سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سوال کاربردی؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ایا انبار کردن 10تن کاه گندم وجوبرای گران شدن وسپس فروختن فکرخوبی است به نظر شما؟ایا بازارفروشی به قیمت بالا دارد؟ قیمت هر کیلو 150تومان

[/quote]
حالا چرا اینقدر تاکید کردی؟
کار ،کاره خوبیه ولی به نظر من این کار درست و حلال نیست اگر میتونی بخر و به قیمت روز بفروش بازم سوده خوبی داره.
(04-23-2013 11:27 PM)bahador نوشته شده توسط: [ -> ]ایا انبار کردن 10تن کاه گندم وجوبرای گران شدن وسپس فروختن فکرخوبی است به نظر شما؟ایا بازارفروشی به قیمت بالا دارد؟ قیمت هر کیلو 150تومان
کار ،کاره خوبیه ولی به نظر من این کار درست و حلال نیست اگر میتونی بخر و به قیمت روز بفروش بازم سوده خوبی داره.

اشتباها چند بار تکرارشد. ولی دوست من قیمت روز اینجاسودی نداره میخوام همه رو یکجا بفرستم شهرستان نمیدونی الان قیمتا چنده

[/quote]

(04-23-2013 11:46 PM)assassins creed نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-23-2013 11:27 PM)bahador نوشته شده توسط: [ -> ]ایا انبار کردن 10تن کاه گندم وجوبرای گران شدن وسپس فروختن فکرخوبی است به نظر شما؟ایا بازارفروشی به قیمت بالا دارد؟ قیمت هر کیلو 150تومان

اشتباها چند بار تکرارشد. ولی دوست من قیمت روز اینجاسودی نداره میخوام همه رو یکجا بفرستم شهرستان نمیدونی الان قیمتا چنده؟

[/quote]

Exclamation
داداش این کار اصله احتکاره از نظر شرعی حرامه
تعزیراتم بفهمه گیر میده
از اینا که بگذریم.
قیمتهای بازار دستتون نیست؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع