با سلام
دوستانی که آشنایی به دستگاه لبه زن mdf دارن لطف کنن مقداری توضیح درباره خود دستگاه و شرکت هایی که این دستگاه ها رو به فروش میرسونن ارائه بدن اگر مدل خاصی مد نظر دارن و قیمت آن رو در اینجا بیان کنن بنده دنبال خرید این دستگاه هستم با تشکر
کسی نیست راهنمایی کنه در این رابطه
سلام
شرکتهای زیادی هستن و اغلب هم این دستگاه ها رو وارد می کنن و یکسری هم مونتاژ می کنن.
بهترین روش برای دیدن و خریدن این دستگاه ها رفتن به نمایشگاه تجهیزات و دستگاهای مبلمان و ام دی اف هست که آخرین نمایشگاهش بهمن ماه سال پیش توی تهران بود.
(05-03-2013 12:23 PM)iran نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
شرکتهای زیادی هستن و اغلب هم این دستگاه ها رو وارد می کنن و یکسری هم مونتاژ می کنن.
بهترین روش برای دیدن و خریدن این دستگاه ها رفتن به نمایشگاه تجهیزات و دستگاهای مبلمان و ام دی اف هست که آخرین نمایشگاهش بهمن ماه سال پیش توی تهران بود.
سلام
ممنون بله تو نمایشگاه ها به نمایش درمیاد فعلا نمایشگاهی که نیست منظورم در حال حاظر است که نیاز به مشاوره برای خرید دستگاه دارم که کدوم مدل بهتره و کاربردش بیشتره با حداقل قیمت
(05-02-2013 10:51 AM)dj flash نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
دوستانی که آشنایی به دستگاه لبه زن mdf دارن لطف کنن مقداری توضیح درباره خود دستگاه و شرکت هایی که این دستگاه ها رو به فروش میرسونن ارائه بدن اگر مدل خاصی مد نظر دارن و قیمت آن رو در اینجا بیان کنن بنده دنبال خرید این دستگاه هستم با تشکر
سلام
فکر میکنم منظور شما لبه چسبان , نه لبه زن ! دوشرکت بزرگ تو این زمینه هست که یکی نوین چوب و دومی شرکت پایون .
هر دو شرکت دستگاهشون چینی و با خدمات و گارانتیه.البته بعضی مدلها قبلا" موتورهاشون ایتالیایی.قیمت هم بستگی داره دستگاه چند ایستگاه داشته باشه. دستگاه کامل با تمامی ایستگاه ها فکر کنم حدود 100 میلیون باشه. البته این قیمت فقط مربوط به دستگاه.لوازم جانبی هم نیاز داری مثل یک کمپرسور هوا 500 لیتری و مکنده دو قلو.
الان نمیدونم ولی قبلا" اقساط هم میدادن .60% نقد الباقی اقساط 8 ماهه
البته اگه یکسر بری نمایندگی ممکن دست دوم هم واسه فروش داشته باشن!
یک دستگاه فول 8 ایستگاه ، با پیش فرز ، و کلیه ایستگاه ها مارک چهیسا اسپانیا ، واگذار می شه ، یا آماده شراکت در اصفهان
کلیه متعلقاتش هم موجوده ، مکنده ، پمپ و ... + یک دستگاه لبه چسبان منحنی زن همگی در حال کار و بدون هیچگونه مشکل
سوالاتتون را هم آقا رسول توضیحات کامل را دادن ، پیشنهاد من اگر زیر 50 پول داری KDT از نوین چوب بگیر ، مدل 360 خوب جواب داده ، اگه حدود 100 داری ، از همین CEHISA بگیر ، عالیه من که ازش راضیم ، فقط قطعاتش کمی قیمتش بالاست ، چسب آشغال هم توش نمی تونی بریزی