور لوازم تو مشهد یا حتی کل استان خراسان خیلی ضعیفه بنابرین جا برای کار خیلی داره من شنیدم بازار خرج کار تهران خیلی جنس هاش متنوعه اگه عزیزان تجربه ای دارن به من هم بگن خیلی ممنون می شم
هنوز سوالام تموم نشده امیدوارم این تاپیک یه مرجعی بشه و تمام کسایی که تو کار پوشاک فعالیت می کنن بیان اینجا و تجربیاتشونو علمشونو با هم شریک بشن مجددا سپاس
(05-02-2013 03:17 PM)mortizmortiz نوشته شده توسط: [ -> ]چند وقت پیش که رفته بودم بازار مولوی مشهد(کلی فروشها) اینجور جنسا رو داشت اما مدلاش مثل هم بود بیشتر هم دمده و قدیمی در واقع می شه گفت بازارای پوشاک و اینجور لوازم تو مشهد یا حتی کل استان خراسان خیلی ضعیفه بنابرین جا برای کار خیلی داره من شنیدم بازار خرج کار تهران خیلی جنس هاش متنوعه اگه عزیزان تجربه ای دارن به من هم بگن خیلی ممنون می شم
دوست عزیز از لحاظ پوشاک و این مواردی که شما میفرمایید تنوعی که در تهران هست در مشهد اصلا نیست!
بازار مشهد فقط از لحاظ لوازم خانگی و ظروف چینی (و امثالهم) دارای تنوع و گستردگیست.
برای همین برای این موارد رو حتما از تهران خرید کنید!
برای اینم که دوستان عزیز مثل آقا مهدی دقیقتر بهتون آدرس میدن.
به حول و قوه الهی امروز نتیجه انگشت نگاری بنده اومد و مشخص شد که سابقه کیفری ندارم(فک کن من و سابقه کیفری!!!!! ما غیاس ابادی ها تن به اینجور کار ها بدیم!!!!!!!!محاله!!!!!!!)

انشالله فردا می رم برای ادامه کارهای مجوز همین روزها هم بلیط پرواز چارتری(اخه ارزونتره!) به تهرانو اوکی می کنم ایشالله اول خرداد ورود به عرصه پوشاک و منسوجات.
بلومیندینگز! رالف لورن! منتظر باشید که داش مرتضی داره میاد
ویرایش شد:ناظم