09-15-2011, 10:11 AM
09-15-2011, 04:07 PM
اگر نیازمندید .به خاطر این است که فکرتان نیازمند است.چون به دنبال تلاش نیستید و فقط دنبال پول بادآورده هستید.
دوست من.ما همه شبیه هم هستیم ولی فرق ما با شما در این است که ما فکرمان را به کار می اندازیم و خودمان راهی میسازیم.
فکر نکنم شما به اندازه ی من بدهکار باشید من حدودا 9 میلیون بدهکارم.ولی هیچ موقع در انجمن مطرح نکردم ولی با سعی و تلاش خودم هم اکنون آن را رسانده ام به 450 هزار تومن.
برای شما که دیگر چیزی نیست.لطفا از ایجاد اینگونه تاپیک ها خودداری کنید و یا هنگام ایجاد بنویسید.چگونه 1/5 میلیون تومن را در مدت کمی بدست آورم.تا ما شمارا راهنمایی کنیم.
دوست من.ما همه شبیه هم هستیم ولی فرق ما با شما در این است که ما فکرمان را به کار می اندازیم و خودمان راهی میسازیم.
فکر نکنم شما به اندازه ی من بدهکار باشید من حدودا 9 میلیون بدهکارم.ولی هیچ موقع در انجمن مطرح نکردم ولی با سعی و تلاش خودم هم اکنون آن را رسانده ام به 450 هزار تومن.
برای شما که دیگر چیزی نیست.لطفا از ایجاد اینگونه تاپیک ها خودداری کنید و یا هنگام ایجاد بنویسید.چگونه 1/5 میلیون تومن را در مدت کمی بدست آورم.تا ما شمارا راهنمایی کنیم.
09-15-2011, 09:21 PM
به کمیته امداد امام خمینی (ره)مراجعه فرمائید.
09-15-2011, 09:52 PM
دوست من واقعا تاسف انگیز است که بجای آنکه بر خود و توانایی های خود اعتماد کنید به خلق خدا متوسل میشویم!
شما بهتر است ذهن و فکر خود و دید خود را عوض کنید.
تشکر از دوستان عزیزی که اخطار برای این پست ارسال کردند.
شما بهتر است ذهن و فکر خود و دید خود را عوض کنید.
تشکر از دوستان عزیزی که اخطار برای این پست ارسال کردند.
09-15-2011, 10:21 PM
ما در اين سايت نشستن و منتظر پول كسي بودن را نهي مي كنيم. در اين انجمن باورهاي غلط مرد. در اين انجمن ماهيگيري آموزش داده مي شود ماهي درسته در سفره كسي گذاشته نمي شود.
باورهاي غلط خود را از بين ببريد. يا علي بگوييد و به جاي اينكه منتظر كمك كسي باشيد از فردا شروع كنيد.
باورهاي غلط خود را از بين ببريد. يا علي بگوييد و به جاي اينكه منتظر كمك كسي باشيد از فردا شروع كنيد.
09-16-2011, 12:24 AM
با سلام خدمت دوستان
من یک هفته بیشتر وقت ندارم
طلبکار ها هفته دیگه میان سرغم
در ضمن راست گفتی
حالا فهمیدم
تا خدا هست چه نیاز به خلق خدا
زود قضاوت نکن
هموطن!!!!!!!!!!!!!!!
من یک هفته بیشتر وقت ندارم
طلبکار ها هفته دیگه میان سرغم
در ضمن راست گفتی