سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: زلزله 10 ریشتری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
نقل قول :1-خرید نقد و مقداری بالاتر از سقف (که معمولا نیاز به انباری داره)

2-دومین کاری که کردیم لیست قیمت تمام اجناسمون رو چاپ کردیم و خودمون داخل خونه ها انداختیم

3-برخی مشتری ها که میومدن و خرید عمده داشتن مثلا چندتا کیسه برنج ،خود من براشون میبردم تو ماشین!این یعنی احترام به مشتری و جذبمشتری

5-به ازای 100هزار خرید کنید و در قرعه کشی آخر ماه شرکت کنید

6-برخی شرکتها اشانتیون یه سری وسایل میدادن مثلا شرکت توزیع کننده داروگر حوله و مسواک و اینا میداد

ما اینا رو به مشتری های ثابتمون میدادیم تا نظر اونا رو بیشتر جلب کنیم

7-هیچ وقت مابقی پول مشتری رو جنس نمیدادیم مثلا اگه 1300بود 1000میگرفتیم میگفتیم 300طلب ما باشه
ممنون دوست من.خیلی قشنگه و منم از تک تک حرفاتون استفاده میکنم و موردی که فوکوس کردم رو به وضوح دارم نتیجه شو میبینم
عالیه.منتظر کمک دوستانم هستم با نظرهای خوب و مفید شون
فروش تلفنی رو هم امتحان کن. مثلا خریدهای بالای 50 هزار تومن رو می تونی تلفنی سفارش بگیری و تا در خونه ببری، البته این کار نیاز به یه شاگرد با موتور داره،
(04-25-2013 01:29 AM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]فروش تلفنی رو هم امتحان کن. مثلا خریدهای بالای 50 هزار تومن رو می تونی تلفنی سفارش بگیری و تا در خونه ببری، البته این کار نیاز به یه شاگرد با موتور داره،

موتور که مشکلی نیست اما شاگردی که بتونم بهش اعتماد کنم پیدا نمیکنم.در مورد شاگرد واقعا به مشکل خوردم
برا شاگرد هم میتونی از افغانی ها استفاده کنی...هم پول کم میگیرند و هم خوب کار میکنند....
دوست من یه همچین کاری کرده و خوب نتیجه گرفته...
(04-25-2013 09:30 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]برا شاگرد هم میتونی از افغانی ها استفاده کنی...هم پول کم میگیرند و هم خوب کار میکنند....
دوست من یه همچین کاری کرده و خوب نتیجه گرفته...
افغانی کجا بوده؟اینجا مث اینکه استان گلستانهمهدی جان 10_00410_00410_00410_004
راستی مهدی جان اون شربت سرد کن رو که خوب یادته؟ وقت صبحونه رو بخاطر بیار.قیمت گرفتم میگن 2 میلیون HuhHuhHuhHuh
(04-25-2013 08:00 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-25-2013 01:29 AM)سعید یوسفی نوشته شده توسط: [ -> ]فروش تلفنی رو هم امتحان کن. مثلا خریدهای بالای 50 هزار تومن رو می تونی تلفنی سفارش بگیری و تا در خونه ببری، البته این کار نیاز به یه شاگرد با موتور داره،

موتور که مشکلی نیست اما شاگردی که بتونم بهش اعتماد کنم پیدا نمیکنم.در مورد شاگرد واقعا به مشکل خوردم
از دوستان و فامیلهای نوجوان استفاده کن و یا اگه غریبه بود سفته بگیر.
سلام حبیب جان من قیمت ابمیوه گیری که مد نظرت هست برات از تهران میگیرم.شایدم دست دوم موجود بود.
فروش تلفنی حتما جواب میده
(04-25-2013 02:32 PM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]سلام حبیب جان من قیمت ابمیوه گیری که مد نظرت هست برات از تهران میگیرم.شایدم دست دوم موجود بود.
ممنون میرعباس جان.منتظر جواب تون میشم.البته خودم هم بیکار نمیشینم
دوست تون دارم12_00212_002

(04-25-2013 03:05 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]فروش تلفنی حتما جواب میده

سلام خانم صدفی.حتما اینکارو میکنم.دیگه نباید بیشتر از این دیر کنم فقط یک شاگرد خوب پیدا کنم دیگه تمومه
الان فصل خوبیه واسه شاگرد گرفتن مدارس داره تعطیل میشه نوجوان ها میخوان واسه تابستون کار کنن
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع