سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده های سود آور در حوزه صنایع غدایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام.
همون طور که همه دوستان میدونن در ایران صنایع غدایی سهم ویژه ای در بازار داره و فعالان در این عرصه سودهای کلانی میبرند.
همیشه ایده های جدید موفق هستن!
ماننده طرح پوفیلا(ذرت بوداده): بر خلاف تفکر اکثر ما اصلا سرمایه زیادی نمیخواد.
ملزومات:
یک دستگاه بسته بندی توزین دار+دستگاهی برای بودادن ذرت+یک نوار نقاله+و یک دستگاه شیرینگ

ذرتی که کیلویی 500 تومان بود رو میدونیین به چه ارزش افزوده ای رسوندن؟میدونین از هر کیلو ذرت چند بسته محصول بیرون میاد؟
در کل این یک ایده بود و موفق هم شد.

حالا دوستان این تاپیک هم ایجاد شده تا ایده های دوستان توی زمینه صنایع غدایی جمع آوری بشه...

مثلا یکی از دوستان گفته بود شیربرنج بسته بندی شده!چرا که نه

ایده شما چیه؟

ایده شماره 1:آقای میرعباس

تولید گندمک شور و شیرین

ایده شماره 2:EEV

تولید پودر خشک شده خرما

ایده شماره 3:EEV
تولید و بسته بندی نخودچی شور و شیرین
دوستان کسی اطلاعی در زمینه دستگاههای تولید گندمک شیرین داره ؟
شیرین گندمک و یا گندم شور که حالت پف کرده داره و فکر میکنم در شهرستان نیشابور تولید میشه.
خود اونپفیلا یاهمون گندمک بااینکه تولیدش توبازار هستش بازم خوبه اگه راه اندازی بشه_دوستانی که راجع به این دستگاه هایی که دوست عزیزمون ابراهیم ومیرعباس گفتن اطلاعاتی دارن خوشحال میشیم ماروهم راهنمایی بکنن
یه ایده ای هم که من دارم تولید پودر خشک شده خرما برای مصارف حلوا و شیره و اینجور چیزاست.شاید بشه به عنوان شیرین کننده هم استفاده بشهConfused
بسته بندی نخوچی شور و شیرین

میشه بایه بسته بندی شکیل مانند مزمز اونو وارد بازار کرد و به عنوان تنقلات سالم فرخت
طبق محاسبات من هم سود سرشاری داره
[تصویر: 136920009073551.jpg]
نقل قول :محل تولید

نخودخام درمناطق وسیعی از جهان مانند ایران،عراق،اتیوپی،هند،قزاقستان،ترکیه،آرژانتین،کانادا واسترالیا کشت می شود.اما نخودچی (نخود بوداده) فقط در دونقطه ی جهان تولید می شودکه شامل ممقان (شهری در آذربایجان شرقی-ایران)و چروم(شهری در استان چروم-ترکیه)تولید می شود.البته نخودچی ممقان در رتبه بهتری از لحاظ کیفیت قرار دارد که یکی از عوامل آن استفاده ازگاز طبیعی که در هنگام حرارت دادن میزان حرارت قابل کنترل می شود ولی در چروم از زغال سنگ استفاده می شود.همچنین نخودچی ممقان دارای انواع گوناگون بوده وآن هم به دلیل تنوع در نخودهای خام استفاده شده است.به گزارش فیروز طلوع (مدیر اداره جهادکشاورزی آذرشهر) ممقان سالانه چهل درصد نخود خام(نخودسفید)تولید ایران را تبدیل به نخودچی کرده و با صادرات آن به کشورهای اروپایی، آمریکایی و خاورمیانه سالانه ۵۰۰ میلیون دلار ارز وارد کشور می کند.
گوشت سفید هم جزو صنایع غذایی حساب میشه
در مورد صادرات گوشت بلدرچین و بوقلمون اطلاعاتی دارید؟
یعنی واقعا هیچ ایده ای تو ذهن بچه ها نیست!؟
یا شایدم دوست ندارن ایده هاشون نمایش عمومی بشه!

#همیشه دوست داشتم با بازگو کردن ایده هام به بقیه کمک کنم ولی انگار همچین حسی توی بچه های انجمن وجود نداره#
یکی از بهترین ایده در حوزه صنایع غذایی بسته بندی و تولیدصنعتی شیرینی ها و غذاهای محلی است! مثلا ما تو منطقه مون یه نوع شیرینی محلی داریم که با خرما و اینا درست میشه و بسیار بسیار خوشمزه و مقوی هست! خیلی راحت هم میشه با تیراژ بالا تولیدش کرد و دستگاههای خیلی خاصی نمی خواد!

این رو میشه به بقیه موارد و مناطق تعمیم داد!
من هم يك نوع يا بعبارتي تعدادي شيريني ميشناسم كه خيلي خوشمزه اند اما نميدونم وقتي مثل كلوجه بسته بندي بشه آيا تا جند وقت ميتونه حالت اوليه خودش ورطوبتش را حفظ كنه
(04-16-2014 12:23 AM)آتيلاماكويي نوشته شده توسط: [ -> ]من هم يك نوع يا بعبارتي تعدادي شيريني ميشناسم كه خيلي خوشمزه اند اما نميدونم وقتي مثل كلوجه بسته بندي بشه آيا تا جند وقت ميتونه حالت اوليه خودش ورطوبتش را حفظ كنه

خوب تحقیق کن، الان شیرینی فروشی رفته رو بورسه
تو شهر ما چند تا مغازه یهو باز کردن!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع