سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فروش بيشتر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان اگر كسي نظري داره كه ميتونه كمك كنه دريغ نكنه
موضوع درباره يه نونوايي هست كه يكي دوسالي به علت يه سري مشكلات فعاليت نداشته و الان دوباره فعاليتش رو شروع كرده ميخواستم ببينم علاوه بر فاكتور كيفيت نان چه چيزاي ديگه اي ميتونه تو فروش نان تاثير داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
نوع نان : بربري ( پخت در فر صورت ميگيره )
موقعيت جغرافيايي : در خيابان هاي اصلي شهر نيست اما دقيقا سر نبش چهارراه است و در معرض ديد است
چندين نونوايي در فواصل مختلف مكاني اطرافش فعاليت دارند
دوستان اگر كسي ايده اي براي فروش بيشتر نان به غير از حالت معمول (يعني خريد توسط مشتري در نانوايي) داره ممنون ميشم كه نظرش رو بگه
درسته مدل هاي مختلف نان در بازار موجود هست

ولي هنوز نان هاي سنتي وبخصوص بربري متقاضيان خاص خودشان را دارد

وكيفيت بالا خودش بهترين تبليغ هست

ولي ميتوني بازاريابي كني براي نانوايت
براي سوپرماركت ها كه در خارج از وعده هاي پخت نانوايي عرضه كنند
براي مجالس عروسي ها وعزاداري ها كه سفارش نانشان را به شما بدهند
براي رستوران ها و جاهاي ارائه دهنده غذا
یکی از مهمترین عوامل رونق کار یک نانوایی کیفیت نانی است که می پزد که میتوان با استخدام یک شاطر خوب و خوشتیپ و تمیز! به این امر دست یافت.
مسئله دیگر تبلیغات است.
یک حلیم فروشی در اهواز هست که تبلیغش از بسیاری رستوران های معروف هم بیشتر است و من هر وقت برای خرید آش یا حلیم مراجعه کردم چندین نفر صف گرفته بودند.
این در حالی است که در یک منطقه کم جمعیت و بد مسیر واقع است!
اما بنر در سطح شهر نصب می کند، سررسید و تقویم و کیف مدارک هدیه می دهد...
کیفیت و سرعت و نظافت آن هم فوق العاده است.
حالا برای نانوایی هم می توان کیفیت را بالا برد و افرادی با ظاهر خوب و اخلاق خیلی خیلی خوب به کار گمارد و در مناطق مختلف اطلاعیه هایی زد که نانوایی فلان با کیفیت عالی و مثلاً روزی یک وعده نان کنجدی با همان قیمت معمولی به مشتری داده شود.
در کل ایده های زیادی می توان اجرا کرد اما مهمترین و اساسی ترین اصل این است که وقتی مشتری به آنجا کشانده می شود چه می بیند و چه به دست می آورد(دیسیپلین و کیفیت)
موفق باشید.
سلام
فقط به مشتری نان با کیفیت بده خوش پوش باشید و بسیار با احترام با مردم برخورد کنید . معجزه می کنه
موفق ترین باشید
من ب شخصه در شمال از یک جا همیشه خرید می کنم ب ۲ دلیل. ک دلیل دومش سیستم نوبت دهی هست. فوق العاده است! مخصوصا در ایران! Yosef.gif
من خودم همين بخشي كه جناب گلدمن گفتن رو تو ذهنم بود يعني پشتيباني مجالس عزا و عروسي اما بالاخره تالار ها و مساجد بايد يه امتيازي رو تو كار من ببينن كه از نونوايي هاي ديگه خريد نكنن و من تامينشون كنم اين قسمتش رو مونده بودم كه چه امتيازي ميتونه كمك كنه به اين قضيه ؟؟؟؟
و در مورد تبليغات به نظرتون چه مدل تبليغي ميتونه راهگشا باشه يا اينكه چه امتيازي مي توان به مشتريان داد تا جذب بشن يا در ظاهر نان چه تغييري ميشه داد چيزي بهش اضافه كرد يا نه مثلا كنجد چيز ديگه اي هم هست ؟؟؟؟؟؟؟
(05-01-2013 10:43 AM)yu3f نوشته شده توسط: [ -> ]من ب شخصه در شمال از یک جا همیشه خرید می کنم ب ۲ دلیل. ک دلیل دومش سیستم نوبت دهی هست. فوق العاده است! مخصوصا در ایران! Yosef.gif

سيستم نوبت دهيشون چجوريه ميشه بيشتر توضيح بديد؟؟؟؟؟؟؟
اولا ک کوره ندارند. ی دستگاه هست ک از اون ور خمیر رو میزارن و از این ور نون داغ و تروتمیز رو میگیرن.
۲ تا پنجره داره. یکیش میری پول میدی طرف میزاره تو دخل بعد تعداد نون رو میزنه ی کاغذ چاپ میشه روش ۲ تا عدد داره. یکیش مثلا ۲۵۰ یکیش ۳ . این یعنی ۳ تا نون می خواد ۲۵۰ هم شماره اش تو صفه.برای نون کنجدی اینا هم روش ذکر میشه.(مثل این دستگاه ها ک شیرینی فروشی ها دارن ی کاغذ میده) بعد ی دستگاه شبیه اینا ک جلوی باجه بانک ها هست (تابلو ال ای دی) هست اون بالا ک شماره روش هست. اینی ک پنجره دوم هست کاغذ رو میگیره نون میده. ی دکمه هم کنارش داره ک میزنه شماره اون ال ای دی عه عوض میشه یکی میره بالا. البته زمان هایی ک خلوته دیگه ال ای دی خاموشه و نهایتا ۳-۴ نفر هستن شماره رو میبینه میده. اما زمانایی ک شلوغ میشه مخصوصا غروب ها دیگه این ال ای دی فوق العادس. شده رفتم دنبال کارم بعد برگشتم نون عمو گرفتم یا تو ماشین نشستم کنار خانواده تا نوبتم بشه و دیگه صف وایستادن معنا نداره Yosef.gif
چه جالب !! این روشی که واسه نوبت دهی گفتین منویاده پیتزافروشی" پیتزاپیتزا "انداخت ،ما ازتو ماشین نگاه می کردیم ومنتظربودیم نوبتمون بشه ،اینجوری بنظرمن خیلی باکلاس میشه . 10_004
اون ایده ای هم که یکی از بچه هاگفتن واسه پخش بین سوپریهای محل ،نونوایی محل ما این کارو واسه ماه رمضون انجام می داد .
بنظرمن می تونین حتی واسه خونه های توی اون محل آگهی بدین که تلفنی درخواست بدن وشماواسشون ببرین ،چون آدمای پیریا ازکارافتاده یا حتی گرفتاری هستن که خیلی دوست ندارن توصف وایستن ...
امیدوارم موفق باشین A00 (66)
لینک مرجع