سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: آموزش بورس با فایل صوتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
عزیزانی که میخواهند در بورس وارد شوند و یا آشنائی کامل به بازار بورس داشته باشند از فایلهای صوتی این سایت استفاده کنند. اطمینان دارم که کامل تجربه کسب خواهید کرد:
http://www.sena.ir/stPage.aspx?pid=2
ممنون
لطف کردی
ولیکن
نمیدونم چرا نمیشه دانلود کرد
یعنی اصلا لینک های دانلود رو نتونستم پیدا کنم
علاقه ی زیادی به این مطلب دارم اگه میتونین راهنماییم کنید تا بتونم دانلودشون کنم
آرش جان بر روی دکمه اجرای فایل وقتی کلیک میکنید صوت شروع به اجرا شدن میکند و اگر Internet Download Manager بر روی سیستم نصب باشد بصورت خودکار از شما میپرسد که فایل را دانلود کند یا خیر!
موفق باشید
سلام.آموزش تصویری یا گام به گام ثبت نام بورس هستش؟ شنیدم برای تکمیل فرم باید حضوری مراجعه شود
(02-19-2013 10:24 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.آموزش تصویری یا گام به گام ثبت نام بورس هستش؟ شنیدم برای تکمیل فرم باید حضوری مراجعه شود

براي ثبت نام اوليه دربورس ودريافت كد مجوز بورس:
كپي كارت ملي + كپي شناسنامه+ پر كردن يك فرم اوليه
اين كار رو بايد حتما حضوري دريكي از كارگزاري ها يا سازمان اصلي بورس استان انجام بدي وغير حضوري درحال حاضر امكانش نيست
سلام
دوستان عزیز ، اساتید بزرگوار
فایلهایی که میفرمایید فقط و فقط میتونه اطلاعات اولیه ای به شما بده برای خرید و فروش سهم به اطلاعات ، نرم افزارها و تجربیات بیشتری نیاز دارید .
ابدا بدون بدون فراگیری یک روش تحلیل وارد بورس نشید !!!
با اینکه سود خوبی میده ولی میتونه ضرر بدی هم به علت اطلاعات کم به انسان وارد کنه .
اونوقته که ازش زده میشین ، دلسر و ناراحت میگین اینم نشد کار !!!
ولی اگر با اطلاعات و فراگیری روشهای نوین وارد بشین حتما و حتما از معامله در بورس لذت خواهید برد .
به قول ما یزدیها
( وختی پاش میشینی نموخای بلن شی خیلی خشه )
وقتی پای نرم افزارها و سایتهای اطلاع رسانی میشینی ، وقتی درگیر یه سهم میشی لذت بخشه
لازم به گفتن نیست که مثل بقیه کارها این کار هم خالی از ضرر نیست ولی در کل بهش اعتقاد دارم و دوست دارم
برای کسب تجریه بهتر است مدتی در تالار مجازی ثبت نام کرده و بطور واقعی اما مجازی تمرین کنید :

http://www.irvex.ir/
لینک مرجع