05-02-2013, 02:51 PM
صفحه ها: 1 2
05-02-2013, 02:52 PM
خیلی ممنون، متن زیبایی بود.
من نیز به نوبه ی خودم این روز را به همه ی کسانی که به نوعی حتی در حد کوچک نسبت به انتقال دانششان به دیگران از هیچ کمکی دریغ نمی کنند صمیمانه تبریک و شادباش عرض می کنم، مخصوصاً به تمام دوستانی که به هر نحوی تلاش به کمک من در مسیر کاریم و زندگیم کردند. من جمله آقایان قربانیان عزیز، استاد قدسی دلسوز، استاد حمزه گرامی، استاد یوسف ،جناب محمد رضا قربانی، علی الخصوص جناب علیپور عزیز با نام کاربری 0625 که به صورت خیلی مفید راهنمای من بودند ، آقا گل محمدی که از هیچ کمکی دریغ نمی فرمایند، خانم فردوسی عزیزتر از جانم و همینطور مریم مهربانم، آقای رضایی محترم و همه ی عزیزانی که حتی یک کلمه به من آموختند و تأثیری حتی کوچک در زندگیم داشتند به نظرم لایق لفظ استادی می باشند و از همینجا از خداوند بریتان عمری طولانی با عزت و سلامتی خواستارم . آمین.
من نیز به نوبه ی خودم این روز را به همه ی کسانی که به نوعی حتی در حد کوچک نسبت به انتقال دانششان به دیگران از هیچ کمکی دریغ نمی کنند صمیمانه تبریک و شادباش عرض می کنم، مخصوصاً به تمام دوستانی که به هر نحوی تلاش به کمک من در مسیر کاریم و زندگیم کردند. من جمله آقایان قربانیان عزیز، استاد قدسی دلسوز، استاد حمزه گرامی، استاد یوسف ،جناب محمد رضا قربانی، علی الخصوص جناب علیپور عزیز با نام کاربری 0625 که به صورت خیلی مفید راهنمای من بودند ، آقا گل محمدی که از هیچ کمکی دریغ نمی فرمایند، خانم فردوسی عزیزتر از جانم و همینطور مریم مهربانم، آقای رضایی محترم و همه ی عزیزانی که حتی یک کلمه به من آموختند و تأثیری حتی کوچک در زندگیم داشتند به نظرم لایق لفظ استادی می باشند و از همینجا از خداوند بریتان عمری طولانی با عزت و سلامتی خواستارم . آمین.

روز معلم گرامی باد.
[b][/b]05-02-2013, 02:54 PM
سلام
روز معلم رو به همه آموزگاران،دبيران،اساتيد و به همه كساني كه از اونا چيزي آموختم تبريك ميگم.
ياد خاطره اي از دوران راهنمايي افتادم.يه دبير هنر داشتيم ايشون اگه تكاليف انجام نداده بودي كتك ميزد.روز معلم بود باهاش كلاس داشتيم با بچه ها تصميم گرفتيم وقتي وارد كلاس شد موقع برپا همه بگيم معلم عزيزم روزت مبارك.بلكه تكاليف رو چك نكنه
خلاصه جواب داد بنده خدا از ذوق درس جديد هم نداد 
روز معلم رو به همه آموزگاران،دبيران،اساتيد و به همه كساني كه از اونا چيزي آموختم تبريك ميگم.
ياد خاطره اي از دوران راهنمايي افتادم.يه دبير هنر داشتيم ايشون اگه تكاليف انجام نداده بودي كتك ميزد.روز معلم بود باهاش كلاس داشتيم با بچه ها تصميم گرفتيم وقتي وارد كلاس شد موقع برپا همه بگيم معلم عزيزم روزت مبارك.بلكه تكاليف رو چك نكنه

05-02-2013, 02:54 PM
سلام
من این روز رو به تمامی معلمین و اساتید خودم تبریک عرض میکنم
من این روز رو به تمامی معلمین و اساتید خودم تبریک عرض میکنم
05-02-2013, 03:01 PM
سلام به دوستان خوبم.
منم روز معلم رو به همه معلمها ،اساتید و همه کسانی که به در امر آموزش کار میکنند تبریک میگممممممممممممممممممممممم...
منم روز معلم رو به همه معلمها ،اساتید و همه کسانی که به در امر آموزش کار میکنند تبریک میگممممممممممممممممممممممم...
05-02-2013, 04:24 PM
روز معلم را به همه ی معلم ها و اساتید این انجمن تبریک میگم.
اساتید روزتون مباررررررررررررررررررک.

اساتید روزتون مباررررررررررررررررررک.

05-03-2013, 02:41 PM
روز معلم بر همه معلمها و اساتید عزیز تبریک عرض میکنم
مریم جونم روزت مبارک
مریم جونم روزت مبارک
05-03-2013, 11:07 PM
منم روز معلم رو به همه تبریک میگم
روز همه ی اساتید محترم مبارک

روز همه ی اساتید محترم مبارک

05-03-2013, 11:11 PM
از تمام عزیزانی که در مورد من محبت فرموده اند نهایت سپاس را دارم.
صادقانه و خالصانه دوستتان دارم.
صادقانه و خالصانه دوستتان دارم.
05-03-2013, 11:20 PM
سپاسگزار همچون معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت نه اندیشه ها را .

من هم به نوبه خودم این روز را به همه اساتید و معلمین بزرگوار تبریک میگوییم.

من هم به نوبه خودم این روز را به همه اساتید و معلمین بزرگوار تبریک میگوییم.

صفحه ها: 1 2