05-22-2013, 09:01 AM
(05-21-2013 06:20 PM)javanmard433 نوشته شده توسط: [ -> ]من یک جوان 30 ساله هستم که تا حدودی الکترونیک وتعمیرات تلویزیون بلد هستم اما متاءسفانه بخاطر اینکه هم اکنون با پدرم در یک جا مشغول هستم نتوانستم نه پس اندازی داشته باشم نه مستقل باشم اما میخواهم برای خودم باشم اما اصلا راهش رو بلد نیستم و ترس دارم دوست دارم آن چهار خانه شما رو بزودی طی کنم وبه موفقیت برسم چون پدرم هم آدم ریسک پذیری نیست تو را بخدا اگر میتونید راهش رو به من بگید ممنون از شما
دوست عزیز آقای جوانمرد عزیز :
خیلی خوشحالم که به شناخت وضعیت خودت که از مهمترین و اولین قدم پیشرفت است دست پیدا کرده ای .
نکته هایی از سخنان خودتان را هایلایت کردم به آنها دقت کنید .
وضعیت فعلی :
شما در خانه افراد استخدامی هستید ، نزد پدرتان و حتماً بدون حساب و کتاب حقوق می گیرید . به کارتان اشراف کلی ندارید و این باعث می شود که براحتی نتوانید به خانه مشاغل وارد شوید ، چون در این حالت باید متخصص عالی باشید تا درآمدتان افزایش داشته باشد .
از لحاظ ذهنی ترس که مهمترین عامل شکست است را در درون خود حمل می کنید و علت آنهم عدم آگاهی است و انگار شما در تاریکی هستید و چون جایی را نمی بینید ، ترس دارید مبادا به دره سقوط کنید .
سریع می خواهید ثروتمند شوید ولی باید بدانید این به میزان تغییر پذیری ذهنی شما بر می گردد ، هرچقدر ظرفیت و آگاهی خود را بالا ببرید زودتر می توانید از خانه ها ی سمت چپ به خانه های مالی سمت راست ( ب - س ) وارد شوید .
کلی صحبت کردم امیدوارم کلیت مطلب را متوجه شده باشید .
روی روانشناسی خودتان بیشتر وقت بگذارید تا ترس را از خود دور کنید . روی حرفه ای که می خواهید شروع کنید ، تخصص کافی بدست بیاورید .هدف ایجاد کنید .زمان برای خودتان در نظر بگیرید. موفق می شوید .
در ادامه کلاسها به ریز جزئیات شروع کسب و کار خواهیم پرداخت .