سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بالاخره ما هم شروع کردیم: ترجمه در منزل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من فارغ التحصیل رشته نرم افزارم. چند تا تاپیک ایجاد کردم اما متاسفانه دوستان خیلی کمک نکردن.
بالاخره ما هم بعد از کلی گشت و گذار و مشاوره با دوستان توی این سایت یه چند ماهی هست که کارهای ترجمه اینترنتی قبول می کنم.
نحوه کار به این صورت هست که شما عضو یکی از سایت ها مثلا پارس کدرز یا پونیشا می شوید که در آن کارها بصورت مناقصه ای انجام می شود (که یکی از کارها ترجمه است) کارفرماها میان و کارهاش را اعلام می کنند و پیمانکارها (یکی مثل من) میان قیمت میدن. بعد از اون براساس قیمت یا سابقه یه پیمانکاری انتخاب میشه. وجه هم از طرف کارفرما گروگذاری میشه البته اگه کارفرما مشخص کرده باشه باید درصدی هم مجری یا پیمانکار گروگذاری کنه
در کل سایت خوبیه
بعد از انجام کار کارفرما یه امتیازی به مجری میده که توی سابقه اش خیلی تاثیر داره
کارهای زیادی به مناقصه گذاشته میشه : طراحی سایت ، نرم افزار ، گرافیک و ترجمه و ....
که من فعلا تو قسمت ترجمه موفقیت زیادی داشته ام. بطوری که رتبه ام در بین مجری ها به 27 رسیده
اما تا حالا تو قسمت نرم افزار و طراحی وب نتونستم پروژه ای را برنده بشم
دوستان اگه کسی علاقمند باشه میتونه تو این سایت عضو بشه بالاخره بهتر از هیچی هست.
در ضمن اگه کسی پیشنهادی برای انجام بهتر کار داره خواهشا دریغ نکنه
خیلی به راهنمایی هاتون احتیاج دارم
سلام دوست عزیز
دختر خاله منم از همین طریق کار ترجمه انجام میده....

از اینکه شروع کردید، از اینکه با شروع موفقیت زیادی کسب کردید، بسیار خوشحالم....
انشالله موفق تر باشید.
(04-19-2013 01:48 PM)mallarme نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
دختر خاله منم از همین طریق کار ترجمه انجام میده....

از اینکه شروع کردید، از اینکه با شروع موفقیت زیادی کسب کردید، بسیار خوشحالم....
انشالله موفق تر باشید.

ممنون از لطفتون
ترجمه هایی که من انجام میدم بیشتر در حوزه نرم افزار، IT، تجارت الکترونیک، شبکه، معماری و کلا مباحث مربوط به کامپیوتر است.
موفقیت زیاد که نه اما خب همینکه بتونی توی دنیای بزرگ وب فاصله های جغرافیایی را بشکنی و کار کنی خودش تجربه خوبیه
موفق باشی .
یه پیشنهاد توپ برات دارم
پ خ می کنم برات . ( چون به نظرم این پیشنهادات رو فقط باید به کسانی داد می دونیم انجامش می دن )
بسیار عالی موفق باشید
به دنبال شاخ و برگ دادن کارتون باشید چون اینجور کارا جای پیشرفت زیادی دارند.
10_00410_00410_00410_004
(04-19-2013 05:11 PM)bahador نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار عالی موفق باشید
به دنبال شاخ و برگ دادن کارتون باشید چون اینجور کارا جای پیشرفت زیادی دارند.
10_00410_00410_00410_004
ممنون آقا بهادر که دلگرمی میدید.
امیدوارم موفق تر باشید
من این سایت رو دیدم. متاسفانه فقط در حوزه IT فعاله. کاش به شاخه های دیگه هم گسترش میداد.
(04-19-2013 02:49 PM)369369 نوشته شده توسط: [ -> ]موفق باشی .
یه پیشنهاد توپ برات دارم
پ خ می کنم برات . ( چون به نظرم این پیشنهادات رو فقط باید به کسانی داد می دونیم انجامش می دن )

سلام .. منم کارهای ترجمه در منزل انجام میدهم . لطفا اگر پیشنهاد کاری خوبی دارید برای من هم بفرستید
چرا با دارالترجمه ها کار نمی کنید؟ مخصوصا دارالترجمه های انقلاب. اگه با اونا کار کنید یک ساعتم بیکار نمی مونید
(06-04-2013 10:01 AM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]چرا با دارالترجمه ها کار نمی کنید؟ مخصوصا دارالترجمه های انقلاب. اگه با اونا کار کنید یک ساعتم بیکار نمی مونید

سلام دوست عزیز
ممنون بابت رهنماییتون چطور؟
اینترنتی میشه با اونا کار کرد؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع