سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره در مورد فروشگاه اینترنتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام . میخواهم نمایندگی یک فروشگاه اینترنتی را بگیرم که محصولاتشان گوشی موبایل و لوازم خانگی خارجی است . هزینه طراحی و هاست و دومین و ثبت دو میلیون در می آید . محصولات هم خود شرکتی که طراحی و ثبت سایت را انجام می دهد در اختیار می گذارد .پورسانت فروش محصولات بین 10 تا 15 درصد برای لوازم خانگی و 3 تا 6 درصد برای گوشی بابت هر فروش است . آیا از دوستان اطلاعی در مورد درآمد فروشگاههای اینترنتی دارند؟به نظر شما ارزش سرمایه گذاری دارد و پربازده است؟
اینطور که شما میفرمائید فک کنم کلاه برداری ای بیش نیست....

و فقط میخوان 2 میلیون رو ازتون بگیرند....
اگر بلد بودند لوازم خانگی و موبایل بفروشند چرا خودشون اینکاررو نمیکردند و خودشون سود نمیبردند....
چرا دو میلیون؟؟؟؟
در صورتی که شما میتونید براشون بازاریابی کنید و درصدتون رو بگیرید...
سلام دوست عزیز
من صبح هم در یکی از تاپیکها عرض کردم:
- هزینه ثبت دامنه آی آر یکساله 3600 و پنجساله 10800 تومن بیشتر نیست.
- هزینه هاست برای شروع کار حتی تا یکسال اول حداکثر 20 تومن بیشتر نمیشه
- نصب فروشگاه ساز رایگان مثل پرستاشاپ و توماتو و اوپن و ... با همه پلاگین ها و تنظیماتش حداکثر 20 تومن

محصول هم که بهرحال قیمتش مشخصه و بهتر اینه که دست اول رو بتونی پیدا کنی.
در کنار محصولات خودت هم میتونی از سیستمهای همکاری در فروش استفاده کنی و پورسانتش رو بدون دردسر بگیری.
موفق باشی
2 میلیون ؟؟؟؟
هیچ وقت قبول نکنی /
اگه اونا می خوان محصولاتشون رو بفروشن خوب شما مثلا بیا توی فروشگاههای رایگان براشون تبلیغ و بازاریابی کن .
این دیگه چه جورشه که 2 میلیون بدی ؟
=
یاد شرکت رایانمهر افتادم !
اومده تازگیا آگهی استخدام زده اونم با چه آب و تابی !
منم کنجکاو شدم پیگیری کردم دیدم بلـــــــــــــــــــــه چه کلاه قشنگی دارن سر ملت میارن !
اومدن نمایندگی میدن بعد نوشتن هزینه طراحی سایت 260 هزار تومن !!
چند تا هزینه دیگه هم تراشیدن که اونا رو هر کسی خواست درخواست میده .
بعدم توی اون سایت 260 هزار تومنی شارژ بفروشن و سودی ببرن !!! این شد نمایندگی !!

=
حالا قضیه شمام مثه همینه !
کلاهبرداری توی روز روشن
لینک مرجع